Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bir siteyi geri almak için etkili stratejiler nelerdir?

En kısa sürede web sitesi sahipleri gerçek bir bağlantı kurma değeri fark ettiklerinde, sitelerine geri dönüş yollarını aramaya başlarlar. Bağlantı tüccarını yanlış yönlendiren ve kalitesiz sonuçlara yol açabilecek çok sayıda bağlantı oluşturma stratejisi ve yöntemi vardır. Bu nedenle, iş bağlantı kurma stratejilerinize uygun olanı dikkatle seçmeli ve dikkatli bir şekilde sitenize uygulamalısınız.

Bu makale, sitenize ne kadar değerli geri dönüşlerin yapıldığını ve bunları inşa etmenin en iyi yollarının neler olduğunu göstermek için tasarlanmıştır.

how to backlink a site

Bir siteye geri dönüş yolları

Başarılı bir bağlantı kurma prosedürü, kapsamlı bir analizle başlamalıdır. Bu analiz, size hangi siteleri hak ettiğini ve işletmenizle alakalı görünüp göstermeyeceğini göstermelidir.

  •  Potansiyel yayıncı bulmak için pazar alanınızı analiz edin 

Sitenize giden geri bağlantıların düşük kaliteli spam web sayfalarında görülebilmesi muhtemelen böyle bir bağlantının sitenize zarar vereceğini ve sahte faaliyetlerde bulunduğunuzu arama motorlarına bir işaret veriniz. Bu nedenle, öncelikle bağlantılarınızı belirli bir alana koymanız gerekip gerekmediğini belirlemelisiniz. Web sitesinin kalitesini değerlendirmek için Semalt Website Analyzer'ı kullanabilirsiniz. Bir web sitesi hakkında genel bir resim oluşturmanıza yardımcı olacak gerekli tüm metrikleri sağlayabilir. Dahası, siteleri, geri bağlantı için nofollow etiketi için kontrol edebilirsiniz. Sıradan takip linkleri, tavsiyede bulunan web sitelerine bağlantı suyu iletir ve arama motorlarına web sitesi yetkisi ve güveniyle ilgili sinyal verir. Bununla birlikte, bazı yayıncılar, sayfalarına koydukları geri bağlantıları için "nofollow" sinyaller uyguluyorlar. Aradığınız şey bu değildir. Bu geri dönüşler size herhangi bir değer getirmeyecek ve sadece zaman ve paranızı boşa harcayacaktır. Bir bağlantının modern tarayıcılarda yerleşik müfettişler aracılığıyla dofollow veya nofollow olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Bir web sitesinin alan adı yetkisini kontrol etmek için Semalt Website Analyzer'ı da uygulayabilirsiniz. Etki alanı yetkisi, PageRank, bir web kaynağına gelen ortalama ziyaretçi sayısı, web sitesi dönüşüm oranı ve bunu işaret eden geri bağlantı kalitesi gibi farklı metrikleri içeren karmaşık bir kavramdır.

how to get backlink

  •  Yayın sıklığını göz önünde bulundurun 

Bir web kaynağı sürekli olarak kalite yayınlarsa canlı olarak kabul edilebilir ve Kullanıcılar için yararlı olabilecek ilgili bilgiler. Başarılı olan tüm web siteleri içeriğini güncel tutar ve en az haftada bir kez yayımlar. Dolayısıyla, birincisini hedeflemelisiniz ve ikincisi, veba gibi önlemeniz gerekiyor. Bir trafik yoğunluğuna sahip bir web kaynağının size daha fazla değer katacağının açıkça görülüyor.

  • Bir web sitesi trafik hacmini kontrol et

Oldukça belirgin bir şekilde, trafik çok fazla olan bir web kaynağı, günde sadece birkaç ziyaretçiniz olan kaynaklardan size daha fazla değer katacaktır. Trafik değerini kontrol etmek için Semalt Website Analyzer aracına da bakabilirsiniz. Bir site sahibine ulaşmadan önce onu oluşturduğunuzdan emin olun.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport