Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO'nizi mahvetmeden sitenize geri bağlantı nasıl satın alınır?

Backlink, hemen hemen tüm büyük arama motorları için bir Google, Yandex, Yahoo !, Bing ve diğerleri için en yüksek sıralama faktörüdür. Sitenizin arama motoru optimizasyonuna önemli katkıda bulunabileceği için sonuçta bağlantı kurma kampanyasını geliştirme konusunda para, zaman ve çabalarınızı yatırmanız anlamlıdır. Trafik, web sitenizin sahip olduğu geri bağlantı kalitesi ile doğrudan ilişkili olduğundan, size işaret eden web kaynaklarının bir yetkisi, alacağınız trafiğin kalitesini belirler. Ve elbette, arama sonuçlarında size site sıralamasında katkıda bulunabilir. Web'e kullanıcılara en uygun sonuçları vermek için ayrıştırırken, arama botları özellikle web sitenizin geri bağlantıları için görünür. Diğer kaynaklardan gelen çevrimiçi işinizle ilgili sinyaller, siteniz hakkında genel bir anlam yaratmaktadır. Gerçekten de, Google'ın sitenizi değerlendirmek için kullandığı çok sayıda sıralama faktörü vardır, ancak geri bağlantıları arama motoru optimizasyonu için en önemli metriği temsil eder.

buy backlinks to your site

Bu makale, sitenize geri bağlantı satın almak için akıllıca olan yolları, Google kurallarını bozmamak için ayırıyor. Her birini daha ayrıntılı olarak tartışalım. Gelecekte, bu değerli bilgilerin bağlantı kurma kampanyanızdan mükemmel sonuç elde etmenize yardımcı olacağını umuyoruz.

Sitenize geri dönmek için yöntemler

  •  Kırık bağlantı kurma yöntemi 

Bu yöntem, tek yönlü geri oluşturmak isteyenler için doğru bir şekilde sunulmaktadır. Bu tekniğe göre, web sayfalarında bozuk bağlantıları bildirmek için bir webmaster ile iletişime geçmelisiniz. Eşzamanlı olarak, diğer web kaynaklarından bu linki değiştirmesini tavsiye edersiniz ve kırılmış yerine web sitenize alakalı bir bağlantı koyarsınız. Kırık linkleri bildirin; web sitesi sahipleri için bir iyilik yapıyorsun. Bu nedenle sitenize bir geri bağlantı şansı nispeten yüksektir. Bu bozuk bağlantı yöntemini kullanabilmek için, öncelikle bağlantı kopuk uygun bir kaynak bulmak için bir pazar araştırması yapmanız gerekir. Ardından, web yöneticisiyle iletişime geçin ve değiştirmesini isteyin. Görüşme sırasında kibar olun ve kendinizi tanıtın.

buy backlinks

  • Infographics aracılığıyla geri bağlantı kurmak

Değerli geri dönüşler kazanmak isterseniz, bilgi grafikleri gereksinimlerinizi mükemmel şekilde karşılayacaktır. Infographics aracılığıyla bağlantılar kurarak, sitenize organik bir bağlantı suyu elde etmek ve marka yetkinizi web üzerinde yükseltmek için bir fırsat elde edersiniz. Üstelik kullanıcılar, verileri kolayca bilgi grafikleriyle anlayabilir ve aralarında isteyerek paylaşabilir. Infographics'i dikkatle seçmeniz gerekiyor. Hedef kitleniz için benzersiz ve değerli veriler içermelidir. Şu anki ticaret konularını izlemeniz ve insanlara ilgilendiklerini söylemeniz önerilir. İhtiyacınız olan verileri araştırıp bulur bulmaz, içeriğinizi görselleştirebilecek profesyoneller bulmak için zamanı geldi. Neyse ki, günümüzde, makul bir fiyata hizmetlerini veren çok sayıda şirket içi web tasarımcısı olduğundan günümüzde sorun değil. Infographic yayınlanmaya hazır olduğunda, okuyucularınızın kendi aralarında paylaşmalarını sağlamanız gerekir. Bunu yapmak için benzersiz bir katıştırılmış kod oluşturun. Böylece, her şey hazır olduğunda, yeni infografik yayınınızla ilgili bir basın açıklaması hazırlayabilir ve ticaret hesaplarınızın bulunduğu sosyal ağlarda yayınlayabilirsiniz. Ayrıca, daha önce benzer içeriğe bağlanan kullanıcılara e-posta hizmeti sağlayabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport