Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web siteme ne tür webbacklink'lerim var?

Burada, web siteniz için webbacklink'ler hakkında konuşacağız. Aslında, yalnızca kalite geri web siteniz için iyi yapabilir. Bu tavsiyelerden yeterince yararlanırsanız, her web sitesi, hedef kitle veya iş piyasası alanı için nihai ve en yetkili bilgi kaynağı olabilir. Her şey basit bir şekilde işe yarar - daha canlı kullanıcılar, bu tür bir web sitesine bilgi, belirli bir ürün veya hizmet aramak için gelmeye başlayacaktır. Yani, soru şu: Web siteniz için ne tür bir webbacklink'leri olmalıdır? Pekala, haddeleme topunun başarılı olmasını nasıl sağlayacağımızı görelim. Her şeyden önce, size kaliteli webbacklink yapan şeyleri göstereceğim ve bunlardan birçoğunu, az kullanılan bağlantı kurma planlarıyla nasıl alabileceğinizi. Haydi başlayalım.

webbacklinks

Kalite VS. Miktar

İnternetten başka, gerçek hayatta, bu öneriler sadece güvenilir ve saygın bir yerden gelirlerse çalışır. Aksi takdirde, onları takip etmenin bir anlamı olmaz, değil mi? Tüm web geri bağlantılarının küçük önerilere benzediğini düşünürsek, her bir bağlantı her zaman yüksek PA (sayfa yetkilisi), PR (sayfa sırası) ve DA (alan adı yetkilisi) olan bir yerden gelmelidir. Bu şekilde, web siteniz için sahip olacağı webbacklink kalitesi, sadece miktarlarından ziyade gerçekten önemli bir şeydir.

Aklımızda tutmamız gereken şey, kaliteli bir bağlantıya sahip olmak, alaka düzeyini korumak demektir. Google, Webinaralı bağlantılarınızın bir kısmının, konuyla tamamen ilgisi olmayan üçüncü taraf çevrimiçi kaynaklarından geldiğini öğrendiğinde Düz İngilizce olarak koyarak, onları doğası gereği spam olarak algılayacaktır..alakasız olduğunu düşünün ve en azından sıfır değer verin. Dahası, web sitenizde, bir takım kötü amaçlı davranışlar veya manipülatif davranışlarla ilgili olan şüpheli bir etkinlik sonucunda Google tarafından uygulanan ağır ceza uygulanabilir.

En kötü senaryonun ortaya çıkması durumunda, ağır cezalandırma, web sayfalarını canlı araştırmacılar için neredeyse tamamen görünmez hale getirmekle sonuçlanabilir - bu, alan adı yetkiliniz bir kez ve tamamen kaybettik demektir deindexed olduğunuz anlamına gelir . Öyleyse, karşı karşıya kalalım - webbacklink'ler her zaman kaliteli olanlar olmalıdır. Bu yüzden satın almaya veya onlarla alışverişi yapmaya çalışmak çok tehlikelidir.

seo backlinks

Bina Kalite Linkleri

Peki, yalnızca güvenli ve etkili bağlantılar elde etmek için doğru yerleri nasıl bulurum? Peki, görevi tamamlamak için kısa bir kısa eylem planına göz atalım. Doğru yolda ilerlemenize yardımcı olacak kısa bir madde işareti listesi aşağıdadır:

  • Web sitenizin gerçek değer sunduğundan emin olun - yalnızca konunuzla alâkalı olan eşsiz ve kullanışlı sayfa içeriği yaratın Referans yapmak veya Web'de paylaşmak hoş karşılanıyor.
  • Rakip web sitelerinizi kontrol etmekten çekinmeyin - davayı takip etmek için doğru olan şey nedir ve hangi yönlerden pek iyi değildir. Semalt Analyzer, Screaming Frog veya Moz'un Açık Site Explorer'ı gibi çevrimiçi araçları kullanarak faydalı önerilerle bazı pratik bilgiler edinin.
  • Endüstri etkilenen kişilerle iletişime geçin, bir podcast yayınlayın, bazı toplu yayınlar yapın ve misafir blog yazımı için çekinmeyin - karşılığında kaliteli webbacklink'ler almak olasılığınız daha yüksektir.
  • Sonuçta, kesinlikle en yetkili ve değerli linkler için herhangi bir kalite bağlantısı için yalvarmamalısınız. Yani, sosyal medyayı kullanarak ve iyi paylaşılabilir bir içerik (örneğin, enformasyon, elektronik tablolar, diğer farklı görsel içerik) sunarak ve bunun gibi kitlenize muhtemelen en değerli hediye sunmak için biraz zaman ayırarak daha fazla öderseniz iyi olur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport