Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana yüksek makamın geri bağlantı listesine doğru yerleri söyler misiniz?

Google'da iyi sıralama yapmak için her web sitesinin harika ve değerli bir içeriğe, uygun bir yerinde SEO optimizasyona ve tabii ki kalite ve yüksek otoritelerin geri bağlantı listesine sahip olması iyi bilinmektedir. Başka herhangi bir şeyden önce, karşı karşıya kalalım - herhangi bir spam olan kamu blog ağının yanı sıra Black Hat'taki diğer şeylerin serinliği de değil. Google'ın cezalandırılmasını sağlamak için bütün web sitesinin sıralamasındaki ilerlemeyi ciddi bir risk altına almak istiyorum.

high authority backlinks list

Bu nedenle, bağlantı kurmak için dünyanın önde gelen çevrimiçi kaynaklarından bazılarına göz atalım. Bununla birlikte, bu yüksek makamın web sitelerinin listesine saygı ile muamele edilmesi gerektiğini unutmayın. Her şey düzgün yapılmalıdır - tek ihtiyacınız olan şey, nihayet kendi bağlarınızı eklemeden önce bu web sitelerinin her birinde mükemmel bir sayfa hazırlamak için biraz zaman harcamaktır. Başlamak için bazı madde işareti noktaları şunlardır:

Her web sitesi için gerekli tüm bilgileri doldurun (örn. Alakalı metin ekleyin, biyografinizi ve geri kalan bölümlerini kişisel profilinizde tamamlayın, bazılarını yayınlayın fotoğraflar, bilgi grafikleri, sıkça sorulan sorular ve İnternet'teki diğer yetkili kaynaklara bağlantı).

Unutmayın, amacınız, geri bağlantınızla alakalı olması gereken her tür faydalı içeriği (infographics, e-tablolar vb.) Şekillendiriyor. Bunu yaptığınızda, her bağlantıyı olabildiğince alakalı hale getireceksiniz, böylece bağlamsal ve daha güçlü hale gelecektir.

Bu ilkeleri dünyanın önde gelen web sitelerinin aşağıdaki yüksek yetkili geri bağlantı listesine uygulayın:

  • YouTube - bu popüler video barındırma işleminde kendi kanalınızı oluşturmanız yeterlidir. Endişelenmenize gerek yok, hiçbir videonuz yoksa. Elbette en azından bir tane oluşturmanız gerekecek, ancak yine de diğer videoları paylaşmakta özgürsünüz. Yeni YouTube kanalınıza koyduğunuz multimedya içeriklerinin her parçasının, bağlantınızla alakalı olduğundan emin olun. Bu şekilde, sayfa açıklamalarınızı doldurmayı (yaklaşık 300 kelime yapacaktır) ve yorum bölümüne bazı bağlantılar koymayı unutma..
  • Facebook ve Twitter - hemen hemen herkesin şu anda bu popüler sosyal platformlarda kişisel profilleri olduğunu söylemeye gerek yok. Ancak bağlantı kurma amacıyla, belirli hayran veya işletme sayfalarınızı şekillendirmelisiniz. Tek ihtiyacınız olan şey, profilinizin sayfasına link vermek ve herhangi bir ilgili mesaj veya yoruma - kendi başınıza veya başka herhangi bir kullanıcının sayfalarına - eklemektir. Sadece her şeyi doldurduğunuzdan ve gerekli tüm profil ayarlarını yaptığınızdan emin olun.
  • Wikipedia - ile bağlantı kurmak için en iyi kaynaklar arasındadır. Tabii ki, bu kolay bir iş olmayacak. Bununla birlikte, Wiki'den geri bağlantı almak için iyi çalıştığınızdan emin olun - bu sizin her çabanıza değer. Nasıl yapılır? En iyi yol, nişinizle alakalı bazı popüler içerikleri aramak ve kırık bağlantılar veya modası geçmiş referanslar bulmaktır. Bunu yaparsanız, bu hataları düzeltebilir ve kendi web sitenize bir bağlantı oluşturabilirsiniz; bu da daha doğru ve daha iyi bir referans yapar. Aynı zamanda, zor yola gidebilir ve kendi yayınınıza yeni referanslar ekleme üzerinde çalışabilirsiniz. Bununla birlikte, içeriğinizin gerçekten faydalı olduğundan emin olun. Aksi takdirde, düzenlemeniz kaçınılmaz olarak ve çok yakında kaldırılacaktır.

authority backlinks

Sonunda, size yüksek makamın geri bağlantı listesini sağlamak için en iyi web sitelerinin geri kalanı. Onlardan kaliteli bağlantılar almak için aşağıdaki çevrimiçi kaynakları denemenizi öneririm: Google Plus, Pinterest, LinkedIn, SlideShare, Reddit, Vimeo, Flickr, Tumblr, Lezzetli, Quora, WordPress. Eminim bunlarla bağlantı kurmak için oldukça kullanışlı bir çift bulacaksınız.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport