Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ana sayfamın geri bağlantıları için en iyi seçim nedir?

Bağlamsal ana sayfa geri dönüşleri, Arama Motoru Optimizasyonu'nun modern konseptinin kutsal külü olarak sıklıkla kabul edilmektedir. Özellikle ana sayfa geri dönüşümü, web sitenizin başarısının büyük bölümünün yanı sıra Google'ın arama sonuçlarındaki popülerliğin artması anlamına geliyor. Tanımı gereği bağlamsal geri bağlantı nedir? SEO görüş açısından, bir geri bağlantı, kendi web sitenize işaret eden başka bir siteden gelen harici bir bağlantıdır. Ana sayfa, web sitenizin ana (ilk) sayfasıdır. İçeriğe dayalı - içeriğin içerisindeki doğal yerleşimi için durur, hiçbir spam veya kenar çubuğu yerlerine izin verilmez.

homepage backlinks

Ana sayfa geri oluştururken aklınızda bulundurmanız gereken birkaç şey var:

  • diğerlerine benzer şekilde doğal görünmelerinden emin olun bağlantılar;
  • Google'ın şüphelerini provoke etmekten kaçının; bu güçlü geri bağlantıları aşırıya kaçmayın;
  • kullanıcı dostu bir tarama deneyimine odaklanın, sayfa içi içeriğinize yeterince dikkat edin;
  • Ana ana sayfanızın geri kalanı ile ana hedef anahtar kelimelerin doğru kullanımı, mobil duyarlı kullanıcı deneyiminin yanı sıra canlı kullanıcıların hedef kitlenizle genel olarak alakalı olması gibi diğer SEO tekniklerinin geri kalanı arasında doğru dengeyi koruyun .

Ana sayfanın geri bağlantıları neden bu kadar güçlü?

Web sitesinin ana sayfasındaki herhangi bir geri bağlantı, diğer bağlantılardan daima daha etkilidir. Bununla birlikte, geri bağlantılarınızın kalitesinin yalnızca çevrimiçi kaynaklarından çok popüler olması nedeniyle değil de akılda tutulması gerekir. Demek istediğim, bahsettikleri her sayfanın popülerliği eşit derecede önemlidir ve daima sayılmalıdır. Bu şekilde, yani hemen hemen her ziyaretçinin ziyaret etmesi muhtemel olduğu için, bir ana sayfa hemen hemen her zaman belirli bir web sitesinde en popüler olan web sayfasıdır..

Nasıl elde edilir?

Bağlamsal ana sayfanın geri bağlantılarının önemini göz önüne alarak, bunları almanın en iyi yolunun ne olduğunu anlamaya çalışalım. Öncelikle, doğrudan bahis yapabilirsiniz - ya bahse girecek kadar güçlü, yüksek kaliteli bir içerik sağlamaya çalışmak ya da en iyi desteklenen geri bağlantılarla anlaşma yapmak için gerekli olan çok miktarda para ödemek zorlu bir görevle karşı karşıya. kasa.

Çok güçlü bir içeriğe sahip olduğunuz düşünüldüğünde, doğal ve gerçekten güçlü güçlü geri dönüşler elde etmek için şanslı olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz. En yaygın olarak, sonuçta hepsinin en yüksek alan adı yetkisine sahip ve en iyi web sitelerinden gelen en iyi web sitelerinden gelmesi olası değildir. Peki, kendi web siteniz zaten ünlü olmaktan başarısız olursa ne yapılmalıdır? Kabul edelim - bağlantı kurma stratejinizi (veya site dışındaki SEO ile ilgili diğer araçlarla, bağlamsal ana sayfanızın kendiliğinden geri döndüğünden bahsetmemek için) iyileştirmeye ilk başladığınızda bir profesyonel kiralamak.

site backlinks

Aslında bu süreç, akıllı ve yeterince yetenekli bir webmaster olmasına rağmen, tek başına hareket eden herhangi biri tarafından nadiren ele alınabilir. Ben tamamen verimli bir kullanım için, son birkaç yıldır SEO dünyasıyla iyi ilişkileri kuran bazı aktif adamlarla uğraşmanız önerilir. Bu yüzden, ana sayfanızın geri bağlantıları için en iyi seçim, konunun tüm içeriğini ve dışını bilen uzmanları işe alıyor ve sitenizi bağlamak için kendi kişileri veya üst yetkili alanlarla ilgili çok sayıda bağımsız web sitesine sahip olduğunuz inancındayım.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport