Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yüksek otoriteye sahip üst geri bağlantı sitelerini nasıl bulabilirim?

Backlinklerin Google arama sonuçlarında öne çıkan önemli bir faktör olduğunun önemini göz önüne alırsak, bağlantı kurmak için ileri geri bağlantı siteleri hakkında doğru soru var. Yüksek kaliteli geri bağlantıların en iyi kaynakları, üst etki alanı yetkilisi (DA), sayfa yetkilisi (PA) ve sayfa sıralaması (PR) olan web sayfalarıdır. YouTube, Google Plus, Pinterest, Facebook, Twitter, LinkedIn, Wikipedia, Instagram, Slayt Paylaşımı, Vimeo, Reddit, Flickr, Sosyal Bağlantılar ve geri bağlantı için dikkate almanız önerilir üst geri bağlantı siteleri hakkında bazı el kaynakları şunlardır: Lezzetli, Word Press, Quora, Tumblr, vb.

top backlink sites

Evet, bunlar modern çevrimiçi kullanıcıların aslan paylaşımı tarafından iyi bilinmelidir. Dahası, aslında dünyanın en çok ziyaret edilen yerleri değil mi? Ancak, bunun dışında, yüksek kaliteli geri almak için hala harika yerler olduğunu söylüyorsam ne olur? Eşit derecede yüksek PR geri bağlantılarını elde etmek için birkaç kullanışlı yolu inceleyelim. Aşağıdaki şemalar genellikle çok fazla çevrimiçi işletme sahipleri ve hatta yetenekli web yöneticileri tarafından göz ardı edilmektedir. Burada şunları söylüyorlar: Referanslar sunmak ve bağlantıları geri almak veya başta haber olmak üzere güçlü geri bildirim alanlarına sahip üst geri bağlantı sitelerine ulaşmak için HARO'yu kullanma.

Görüşler Sunuyor

Her işletmenin mutlu müşterilerden mümkün olduğunca fazla referans almasını istemek zorunda değilsiniz. Çoğumuz gibi, yakın zamanda bazı harika ürün veya hizmetlerin tadını çıkardınız, değil mi? Öyleyse, bir referans göndermeyi düşünerek, şirket sağlayıcılarının ifadenizi, ana sayfanızda veya vaka incelemeleri ve referanslarında başka sayfalarda yayınlamasını sağlayın. Bu şekilde karşılığında web sitenize bir geri bağlantı istemek zorunda kalmayacaksınız. Yani neredeyse her durumda vereceksiniz - sadece referansınızı gerçek kişiden kanıtlamak için.

Bağlantıları Geri Çekme

Yenileme aynı zamanda şu kolay geri bağlantıları elde etmek için mükemmel bir çözümdür iş. Şirketinizin kendisinin yanı sıra işletmenizin ürünü veya hizmeti ile ilgili herhangi bir sözcük aramak için dışarı çıkın. Önemli olan, hala onlarla bağlantınız olmadan ortaya çıkan bu sözleri bulmaktır. Yani, burada ihtiyacınız olan tek şey, ilgili kişilere, bağlantınızın başarıyla web sayfalarına eklendiğinden emin olmak için bir takım tür ve nazik e-posta hatırlatıcıları göndermektir. İşletmenizin veya marka adlarınızın bulgularıyla ilgili herhangi bir sorununuz varsa, BuzzSumo veya Mention.net gibi çevrimiçi araçları kullanmanızı öneririm.

backlinks for website

HARO (Bir Reporter Yardım)

Çok yüksek bir ağırlık ile çok kaliteli linklerden yararlanmak için en akıllı yollardan biridir. Aslında, HARO esas olarak haberlerle uğraşan üst geri bağlantı sitelerine ulaşmanıza yardımcı olabilir. Kaydolduktan sonra, günlük ya da blogunuzla alakalı yeni yazı projelerine ve yeni fikirlere her zaman ihtiyaç duyan gazetecilere günlük e-postalar gönderilir. Yararlı bir ipucu, uyarlanmış rehber veya değerli bir bakış açısı içeren bir yanıt vermekten çekinmeyin. Bunu yaparsanız büyük olasılıkla güvenilir haberler veya medya web sitelerinden bir bağlantı bulacaksınız. Kulağa hoş geliyor, ha?

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport