Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Size daha değerli geri dönüş getirecek araçlar nelerdir?

Bir web sitesi oluşturup onu arama motorlarının en üst sırasına çıkarmak istiyorsanız, yalnızca yüksek kaliteli içerik üretmekle kalmaz aynı zamanda bilinçli bir bağlantı kurma stratejisine dikkat ve çabalarınızı odaklanmanız gerekir. İster sitenize organik geri dönüşler almak, rakibinizin geri bağlantılarını çalmak veya geri ödeme almak istiyorsanız, düşünceli bir eylem planına sahip olmanız gerekir. Planınızın asıl noktası kaliteli içerik yaratılması olmalıdır. Yayınladığınız içerik ne kadar çok olursa, doğal olarak gelen bağlantıları alma şansınız o kadar artar. Bununla birlikte, gerçekte size iyi bir bağlantı kurma profili oluşturacağınız konusunda bir garanti veremez. Titrek, düşük kaliteli geri bağlantıların SEO çabalarınıza katkıda bulunması ve arama sonucu sayfasındaki sitenizin konumunu yükseltmesi Tims, gitmişti. 

Google, sıralama algoritması güncellendiğinden, spam olan geri bağlantıları, bir web sitesi optimizasyon kampanyası için iyi olanlardan daha fazla zarara neden olur. Günümüzde, sadece gelen linklerin kalitesi çok önemlidir. Geri bağlantıların önemli bir sıralama faktörü olmaya devam etmesi nedeniyle, sitenize verimli bağlantı kurma stratejileri uygulamanız gerekir. Bina kampanyasını bağlamak için bir yaklaşım, sahip olduğunuz web sitesinin türüne ve işinize bağlıdır. Nerede durduğunuza bakılmaksızın, arama motoru sıralamaları için olumlu sonuçlar elde etmenize yardımcı olmak için tasarlanmış geri bağlantılarla (backlink araçları) daha fazla öğrenmek için vakit harcamak önemlidir.

backlinker

Bu yazıda, kazanmış bir bağlantı kurma kampanyası oluşturmanıza ve marka bilinirliğini geliştirmenize yardımcı olabilecek bazı profesyonel araçlar bulabilirsiniz.

Kalite bağlantı kurma araçları

  •  Semalt Oto SEO 

Semalt Auto SEO web sitesi tanıtımı için eşsiz bir arama motoru optimizasyonu aracıdır . Bu, off-site optimizasyon küresinde çok fazla para yatırmadan sürekli yeni alakalı geri dönüşler almak isteyen çevrimiçi tüccarlar için tasarlanmıştır..Bu araç, kullanıcılara anahtar kelime araştırma, web sitesi analizi, web sitesi araştırması, web sitesi hata düzeltme, bağlantı kurma, sıralama güncelleme ve müşteri desteği gibi farklı optimizasyon hizmetlerini sunar. Semalt Auto SEO organik link suyu yetkili ve pazar niş web siteleri ile ilgili yardımcı olur. Temelleri, çeşitli konularda 50.000'den fazla yüksek kaliteli iş ortağı sitesi içeriyor; bu nedenle bu araç tüm iş ihtiyaçlarını karşılayacak. Bu hizmetlerden bir diğer yararı, tüm geri olanakların Semalt profesyonel metin yazarları tarafından hazırlanabilecek benzersiz ve alakalı içeriğe entegre olmasıdır. Bağlantı binası, orana göre yavaş yavaş yapılır:% 40 - çapa bağlantıları; % 50 - bağlantısız bağlantılar; % 10 - marka bağlantıları.

  • Backlinker

BackLinker, web sayfanız için otomatik olarak binlerce yüksek kaliteli geri oluşturan bir araçtır. Bu araç, sıkça arama botları tarafından ayrıştırılan iyi kurulmuş saygın web sitelerinde harici bağlantılar üretir. Sitenizi göndermek için kullanabileceğiniz iki mevcut seçenek vardır - erişilebilir web siteleri (2500+ yüksek kaliteli geri bağlantı) ve premium web siteleri (premium premium backlinks).

quality link building

  • Bağlantılarımı kontrol et

Bu araç Google Chrome eklentisi olarak kullanılır. Bu nedenle, arama motoru optimizasyonu stratejiniz için "Bağlantılarımı Kontrol Edin" kullanımı kolaydır. Bu araç, diğer web kaynaklarındaki kırık bağlantıların yerini alması sayesinde yüksek kaliteli gelen bağlantılar üretmeye yardımcı olur. Bir geri bağlantı denetimi olarak çalışarak bir süreci hızlandırmaya olanak tanır. Bu uzantı ile, kırılmış bağlantılarla ilgili herhangi bir web sitesini hızlı bir şekilde tarayabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport