Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri almak için fırsatlar nelerdir?

Genel olarak, gelen bağlantılar, sizinkinden başka bir sitedeki herhangi bir etkin URL tıklandığında sitenize bir kullanıcı getirir. Bu terimdeki bir arka uç profili, web çevresindeki alanlarınıza işaret eden tüm sözlerin bir araya getirilmesidir. Kalite ve ilgili pazar niş backlinks web sitenizin sıralamalarını artırabilir ve sayfalarınıza hedeflenmiş trafik getirmek. Google yönergelerini izlemeyen kalitesiz spam web sitelerinden gelen ayet bağlantıları, arama motoru optimizasyonu çabalarını harap ederek sıralamalarda düşüşe neden olabilir.

Yeni kurulan Google Penguin filtresine göre, spam web sitelerinden gelen tüm düşük kaliteli geri bağlantıların değer düşüklüğünün kaldırılması gerekiyor ve bu sahtekarlık faaliyetlerinde bulunan web sitelerinin cezalandırılması gerekiyor. Google yalnızca spam, düşük kaliteli siteler, tam eşleşme çapa metni, blog yorum bağlantıları veya bağlantı çiftliklerinden gelen geri bağlantıları devalüe eder.

Gelen bağlantıların kalitesini bulmak için yerler

Ücretsiz seçenekler genellikle web sitesi sahiplerine aşağıdaki veri bağlantılarını sağlar: geri bağlantı URL'leri listesi, bu geri bağlantıların metnini çapa ve otorite puanı.

Bununla birlikte, bağlantı kurma analitik araçlarını ödemeye hazırsanız, yukarıdaki metriklere ek olarak aşağıdaki hizmetler de sunulacaktır: karmaşık ve ayrıntılı raporlama, sabit geri bağlantı izleme, geri bağlantı profilini zenginleştirme, çapa metinlerinin arıza dökümü sitenizdeki çeşitli sayfalar, olası kötü dış bağlantılar hakkında bildirimler, ek otorite ölçütleri çok sayıda ve benzeri.

Müşterilerine ücretsiz deneme süresi (örneğin, Semalt dijital şirket) sağlayan çok sayıda ücretli bağlantı kurma hizmetleri var. Hizmetlerinin kalitesini kontrol etme ve dikkat etmeye değer olup olmadığına karar verme fırsatı verir. İş ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi karşılayacak hizmetleri seçebilirsiniz. En ücretli bağlantı kurma hizmetleri, çok değerli metrik sağlayabilir ve alan adınıza kaliteli link suyu elde etme sürecini basitleştirebilir.

Geri bağlantıları takip etmenize yardımcı olan araçlar

Backlink Profil Denetleyicisi

Bu araç hem ücretsiz hem de ücretli hizmetler sunmaktadır. Ücretsiz bir hizmetin, geri bağlantıların açılması biraz zaman almaz. İlk bin geri numaranı kontrol edecek. Daha kapsamlı soruşturmaya ihtiyacınız varsa, tüm geri bağlantılarınızı görmenin başka bir yolunu aramalısınız. Bu hizmet, sitenize bir arka bağın yerleştirildiği sayfanın URL'sini, bağlantının metnini, diğer önemli metrikleri (PageRank ve OBL) içeren bir ön rapor sunacaktır. "Tüm Dış Geri Bağlantılar" işlevi, etki alanınızı veya içeriğinizi gösteren tüm siteleri gösterecektir. Üstelik, markanızın belirtildiği yerleri de kontrol edebilirsiniz.

track backlinks

 Semalt Oto SEO 

Bu araç ayrıca deneme programları olan müşterilere sunmaktadır. Örneğin, bağlantı kurma hizmetlerinin ilk ayı 0,99 dolara mal olacak. Bu deneme ayı boyunca SEO promosyonu için ilgili anahtar kelimeleri seçme, bağlantı kurma kampanyasını başlatma ve yönetici desteği alma fırsatı buluyorsunuz. Daha fazla almak isterseniz, sonraki aylar için 99 $ ödemesi gerekir. Bu para için aşağıdakileri içeren geniş bir hizmet yelpazesine sahip olursunuz:

  • Anahtar kelimeler listesi daha hızlı organik trafik artışı için optimizasyon ve uzatma;
  • Elde edilen sonuçlara ve geliştirilmiş arama terimleri listesine dayalı bağlantı bina kampanyası yükseltmesi;
  • Raporlardan tavsiyelerin uygulanması ve mevcut tüm hataların bir web sitesinde düzeltilmesi.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport