Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yüksek PageRank geri oluşturmanın güçlü yöntemleri nelerdir?

Kısmen web sitesi optimizasyonu ve dijital pazarlama ile ilgili olan herkes geri bağlantıların ne olduğunu ve web sitesi SEO'larını nasıl geliştirebileceklerini ve SERP'de alan adı yükselttiğini biliyorlar. Ancak, yüksek PageRank sitelerinden biri kadar önemli olan tüm geri bağlantıları değil.

high PageRank backlinks

Yüksek PageRank geri bağlantı nedir?

Bağlantı Bina, sitenizi girdiğinizde veya başka bir web sitesine bağlantı gönderdiğinizde, bu bağlantıyı sürekli okuyucularınız ve nadiren web sitenizin ziyaretçileri için değerli gören bir işleme atıfta bulunur. Yüksek bir PageRank geri bağlantı, Google botlar tarafından sürekli ayrıştırılan yetkili bir web sitesinden gelen harici bir bağlantıdır. Sitenizi veya blog'unuzu girdiğinizde, Google Page Rank ve Domain Authority'ye bakarken başka bir nişle ilgili web kaynağına nasıl bağlanırsınız. Günümüzde buna yüksek kaliteli geri dönüş adı veriliyor.

Bağlantı kurma kampanyanızın alt satırında, yüksek kazanmak için alanınızla aynı arama terimlerini sıralayan nişle ilgili web sitelerinin yanı sıra forum gönderimi, konuk blog yazısı veya diğer blog yazarları topluluklarını da bulmanız gerekiyor PageRank sitenize bağlanır.

Bir sonraki aşamada, bağlantıları almak istediğiniz sitenin veya blogun tüm önemli metriklerini kontrol etmeniz gerekiyor. Web'de, site ölçümlerini ücretsiz olarak kontrol etmeye izin veren bir çok yazılım ve çevrimiçi araç bulabilirsiniz. Bununla birlikte, hepsi yüksek kalitede değildir. Semalt Web Analyzer'ı, MozRank'ı ve Google Pagerank'ı uygulamanızı öneririm. Bu ücretsiz çevrimiçi araçlar web sitesi yetkisini ve PageRank'i kontrol etmenize yardımcı olacaktır. 

Anahtar kelimeyle ilgili web sitelerini bulmanın yolları

Blog yorumları

Blog yorum yapma en basit ve en güçlü yollardan biridir Sitenize veya blogunuza yüksek kaliteli harici bağlantılar oluşturmak için. Sitenize ücretsiz olarak birçok hedefli trafik çekebilirsiniz. İhtiyacınız olan her şey, sektörünüz ve pazar alanınızla tematik olarak ilişkili olan web kaynağını bulmaktır. Blog yorum web sitelerini görmek için Google arama kutusuna şu soruları girmeniz gerekir: "anahtar kelime inurl: .com", "anahtar kelimeniz" sitesi: .edu inurl: blog "yorum yazın" "anahtar kelime" siteniz: .gov inurl: blog "post a comment."

seo link building

  •  Ziyaretçi bloglaması 

En çok Popüler PageRank geri bağlantıları oluşturmak için kullanılan popüler ve geleneksel yöntemler misafir blog yazarlığıdır. İçerik konunuzla alakalı bir blog bulmak ve orada makalenizi yayınlamak hakkında soru sormanız gerekir. Seçtiğiniz kaynak içeriğinizi kullanışlı bulursa, yayınlayacakları gibi kalite bağlantı suyu elde edersiniz ve markanızın bilinirliğini artırmak için bir fırsat elde edersiniz. Konuk bloglama sitelerini bulmak için, "anahtar kelime" konuk yazan, "anahtar kelimeniz", misafir blog yazarı yazarı "anahtar kelimeniz" bir makale ekleyin veya "anahtar kelimeniz" bir makale göndermek için Google'da arama yapabilirsiniz.

Size blogunuza veya sitenize yüksek kaliteli PageRank geri dönüşlerini nasıl inşa edebileceğinizi ve arama sonuçlarının en üst sıralarına girebileceğinizi anlattım. Blogunuzu veya site yetkinizi arttırmak istiyorsanız bu bilgiler sizin için yararlı olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport