Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı, Yararlı Bir Web Sitesi Kazıma Aracını Tanımlar

Web sitesi eXtractor çevrimdışı kullanım için tüm web sitesini indirmek için tasarlanmıştır. En yararlı ve güçlü araçlardan biridir. Verileri indirmek istediğiniz URL'yi girmeniz yeterlidir ve Website eXtractor, anında işlevini yerine getirecek ve size doğru ve istenen sonuçları verecektir. Araştırmacılar, Pazarlamacılar ve Gazeteciler için Uygun:

Web sitesi eXtractor sadece öğrenciler, işadamları, pazarlama yöneticileri için değil aynı zamanda gazeteciler, araştırmacılar ve öz sermaye analistleri için de idealdir. Çevrimdışıyken bir web sitesine erişmeniz gerektiğinde veya önemli dosyalarınızı yedeklemek istediğiniz zamanlar, ancak barındırma şirketiniz bu seçeneği sağlamaz. Web sitesi eXtractor ile, dosyalarınızın tamamı anında sabit diskinize indirildiğinde, dosyalarınızı yedeklemek kolaydır. Araştırmacılar internetten araştırma kağıtları, e-kitaplar ve diğer verileri indirebilirler. Benzer şekilde, dijital pazarlamacılar ve gazeteciler, işletmelerini güçlendirmek için veri indirebilirler.

Web İçeriğine kolayca erişin:

Web sitesi eXtractor ile, web içeriğine kolayca erişebilir ve bazı görevleri yerine getirebilirsiniz. Bazı web siteleri ve bloglar sonsuza kadar çevrimiçi kalmaz; verilerine erişmek isterseniz, dosyalarınızı yedeklemeniz veya Web sitesi eXtractor'u kullanmanız gerekebilir..Dosyaları yedeklemek çok zaman ve enerji gerektirebilir. Bunun aksine, Web Sitesi Eksprescisi işinizi kolaylaştıracak ve sitenin tamamına çevrimdışı erişmenizi sağlayacaktır. Belli bir sitenin içeriğine her an, her yerden erişebileceğiniz anlamına gelir. Tabletler, Akıllı Telefonlar ve Bilgisayar Cihazlarıyla Uyumlu

:

Web sitesi eXtractor'un en önemli özelliklerinden biri akıllı telefonlar, bilgisayar cihazları ve tabletler gibi hemen hemen tüm cihazlarla uyumlu olmasıdır. Aslında, bu araç herhangi bir siteyi cep telefonunuza kaydederek çevrimdışı olarak izlenebilmenizi sağlar. Web ekstraktörünü diğer benzer uygulamalardan farklı kılan özellik, tüm web sayfasını cihazınıza kaydedmesidir. Metin, resim, ses ve video dosyalarını herhangi bir sorun yaşamadan indirebileceğiniz anlamına gelir.

İçeriği Çıkarılabilir Bir Aygıta Taşı:

Web sitesi eXtractor ile yalnızca sitenin tamamını indiremezsiniz, içeriğini disket ve CD-ROM gibi çıkarılabilir bir aygıta taşıyabilirsiniz. Bu araç birkaç dakika içinde bilgisayar sisteminize en fazla 100 dosya indirebilir. Sayfaların cihazınıza kaydedilmesini tetikler ve tüm işlem birkaç saniye sürer.

HTML Bağlantılarını Değiştirin:

Web sitesi eXtractor ile HTML bağlantılarını istenilen isme çevirebilirsiniz ve işinizi büyütebilirsiniz. Ayrıca bir HTML bağlantısını düzenleyebilir veya bu kapsamlı hizmetle başka değişiklikler yapabilirsiniz. Bir site indirildikten sonra, yerel olarak sabit diskinize veya mobil belleğinize depolanır. Ayrıca ihtiyaçlarınıza göre Web eXtractor'ın veritabanında parçalarını kaydedebilirsiniz. Kaydedilen sayfaları yıldırım hızıyla sızlarız.

Web sitesi eXtractor kullanıcı dostu bir arayüz ile gelir ve neredeyse tüm işletim sistemleri ve web tarayıcıları ile uyumludur. Bu araç hem ücretsiz hem de ücretli sürümlerde gelir ve birinci sınıf ve kaliteli sonuçlar sağlar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport