Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri döndürmek için mükemmel fırsatlar nelerdir?

Link building, herhangi bir optimizasyon kampanyasının harici linkler bir web sitesine trafik ve gelir getireceği ve arama motorlarının gözünde otoritesini arttırdığı için ayrılmaz bir parçasıdır. Geri bağlantılar, çevrimiçi iş için oy kullanır ve yetkili web kaynaklarından gelirlerse otomatik olarak daha güçlü olurlar ve sitenize daha fazla değer verirler. Sıralamalar genel sayfa yetkisini ve güvenilirliğini artırabilir, böylece hedeflenen arama terimleri için SERP'nin başında görünebilirsiniz.

Ancak, gerçek dünyada, tüm geri bağlantı eşit olarak oluşturulmaz. Bu yüzden pek çok web sitesi sahibi, web sitelerine kaliteli geri dönüş sayısını nasıl artıracağını merak ediyor. Güvenilir saygın sitelerden gelen ve yararlı araştırma tabanlı içerikle çevrili olan geri dönüşlerin, işletmenizle birlikte gelişen sürdürülebilir trafiği getirme olasılığı daha yüksektir. Bağlantı kurma kampanyanızı geliştirirken, Google cezalarının ve sitenizin sıralamasının düşmesini önlemek için önlemeniz gereken yöntemlerin farkında olmalısınız.

how to increase backlinks

Google Web Yöneticisi Yönergeleri

Sitenize kaliteli geri dönüş kurma fırsatını aramaya başlamadan önce, açıklayan Google Web Yöneticisi Yönergelerine size yüksek kaliteli geri bağlantıların hangileri olduğunu ve hangi optimizasyon kampanyanıza dahil etmeniz gerekmeyen bağlantı kurma uygulamalarını öğrenirsiniz. Google, spam ve düşük kaliteli harici bağlantılardan kaçınmayı şiddetle önerir. Bu yönergelere uymayanları cezalandırmak için Google, dolandırıcılık bağlantı kurma faaliyetlerine katılan siteleri indiren ünlü Penguin güncellemesini kurdu.

Aşağıdaki spam gönderici oluşturma teknikleri Google şunu önlemek için açıkça belirtmektedir:

  • eksikliğinden;
  • yazı tipi boyutu 0 olan metin gibi bir metin içinde bağlantılar gizlidir;
  • arama motorlarını ve kullanıcılarını gizlemek ya da aldatmak.

Bu sahtekarlık uygulamalardan uzak durmanızı ve bağlantıların spam olarak etiketlenmesini önlemek için bunları gerçekleştiren web kaynaklarıyla işbirliği yapmamayı şiddetle tavsiye ederim.

Düşük kaliteli geri vaat et

Geri profil profilinizin kalitesini artırmak için Google Disavow aracının gücünü hafife alamazsınız. Kalite geri bağlantılarını reddetmek, spam üçüncü şahıs web siteleriyle ilişkilendirilmesini önlemenize olanak tanır..Sitenize işaret eden düşük kaliteli geri bağlantılar, farklı koşullar altında görünebilir. Bazen, sitenize karşı rakiplerinizin eylemlerinden dolayı spam olan geri bildirimler ortaya çıkabilir. Ayrıca, bir web sitesi yeniden markalaştırılması nedeniyle eski geri bağlantıları kullanamaz hale geldiğinde de olur. Google, geri bağlantıları nasıl reddedeceğinizi açıklar; bu nedenle, sıralamalarınızı etkilemez. Hangi geri bağlantıların reddedileceğini belirledikten sonra, elde edilen listeyle bir dosya oluşturup Google Web Yöneticisi Aracı'na yüklemeniz gerekir.

Şimdi, sitenizin sıralamalarını iyileştirmek ve harici sitelerde daha kaliteli geri oluşturmak için doğru teknikleri öğrenmek için kaçınmanız gereken geri dönüşler ve Google yardımıyla nasıl yapılacağını biliyorsunuz.

Kaliteli geri sayısını nasıl artırabilirim?

  • Site içeriğindeki araştırma boşlukları

Bir sürü yeni kalite geri oluşturmanıza yardımcı olabilecek her zaman iyi fırsatlar olduğu için içerik için yeni fikirler geliştirmeyi bırakmayın. Sitenizde içerik boşlukları bulmanız ve her zaman yeni içerikten haberdar olmanız gerekir. Site içeriğindeki boşlukları araştırmak için, tüm URL'lerinizi listelemek veya henüz bahsetmediğiniz şeyleri gözlemlemek için içerik kategorileri aracılığıyla bakmak için arama motoru optimizasyon araçlarını kullandığınız bütün bir site denetimi gerçekleştirmek kadar kapsamlı olabilecek bazı seçenekler vardır.

Yeni içerik fırsatları bulmak için farklı profesyonel anahtar kelime araştırma araçları kullanabilirsiniz. Moz Pro ve  Semalt Auto SEO  kullanmanızı öneririm. Bu araçları kullanarak, hedef anahtar kelimeler içeren belirli sayfaların ve bu arama terimleri için aylık arama hacminin sıralamalarını ölçebilirsiniz.

Geçerli anahtar kelimeler metriklerini öğrenir öğrenmez, ilgili anahtar kelimeleri aramaya başlayabilirsiniz. Yeni alakalı anahtar kelimeler, siteniz için yeni içerik oluşturmaya fırsat tanıyacaktır. Seçtiğiniz anahtar kelimelerin, pazar nişinizle maksimum derecede alakalı olduğundan ve yüksek bir arama hacmine (ayda en az 1000) sahip olduğundan emin olun. Bununla birlikte, bu arama terimleri çok rekabetçi olmamalı, çünkü bunları fayda sağlamak için kullanamazsınız..

  • Son derece güvenilir web siteleri arayın

Geri bağlantılarınızı güçlendirmek için nişinizde yüksek oranda güvenilir web siteleri aramalısınız. Bu siteler çevrimiçi işinize doğrudan rakip olmamalı, ancak en azından kısmen endüstrinizle ilişkili olmalıdır. Bu tür geri bağlantılar potansiyel müşterileri çekmek, PageRank'u yükseltmek ve marka bilinirliğini artırmanıza yardımcı olabilir.  Semalt Website Analyzer'ı  kullanarak bir web sitesinin popülaritesini, sıralamasını, ortalama ziyaretçi sayısını ve diğer metrikleri kontrol edebilirsiniz. Web sitelerinin artan geri bağlantı ve sayfa sıralaması için yararlı olup olmayacağını gösteren temel metriklere özellikle dikkat etmeniz gerekir.

increase backlinks

Aşağıdaki web sitesi özelliklerine özellikle dikkat etmeniz gerekmektedir:

  • Farklı bölgelerin web sitelerine gelen ziyaretçilerin yüzdesi;
  • temel metrik katılımı - hemen çıkma oranı, bir kullanıcının zamanını bir günlük harcaması, günlük sayfa gösterimi ve diğerleri);
  • Organik arama trafiği ve yönlendiren trafik yüzdesi;
  • arama motorlarından en iyi anahtar kelimeler.

Bu metrikler aramanızı daraltarak size sitenizin geri bağlantısını oluşturma ve tutmada en etkili olan en uygun web sitelerinin bir listesini sunar.

  • İçerik fikirlerini topla

Şimdi, en uygun yetkili web kaynaklarının bir listesini elde ettiğinizde, heyecan verici ve araştırma tabanlı içerik sunarak bunlardan geri bağlantı kazanmanın tam zamanı. İçeriğinizin tanınmış kaliteli web sitelerinde görünmesini sağlamak için birincil hedef, marka bilinirliğini artırmak ve yeni hedef kitleye göstermektir.

İçeriğinizi bağlantı kurma amacıyla diğer ortak sitelere göndermeye karar verirseniz, konukların ileti gönderme kurallarına uygun olduğundan ve kitle ihtiyaçlarınıza uygun olduğundan emin olun. Diğer web sitelerinin fikir fikirlerini sunabilir veya bazı konuk yayınları gönderebilirsiniz.

Dolayısıyla, etki alanınıza alakalı bir çapa bağlantısına sahip kaliteli araştırma tabanlı içerik yayınlıyorsanız, sitenize gelen trafiği artıracak ve saygınlığını potansiyel müşterileriniz arasında, ödeme yapan potansiyel müşterilerinize dönüştürebilecek bir düşünce lideri olarak arttıracaksınız.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport