Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

İş geri bağlantıları nedir ve sitenize hangi değeri getirebilirler?

Günümüzün çevrimiçi dünyasında, iş bağlantıları saygın parti mensupları olarak hizmet vermektedir. Çevrimiçi iş tanıtımına katkıda bulunurlar ve bir web sitesini arama motorları tarafından görünür kılınırlar. Herhangi bir arama motoru optimizasyonu kampanyası, bağlantı kurmadan yapabilir.

Bize durumumuzu daha yaygın olarak düşünelim. Barda oturuyorsunuz ve birisinin sizinle konuştuğunu duyuyoruz. Bu hoparlör saygın ve sizi olumlu bir şekilde aydınlatıyorsa, sizi iyi yansıtmakta ve itibar ve otorite getirmektedir. Bu bilgiyi duyanlar sizi daha iyi düşünmeye başlarlar. Ve tam tersi, eğer bir kişi kabatasındaysa, insanlar onunla temasa girmeyi reddeder. Dijital pazarda saygın ve güvenilir web sitelerinden gelen geri dönüşler kalite olarak kabul edilir.

business backlinks

Sizinle bağlantı kurarak hem kullanıcıları hem de arama botlarını söylediklerini veya yaptıklarına saygı duyduklarını söylüyorlar. Başka bir deyişle, bu geri bağlantılar güvenilir kaynaklardan oylar haline gelir ve kaynak itibarınızı yükseltir.

Bu yazıda, iş geri bağlantıları ve neden arama motoru optimizasyonu için yararlı oldukları hakkında her şeyi tartışacağız.

Ticaret geri bağlantıları nedir?

Sevgili ve yakındaki insanlardan gelen tavsiyeler en güvenilir reklam şekli olmaya devam ettiği için, yüksek otoriteye sahip iş bağlantıları çevrimiçi işletme tanıtımı için en yüksek değere sahiptir.

Arama motorlarının gözünde, diğer sitelerdeki geri bağlantılar oylar ve web kaynağınızın kalitesini anlatır. Bununla birlikte, arama motorları, SEO ve PageRank algoritmalarında bu varsayımı doğrulamaktadır.

Genel olarak, başka bir siteyle sitenize olan herhangi bir bağlantı bir ticari geri bağlantı olarak kabul edilir. Bununla birlikte, bu bağlantı spam ve düşük kaliteli bir web kaynağından gelirse, sitenizin sıralamalarını olumsuz etkileyebilir ve arama motoru optimizasyonu çabalarınızı harap edebilir. Bu nedenle sadece kaliteli iş geri dönüşleri aramalısınız.

Google tarafından hangi yönler dikkate alınır?

Son zamanlarda, webmasterlar bazı iş bağlantılarına vurgu yapıyorlardı..Dış bağlantılar sayısını artırmak için farklı yollar kullandılar. Bu yöntemlerden bazıları, bağlantı biçimi, özel blog ağları, spam ve benzeri gibi spam ve dolandırıcılıktı.

Bununla birlikte, Google bu geri bağlantıların bir kısmının değerli ve güvenilir olmadığını fark etti. Bu nedenle, sıralama algoritmalarında bazı değişiklikler yapmaya karar verdiler, miktarlarından ziyade dış bağlantıların kalitesini takdir ettiler. Son Google Panda güncellemesinden sonra, pek çok web sitesi sıralamasında pozisyonlarını kaybetti.

Geniş arama motorlarının çok önemli yönlerini değerlendirdiği kabul edilmektedir. Bu yazıda, bunlardan dördünü sıralayacağız; bunlar, kaliteli iş geri bağlantıları araştırmasıdır. Yeni bağlantı kurma fırsatlarını aradığınızda veya bağlantı profilinizi incelemek için onlara dikkat etmeniz gerekir.

seo backlinks

Bazılarını numaralandıralım:

 İtibar ve nüfuz 

Geri bağlantı için en kritik nokta, itibarı. Etki yakından bağlıdır. Bu nedenle, yeni bağlantı kurma fırsatlarını aradığınızda, bir bağlantı koyacağınız bir web sitesinin, kullanıcılar tarafından takdir edildiği gibi, gerçek dünyada da saygı gördüğünden emin olun.

 Uygunluk 

Web sayfası içeriği işletmenizle bir alakalı olmalıdır. SEO algoritmaları, kalitesiz web sitelerinin daha kurulu işletmelerden kurtulmalarını önlemek için uygunluk düşünür.

 Teklik 

Bu geri bağlantı yönünü kontrol etmek için rakiplerinize bakmanız gerekiyor. Doğrudan konunuza bağlı bir bağlantı kullanarak pazarınızın dışında yer alan bir web kaynağı varsa, benzersiz bir ticari geri dönüş olarak kabul edilir.

 Tıklanma Sayısı 

Sadece başka bir sitede bir geri bağlantı koymak için yeterli değildir. Bu sayfayı tıklayan kullanıcıların sayısı yalnızca SEO çalışmalarınıza katkıda bulunabilir. Bu nedenle, bağlantınıza yalnızca birkaç kullanıcı tıklarsa, alaka düzeyi ve benzersizliği şüphelidir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport