Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

İlgili anahtar kelimelerinize dayanarak geri oluşturmak nasıl?

Potansiyel müşterilerinizin arama sonuçlarında web kaynağını bulabileceği başka bir yol bulunmadığından, arama motoru optimizasyonunun anahtar kelimeler olmadan mevcut olamayacağı bilinen bir kavramdır. Yani, SEO'nun bir temelidir. Bir anahtar kelime araştırması yapmadıysanız web sitenizi ve içeriğinizi optimize etmek neredeyse imkansızdır. Hedeflediğiniz anahtar kelimeniz yoksa, SEO promosyonunuz mantıklı değil.

Günümüzde, hedeflemek istediğiniz alakalı ve yüksek hacimli arama terimlerinin listesini bulmak çok karmaşık değildir. Bununla birlikte, her biri için sıralamanın neyi sürdüğünü bilmek daha zor görünebilir. Birçok çevrimiçi tüccar aynı anahtar kelime araştırma araçlarını kullandıklarından, bir endüstri için aynı önerileri buluyorlar.

keyword backlinks

Ancak Semalt Auto SEO, Moz ve diğerleri gibi profesyonel anahtar kelime araştırma araçları hakkında konuşmak. Ayrıca, tüccarlara belirli bir arama terimi için ilk sıraya girmenin ne kadar zor olduğunu söylemiyorlar. Size bir fikir verebilirlerken, onlar da% 100 doğru değildir. Paranızın karşılığında size en kaliteli sonuçları sunamayacaklarını neden acaba ediyorsanız, o zaman size bir sır vereyim. Hiç kimse Google'ın web sayfalarını nasıl sıraladığını tam olarak anlayamaz. Bildiğimiz her şey, Google'ın 200'den fazla farklı sıralama faktörü kullandığı, bunların en önemlisi AI algoritması, geri bağlantıları ve içeriği. Ayrıca, Google'ın makine öğrenimi ve yeni AI algoritmaları ile sürekli deneme yaptığını da biliyoruz. Sürekli Google değişiklikleri ile güncel kalmak zordur, bu nedenle herhangi bir arama motoru optimizasyonu kampanyası çevrimiçi işletme başarılarınızın% 100 garantisini veremez. Bununla birlikte, bazı önemli kanıtlanmış optimizasyon uygulamalarını uygulayarak hâlâ Google'ın sunduğuna oldukça yakınız. Onlardan bazılarını daha ayrıntılı olarak tartışalım..

Geri bağlantıları anahtar kelimelerle optimize edilmiş ZORUNLU!

Optimizasyon kampanyanızın alt kısmında, anahtar kelimenizin üst sıralamasındaki sayfaları ve bu web sayfalarının sahip olduğu geri bağlantı sayısını ve kalitesini öğrenmeniz gerekir. En güçlü arama terimlerini seçmek için, Semalt Auto SEO , SEMRush veya MOZ gibi profesyonel çevrimiçi araçlardan birini kullanabilirsiniz. Hepsi doğru ve kaliteli veriler sağlayacak ve web sitesi SEO'yu iyileştirmeye yardımcı olacaktır. Bunların hiçbiri özgür değil, örneğin, Semalt , bu yazılımın çevrimiçi işinize ne gibi katkıda bulunabileceğini anlamanıza yardımcı olan ücretsiz deneme süresi olan müşterilere sunmaktadır.

anchor backlinks

Profesyonel optimizasyon araçlarını kullanarak rakiplerinizin hangi anahtar kelimelere göre sıraladıklarını ve konumlarını öğrenebilirler. Üstelik, alan adının önemini farkedeceksiniz. Bir sayfaya daha fazla alan adı bağlantısı, daha yüksek Google arama sonuçlarında sıralamasını yapar.

Bununla birlikte, günümüzde, geri bağlantı söz konusu olduğunda nicelik, kaliteden daha az önemlidir. Bu nedenle, alan adı bağlantılarının sayısı, 1'den 10'a kadar olan yerden iniş yapmaz. Alanın gerçek değeri UR veya URL Derecelendirmesi ile gösterilir. UR, bir web sitesine bağlantı veren alanların kalite belirleyicisi olarak görev yapmaktadır.

SERP'ye yüksek sıralamak için, yetkili alanlardan gelen çok iyi optimize edilmiş ve kaliteli geri bağlantılara ihtiyacınız var. Ayrıca, backlink çapa metinler web sitenize SEO daha fazla değer sahip olacak ilgili ve yüksek hacimli anahtar kelimeler içermelidir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport