Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Turizm web sitesine kaliteli geri bağlantıları nereden alacağımı söyler misiniz?

Günümüzde, web siteniz için kalite geri almak için farklı yerlerde bir sürü var - tam göndermek ve bağlantı bina sağlayıcıları, tam yığını SEO veya Dijital Pazarlama ajanslarına başlamak için. Tabii ki, turizm web sitenizi kendi başınıza kuramazsınız. Bununla birlikte, çoğu zaman, bu tür ajanslar ve şirketler, kaliteli geri bağlantıların makul bir fiyatla nereden alınacağını söyleyenlere söylememekle birlikte, genellikle aşırı fiyatlı olabilirler. Yani web sitesinin ana konusunu ve muhtemelen çevrimiçi iş dünyasını gözardı ederek, çoğunun gerçek fiyat etiketlerini hizmet kalitesini düşürmeye çalışıyor olması gerekiyor. Bu nedenle sadece kaliteli geri almak için değil, aynı zamanda turizm web sitenize tam uyum sağlamaya yönelik ipleri de bilmek çok önemlidir.

where to buy quality backlinks

Bu noktaya geri dönelim, karşı karşıya kalalım - kalite geri bağlantıları, yüksek PageRank ve etki alanı yetkisi taşıyan yalnızca gerçek sitelerle olan bağlantılar olduğu gibi, yeterli trafiğe sahip olarak tanımlanmalıdır. , sosyal medyada sağlam bir temel ve iyi bir sayfa içeriği. Sonuçta, herhangi bir PBN bağlantısı ile uğraşamayacağız, değil mi? Bu yolla aşağıda size üç farklı yöntemle turizm web siteniz için kaliteli geri bağlantıları nereden alacağınızı göstereceğim - orta düzey seyahat kaynaklarını arıyor, bazı elle işlemler yapıyor ve en iyi seyahat bloglarında konuk blog yazmayı başlatıyor.

Orta dereceli seyahat web sitelerini bulmak için bir yöntem önermekteyim, çünkü seyahat projeniz büyük siteler tarafından yaygın olarak reddedilecek - muhtemel olmayacak - bir geri bağlantı karşılığında ödemenizi kabul etmek. Dolayısıyla, seyahat endüstrisi ile ilgili orta düzey bir kaynak aramayı öneririm - yalnızca doğru arama bilgilerini belirlemek, yerel şartları ve koşulları anlamak, "soğuk" e-postaları göndermek için çalışmak ve nihayetinde içeriğinizin yayınlanmasını sağlamak için Google aramalarını kullanmanız önerilir. karşılığında geri dönüş. Bana gelince, "site:" konuk yazısı "" ve ardından alakalı ana anahtar kelimeler gibi bir arama dizesi kullandım. Siz de "bize yaz" arayabilir ve doğrudan doğruya yönlendirileceksiniz.

Eller İle Çalışmak

Yani burada böyle basit bir eylem planını izlemelisiniz..Her şeyden önce, misafir gönderme için en çok tercih edilen web sitelerinin bir listesini hazırlayın. İkincisi, her başvuru formunu doldurun ve umut vadeden adaylara bir mesaj gönderin. Üçüncüsü, her ayrı kaynağın içeriğini ve tamamını öğrenmede biraz zaman ayırmanız gerekecek. Sonuçta, nihayet sahneye çıktıktan sonra, cesurca davranmaktan çekinmeyin - bir blog yazarına SEO geri getirme girişimi hakkında açıklama yapın. Bunu yaparken, blog yazarlarının çoğu size fiyat etiketleri sunacak - hepsi işle ilgili, değil mi?

buy quality backlinks

Seyahat Bloglarında Konuk Bloglamayı Başlatma

Haydi karşılayalım - maalesef herkes doğayla iyi bir yazar değil. Veya ileri gitmek için zaman kaybı hissettirebilir ve bazı yetkili seyahat bloglarında yüksek kaliteli bir içerik yazabilirsiniz. Böyle olursa, tek çözümünüz işe alınmış eller almaktır. Elbette bunun bedelini ödemek zorunda kalırsınız, ancak tek uzman içerikli bir yazar bile işe almanız, konuk blog yazımı ile nereden geri kaliteyi nereden alacağınızı düşünen tüm çocuklar için gerçek bir kurtuluş haline gelebilir. Aslında, harika bir makale için ödeme yaparak seyahat bloglarına veya endüstrinizdeki diğer ilgili kaynaklara göndermek neredeyse her şey sizin için zaten yapılmış demektir. Bu noktada, dikkatinizi çekmek için kalan tek şey doğru topluluğu bulmaktır. Bu şekilde, çapa metin profilinizde iyi çalışmayı unutmayın - en başından önce ve başka herhangi bir şeyden önce doğal tutun. İyi şanslar!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport