Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri bağlantı dizine ekleme araçları halen şimdi kullanmaya değer midir?

Sırt dizinleyici araçlarının şimdi kullanmaya değer olup olmadığını merak ediyor musunuz? Basit bir cevaptır - evet, öyledir. Teyit etmek için bir çok sebep var - uygun bir dizin oluşturmanın çalıştırılması her web sitesi için zorunlu olmalıdır. En azından genellikle Beyaz Şapka SEO derecelendirilmesi nedeniyle, aslında ucuz olanlarıdır. Dolayısıyla, karşı karşıya kalalım - backlink dizin oluşturucu hizmetleri 2017'de orijinal gücünü korudu ve öngörülebilir gelecekte, SEO uzmanlarının aslan payıyla alakalı olmalarını bekliyorlar. Bu nedenle, yerel işletme alıntıları, basın bültenleri, sendikasyon ağları ve mevcut ters bağlantı dizini oluşturucuyu daha da çağıran "negatif SEO" kavramı ile ilgili en mantıklı önerilere kısa bir bakış edeceğim.

backlink indexer

Yerel İş Söyleşileri

Bölgesel ticari atıflar, özellikle de bölgesel çevrimiçi projelerin çoğunda ya da küçük ölçekli işlerin uğraşılarıyla ilgili hiçbir şeyden önce ihmal edilmemelidir. Tam meşru ve yüksek otoriteli geri bağlantıların bile kısa sürede Google'a girmesi muhtemel olmadığı için. Niye ya? Sorun, aslanın ilgili içerik tanımlamasındaki payı sıklıkla sunuşlarda art arda kullanıldığıdır. Ve neden yakın rakiplerinize karşı makul bir avantaj elde etmeyesiniz ve liderlik ettiniz? Arka arkaya dizinleyici araçları en azından kullanmaya değer çünkü web sitenizin herhangi birinin arama motorları tarafından farkedilmesine gerek kalmadan dizine eklenmiş daha fazla alıntı gerekli.

Basın Bültenleri

Bu, basın bültenlerinden neredeyse her giden bağlantıya ya sadece atıf ya da aslında noindex. Niye ya? Basitçe Google'ın kendisi gibi büyük arama motorları, herkesin basın bültenleri zincirinin yükselmesi için para ödediğini bildiği için. Sonuç olarak, yüksek yetkili medya veya haber web sitelerindeki basın bültenlerinden yüzlerce geri alabilirsiniz..Yine de, Google'ın SERP listesinde bir veya iki tanesinin bulunması muhtemel. İşte çözümünüz - bu endeksli geri bağlantıların ortalama sonuçları, Anında Bağlantılar Dizin Oluşturucu ve Backlinks Dizin Oluşturma Aracı gibi geri bağlantı dizini aracılarıyla yapılırken çok daha iyi sonuçlar verebilir. Her ikisini de denedim, bu nedenle hangisini seçeceğiniz konusunda karar vermek size ait.

Sendikalaşma Ağları

Ne yazık ki, Google'ın ve diğer arama motorlarının son zamanlarda önde gelen ağlar (Tumblr, Blogger vb.) Gibi oluşturduğu herhangi bir geri algılamanın çok zaman alması gerekebilir. backlink dizinleyici servislerinin oldukça kullanışlı olduğuna neden inanıyorum. Sonuçta, bu kaynakları endeksli hale getirmenin gerçek pazarlama avantajları sizin çıkarlarınız arasında olmalıdır, değil mi? 

check backlinks

Negatif SEO

Bir yarışmacı, daha başarılı bir rakibinin sahibi olduğu web sitesinin tamamını salladığında çok yaygın bir durum. Demek istediğim, eşsiz yazılarınızı, daha yüksek bir PageRank veya alan adı yetkisine sahip başka bir yerde klonlanmış bir sayfa içeriği olarak yayınlamak için kolayca kullanabilirsiniz. Bu şekilde, web sitenizin aslında zarar gören parti olmaktan ziyade yalnızca tüm sayfa içeriğini intihal ettiği görülmüş olabilir. Bu nedenle, tüm sayfalarınızı daima zor işinizin bir kısmını çalmak için taklitçi olarak davranan vicdansız çocuklardan daha hızlı dizine eklemenizi öneririz. Sonuçta, "negatif SEO" dan gelecek olası bir etki, bir kez daha söylemek için son derece inandırıcı şey olmalıdır - arka plan dizine ekleme çabalarının uygun bir setini idare etmeye özen gösterilmesi, her web sitesi için hala zorunludur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport