Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon satışlarını iyileştirmenin pratik yolları nelerdir?

Amazon pazarı hem büyük hem de küçük işletmeler için bir altın madeni. Dünyanın her yerinden insanlara ürün satma ve marka bilinirliğini önemli ölçüde artırma fırsatları sunar.

Herkes Amazon'daki şiddetli rekabet hakkında konuşuyor ve bu düşünceler akılsızca değil. Her yeni müşteriye milyonlarca pazarlamacı, iş potansiyellerini bildikleri için mücadele eder. Bununla birlikte, Amazon, ayda neredeyse 90 milyon benzersiz ziyaretçi alırken, işinize akıllı bir yaklaşımınız varsa, yalnızca keşfedilmemiş olarak kalamazsınız. Amazon endüstrisinin verilerine göre, yeni pazardaki satıcılar genelde Amazon'da ciddiyetle sattıkları% 50'lik bir artış görüyor. Bu teşvik edici rakamlar, herkesin Amazon üzerinde müreffeh olma şansına sahip olduğunu gösteriyor. İhtiyacınız olan her şey, kalıcı olmak ve gelirinizi iki katına çıkarma yöntemlerinizi bilmektir.

Bu yazıda, Amazon satışlarınızı artırmanın ve kalabalığın dışında kalmanın bazı kanıtlanmış yollarını tartışacağız. Amazon'da satılık başarı anahtarı Amazon'da müreffeh bir satıcı olmak için potansiyelinize ulaştığınızdan emin olmanız gerekiyor.

 Dolayısıyla, Amazon satışlarınızı nasıl artıracak az sayıda kanıtlanmış yol bulunmaktadır.

  •  Rekabetçi fiyat sunun 

Fiyat, Amazon'da anahtar sıralama faktörüdür. Bir taciri baska bir tacirden ayiran ayrimci olarak hizmet eder. Amazon kullanıcıları fiyatları karşılaştırabilir, onlara göre değerli olanları bulur. Satın Alma Kutusu'nu kazanmak ve Amazon arama sonuçları sayfasının en üstünde olmak istiyorsanız, fiyat konusunda rekabet etmeye hazır olmanız gerekir. Kayıpları önlemek için maliyetinizi nasıl düşürebileceğinizi önceden düşünmelisiniz. Sadece Amazon'da rekabetçi fiyatlandırılacak yeterli marjı olan ürünleri listeleyin ve yine de envanter vererek makul bir getiri oranı ve genel giderler sunun. Ayrıca Amazon'da satış yapmak, tüccarların tıklama başı ödeme reklamları almasını gerektirmeyen iyi bir reklam biçimi olabilir.

Amazon, tüccarlara, ürün avantajlarını saptayabilecekleri birkaç bölüm sunar. Bu içerik bölümlerini, müşterilerinizin yalnızca ürünlerinizin özelliklerini değil aynı zamanda güçlü noktalarını gösteren görsel olarak kullanmanız gerekiyor. Ürünlerinizin müşterilere günlük işleriyle nasıl nasıl yardımcı olabileceği konusunda bir vurgu yapın. Müşterilerinize "Benim için ne var" sorusuna cevap verin ve onları markanıza sadık kılacaktır.

  •  Müşteriler ile takibi 

Bir müşteri mağazanızdan alışveriş yaparken oyunun sonu değil. Bundan sonra ona profesyonel müşteri desteği sağlamanız gerekecek. Onlara teslim süreci hakkında bilgi verin ve herhangi bir gecikme hakkında uyarıda bulunun. Müşteri bir satın alma alır almaz geri bildirim almak için kendisiyle iletişime geçin. Müşterilere takdir ve ilgi göstermek için mükemmel bir yoldur. Bu bilgi, ürününüzün pazardaki ihtiyaçları karşılayıp karşılamadığını anlamanıza yardımcı olacaktır..Ayrıca, müşterilerinize deneyimlerini sorarak, işinizi iyileştirebilir ve müşterinin sadakatini artırabilirsiniz.

Amazon'da alım yapan tüm kullanıcılar Amazon müşterileri olarak kabul edilebilir. Onları müşterileriniz haline getirmek ve uzun vadeli satış kazanmak için, bir sonraki alışverişinizde indirimle alışveriş yapmayı sağlayabilirsiniz. Ayrıca, satış belgesi ve hediye çeki kullanabilirsiniz.

Amazon'da bir şeyler satın almadan önce, çoğu alışveriş yapan kişi, güvenilir satıcı olarak size güvenebileceklerini veya güvenebileceklerini anlamak için ürün incelemelerini kontrol eder veya değil. Bu nedenle, olumlu ve organik incelemelere sahip bir toplumsal kanıt geliştirmeniz önemlidir. Amazon'un teşvik edilen geri beslemelere karşı mücadele ettiğinden hepsinin eşit oluşturulduğundan emin olun. Ve yorumları satın almayı düşünmeyin bile. Bir an itibarınızı mahveder. Neyse ki, kuralları ihlal etmeden olumlu organik incelemeler üretmenin yolları var. Örneğin, müşterilere mükemmel müşteri desteği ve iyi indirimler sağlayabilirsiniz. Reklam hizmetleri ihmal etmeyin.

Daha fazla satmak ve rekabetinizde atlamak istediğiniz fırsatları arıyorsanız, siz.

  • Amazon reklamcılığına yatırım yapmanız gerekir. Ürünlerinizi Amazon arama sonuçları sayfasının en üstünde göstermek için sponsorlu bir ürün reklamı oluşturabilirsiniz. Bu durumda, reklamınızı her kullanıcının yaptığı tıklama başına ödeyeceksiniz. Prens, pazar nişinizdeki rekabet seviyesine bağlı olacaktır. Ürününüzü Amazon'da tanıtmanın bir başka yolu, bir başlık arama reklamı oluşturmaktır. Bu reklam, Amazon arama sonuçları sayfasının üst kısmında da görünecek. Bir başlık arama ağı reklamı ile sponsorlu ürün reklamı arasındaki temel farklılık, bir başlık arama ağı reklamının arama sonuçlarının en üst kısmına bakmasıdır. Başka bir deyişle, kalabalığın öne çıkması ve ürünlerinize yüksek bir trafik akışı çekmesi için bir fırsat bulursunuz. Ve son olarak, bir ürün görüntülü reklam kullanabilirsiniz. Kullanıcılar belirli bir öğenin ayrıntılarını görüntülediğinde, bu reklam ekranın kenar çubuğunda görünür.

Tabii ki, Amazon reklamcılığının tüm yolları sizin için eşit derecede etkili olmayacaktır. Ancak denediğiniz sürece asla bilemezsiniz. İşte bu yüzden, ticari tercihinize ve amaçlarınıza göre Amazon reklamcılık servislerinden birini deneyebilirsiniz. Ve eğer yatırımdan olumlu bir getiri elde ederse, buna değer.

Nihai düşünceler

Amazon, tüm işletmeler için mükemmel bir satış kanalıdır. Gelir elde etmek için birincil veya ek yol olabilir. Sadece satış artışı ve marka farkındalığı geliştirmeyi değil, aynı zamanda dünyada ürünlerinizi satma fırsatı da sağlar. İhtiyacınız olan her şey, yeni işinizle kar elde etmek için özen göstererek gerekli ön-planı gerçekleştirmektir. Müreffeh bir tüccar olma ve Amazon'taki marka pozlamanıza göre çalışma şansınızı kaybetmeyin.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport