Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

İşim, geri bağlantıların üretilmesi için iyi bir ad mıdır?

Şirket içi bir SEO ekibi üzerinde bütçeye sahip olan ve tüm gerekli optimizasyon tekniklerinde önemli miktarda yatırım yapmaya hazır olan büyük çevrimiçi işletmeler, geri bağlantıları oluşturmak için tüm fırsatlara sahiptir. Bununla birlikte, nakit akışı olumlu kalmaya çalışan küçük veya yerel işletmeler için bağlantı kurma yatırımlara değer bir strateji gibi görünmeyebilir.

Bağlantı kurmanın yakın zamanda kurulmuş çevrimiçi iş için maliyet etkin bir teknik olup olmadığını tartışmamıza izin verin veya optimizasyonun alt satırında harici bağlantılar üretimi üzerinde bir vurgu yapmak anlamsızdır.

how to generate backlinks

Bağlantı kurma işleminden elde edebileceğiniz potansiyel getiri

Bağlantı kurmanın ne olduğuna ve web sitemizin arama motoru optimizasyonuna nasıl katkıda bulunabileceğine daha yakından göz atalım . Bu harici optimizasyon tekniği, arama motorlarına sitenizin ne kadar değerli olduğunu göstermek için kullanılır. Arama motorları, hangi web kaynaklarının arama sonuçları sayfasında en yüksek sırayı hak ettiğini değerlendirdiğinde, sorguların alaka düzeyi ve web sitelerinin yetkisine özel önem verir. Google'ın, kullanıcıların sorgular arama sonuçlarına en uygun olanını sağlamalarına yardımcı olur. Google birkaç faktörü kullanarak web sitesi yetkisini değerlendirir; bunlardan en önemlisi bir web kaynağına işaret eden harici bağlantıların sayısı ve kalitesi.

Bağlantı yetkisi ne kadar yüksek olursa, sitenize o kadar çok değer aktarabilir. Geri bağlantı yetkisi, bağlantı kaynağının itibarını ve güvenilirliğini ve bu bağlantıyı yerleştirilen içeriğin önemini belirler. Kullanıcılar belirli bir geri dönüşü izlersek, kalite ve yüksek otoriter kabul edilebilir.

Link building kendi başına bir web sitesi için birçok avantaj taşıyor. Bazılarını sıralayalım: Gelen bağlantılar, sitenizin etki alanı yetkisini artırabilir veya web kaynağınızın belirli bir sayfasına trafik artırabilir

  • Rankings raise

hangi bir bağlantı belirtildi. Sonuç olarak, Google sitenizi daha saygın olarak görür ve sitenizi daha yüksek bir dereceye çıkarır ve sitenize daha fazla trafik gönderir.

  • Tavsiye trafiği

Bağlantılarınızı konuk postalarına ve diğer harici içeriğe koyarak sitenize yönlendirme trafiği getirirsiniz. Bağlantınız, hedef kitlenize bir değer verecek nitelikte ve araştırmaya dayalı bir içerikle çevreleniyorsa, daha fazla bilgi için doğrudan geri bağlantılarınızı tıklayan trafik alırsınız. 

how to get backlinks

  • Marka bilinc

Marka adınızı, blog yazılarına ve diğer web sitelerindeki makalelere sürekli olarak bahsederseniz, er ya da geç, kullanıcılar ezberleyecek. Ve bu kullanıcılar bağlantılarınıza tıklamazlar bile, marka görünürlüğünüzü artıracaksınız.

  • Yatırım Getirisi (yatırımın geri dönüşü) 

Geri bağlantı süreleri sonsuza dek sürebilir, bu nedenle değerler zamanla artabilir. Paranızı üst düzey web sitelerinden birine sabit bir bağ koyarak yatırırsanız, bu yatırımla sabit bir trafik akışı ve dönüşüm şeklinde yüksek bir getiri elde edersiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport