Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Google'ın düşük kaliteli geri bağlantı arama aracı nasıl kullanılır?

Webmasterlar, web sitelerine bağlantı suyu elde etmek için çok farklı yollar kullanır. Bazen yöntemleri yasal olanlardan uzaktır. Tüm geri bağlantılar eşit şekilde oluşturulmaz. Genel olarak olduğu gibi, bazı dış bağlantılar değerli olabilir ve doğru bir şekilde elde edilebilirken, bazıları düşük kalitede veya artık mevcut görünmüyor.

backlink search tool

Google, web sitesi sahiplerinin düşük kaliteli bağlantılarını kaldırmalarını ve yaptırımlardan kurtulmalarını mümkün kılıyor. Penguen güncellemesi yapıldıktan sonra Google Disavow Tool, çevrimiçi tüccarlar için iyi bir çıkış yolu haline geldi. Çok yıllık 2012'de Google Penguin güncellemesi, bir arama motoru optimizasyonu alanını zorladı ve tüm düşük kaliteli spam bağlantılarını özel blog ağlarından kaldırdı. Aynı zamanda yeni sorunlar yaratıyor ve tüm SEO dünyasını olumsuz etkiledi. Webmasterler, SERP'deki konumlarını düşürmek için yetkili siteler için spam geri oluşturarak bu sistemi kötüye kullanmaya başladı. Bu çabaların bazıları başarılı oldu. Birçok marka rakiplerinin olumsuz etkilerinden etkilenmiştir. Bir web sitesine işaret eden tüm bağlantıları kontrol etmek için güçlü bir ihtiyaç doğurdu. Bu nedenle, Google, web sitesi sahiplerinin tüm harici bağlantılarını izlemesi için bir fırsat vermek için yararlı bir Reddet Link Aracı oluşturmaya karar verdi. Bu geri bağlantı arama aracı yüz binlerce web sitesi sahiplerinin geri bağlantı durumlarını kontrol etmelerinde yardımcı oldu.

Neden Google Unavow Links Aracına ihtiyacımız var?

Tüm siyah şapka SEO prosedürleri, sitenizin sıralamalarını ve itibarını olumsuz şekilde etkileyebilir; özellikle Google, herhangi bir bağlantı spamında yer alan tüm siteleri cezalandıracaklarını açıkça belirttiği için.

Web sitelerine otomatik olarak sitelerine bağlantılar kurmak ve bir veya iki günlük bir süre içinde kaliteli bir bağlantı profili oluşturmak mümkün olduğuna inanan bir çok web sitesi sahibi var. Elbette, herkes spam içerikli bağlantı kurma servislerini sipariş edebilir ve herhangi bir çaba göstermeksizin kendi web kaynağına binlerce yeni geri bağlantı elde edebilir. Ancak, büyük olasılıkla herhangi bir sitenin arama motoru sıralamasını olumsuz etkileyecektir. Web kaynağınız mutlaka böyle bir bağlantı spam tarafından sıralamalarını kaybetmek olmaz, ancak geniş ve uzun süreli spam saldırısı tamamen tüm SEO çabalarını harap olabilir.

Google Disavow Links Aracı, bir webmaster'ın Google'a düşük kaliteli spam içerikli bağlantıları bildirme ve gönderme yetkisi vermek üzere özel olarak tasarlanmıştır ve doğrudan çevrimiçi rakiplerinin spam saldırılarına maruz kaldıklarında, ondan kurtul ve itibarlarını çabucak temizle.

backlink seo tool

Google backlink arama aracı, onları oluşturan spam bağlantıları ve web sitelerini tespit eder ve çoğu durumda, sitenizin sıralamasına zarar vermeyecektir. Ancak, birçok web kaynağı bu hileli etkinliklerden hala etkilenebilir ve sayıları her Penguin güncellemesi ile artmaktadır.

Google, Google Disavow Links Aracı'nı uyguladığını bildirdiğiniz herhangi bir alana ait geri bağlantıları değerlendirecektir. Bu araç, hem tüm arama motorları hem de web yöneticileri için yararlıdır, çünkü tüm web kaynaklarının gerçek değerini bilmek ve kural ayırıcıları cezalandırmak yardımcı olur.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport