Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

2016'da Web 2.0 bağlantı uygulamalarını kullanarak geri bağlantıları nasıl oluşturacağınızı bana söyleyebilir misiniz?

Her şeyden önce, karşı karşıya kalalım - Web 2.0 bağlantı uygulamaları hala çalışıyor! 2016'da geri bağlantıları nasıl oluşturacağınızı öğrenmek istiyorsanız, en iyi Web 2.0 bağlantı uygulamalarının doğru avantajını edinmek için aşağıdaki kısa bir kılavuza göz atalım. Amacımız, canlı aramacıların ortalama kullanıcı deneyimine zarar vermeden web sitenizin veya blogun sıralamalarını yükseltmektir. Ve elbette, kabul edilemez bir taktik veya plan kullandığından şüphe edilmesini önlemek için her şeye sahip olmak istiyorsun. Bu şekilde, potansiyel olarak ana web yöneticisi kurallarını ihlal etmeye ve dolayısıyla kendinize ciddi bir sıralama cezası verebilirsiniz. İşte bu yüzden size 2016'da geri dönüşümü mümkün olan en iyi ve en güvenli şekilde nasıl inşa edeceğinizi göstereceğim, Google'la ezilmeyecektir.

Bununla birlikte, Web 2.0 geri bağlantısından yararlanabilmek için dengeli bir genel SEO stratejisi içerisinde çalışmalısınız. Ve bu, sayfa ziyaretçilerinize gerçek değere sahip olabilecek oldukça işe yarayan bağlantılar oluşturmak için çok fazla zaman ve emek harcamanıza ihtiyaç duyacaktır. Aksi takdirde, web siteniz Google ile kırmızı bir bayrak artıracaktı ve bu, er ya da geç, her zaman bir sıralama cezası ile sonuçlanır. Bu nedenle, farklı paketlerin toplu olarak satıldığını vaat eden bol miktardaki web sitelerini veya tüm geri bağlantılarını iddia eden ballı konuşmalarıyla yalnızca en yetkili ve en üst düzey PR web sitelerinden ve bloglardan gelen, ödenen HQ geri bağlantılarının büyük setlerini temizlemenizin nedeni budur.

Hızlı bir anlaşma için hızlı bir şekilde başlamak, yalnızca zor kazanılan parayı değil, her şeyi, iyi olmasından çok zarar verebileceğini ve muhtemelen öngörülebilir olmasını sağladığınız anlamına gelir. Yani, noktaya geri dönelim - gerçekte SEO'nun en iyi sonuçlarını veren web 2.0 bağlantıları yaratıyoruz. Aşağıda, 2016 yılında geri bağlantıları nasıl oluşturacağınızı anlamanız için ana madde imi noktalarının bir listesi geliyor - doğru yol.

Online Durum Oluşturma

Ana iş web sitenizin veya blog'unuzun aktif ve uzun süreli sosyal varlığı için doğru temel oluşturun. Buradaki ilk adımınız, nişinizle veya genel konularda tartışmanızla alakalı önemli Web 2.0 sosyal sitelerindeki profillerinizi tamamlamaktır. Bu yüzden, en baştan 2016'da geri bağlantıları nasıl oluşturacağımı tahmin edeceğim - profillerinizi aşağıdaki sosyal alanlarla tamamlamaya başlayalım:

  • kişisel sayfanızı Google My Business'da doldurun;
  • Yelp'de kendi sayfanı yarat;
  • Twitter, Facebook, LinkedIn'de eksiksiz sosyal hesaplar;
  • Alexa sayfa bağlantı onayı tamamlamakla devam et;
  • TripAdvisor (Birlikte B2B ile uğraşıyorsanız veya işinizde bir tuğla-harç bileşeni varsa) mutlaka ziyaret edin.

Marka Adı Tespit Etme

Tüm sosyal hesaplar ve profil sayfaları hazır olduğunda, e, ana sitenize her birine döner. Bunu yaptığınızda, yeni oluşturulan bağlantılarınızı doğru anahtar kelime metnine bağlamayı unutmayın. İpucu: Sorunlu Sorular ve Yanıtlar (Quora gibi) ile sağlam bir bloga veya iyi yapılandırılmış destekleyici sayfalara sahip olmak. Bu cehenneme benziyor!

Topluluk Sayfaları Yarat

Sonunda, tek yapmanız gereken SEO dünyasını tamamen kısıtlamak ve kullanıcılara değer katan kaliteli bir içerik üzerinde çalışmaktır. Herşeyin doğal görünmesi için aşağıdakilere dikkat etmeniz gerekir:

  • zaman zaman bağlı olması için heyecan verici içerik yayınlamak;
  • Haftada en fazla beş bağlantı kurma;
  • Tumblr bloglarında, Facebook'daki fan sayfalarında, WordPress bloglarında, Instagram'daki hesaplarda ve YouTube'daki video kanallarında tanıtım yayınları yayınlamaktadır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport