Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bağlamsal geri bağlantıların şimdi altın madeni olduğu doğru mu?

Bağlamsal geri bağlantıları, Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) bağlantı kurma açısından belki de en önemli unsurdur. Önemli olan, tüm bağlantıların eşit yaratılmadığı basitçe, büyük arama motorlarının (Google'ın kendisi gibi, Yahoo ve Bing'in de olduğu gibi) bazı geri bağlantı türlerine daha fazla ağırlık veriyor olmasıdır. Diğerleri arasında, ana iş web sitenizin veya blog'unuzun ana sayfasında bulunan bağlamsal geri bağlantılar daima SEO amaçları için böylesine büyük bir güçle en önemli bağlantılar olurdu.

Neden Öyle Hazlanıyorlar?

Yani, haklısın - bağlamsal geri dönüşler şimdi gerçek altın madeni fırsatları olarak kabul edilmektedir. Bazı insanlar kendilerini "SEO Kutsal Hahim" olarak adlandırıyorlar. Neden bu kadar çok takdir ediyorlar? Bir web sitesinin veya blog otoritesinin popülerlik kazanmasını isteyenler arasındaysanız - bu tür bağlantılar tam da böyle hızlı ilerlemenin tadını çıkarmanız için gerekenler.

Tanımı gereği Bağlamsal Geri Bağlantıları Ne Yapar?

Ana Sayfa Bağlamsal Geri Bağlantıların teriminin tamamını terazi göz önüne alındığında, daha iyi anlamak için sözcük dağılmaya çalışalım. Her şeyden önce, bir Homepage, her sitede veya blogda içeriğe göz atmanın yolunu açan benzersiz bir web sayfasıdır. İkincisi, Bağlantılar İçin İçerik, sayfanın içeriğine yerleştirilmelerinin yaygın bir şekilde bulunması anlamına gelir - metin yazılarında organik olarak görünen, bağlamsal geri dönüşler, site çapında bulunan herhangi bir spamsiz küçük kenar çubukları listesine yer bırakmaz. Ve üçüncü olarak, SEO'daki bir geri bağlantı, üçüncü taraf web sitesinde veya blogda bulunan ve kendi sayfalarınızı işaret eden harici bir bağlantı (aksi takdirde gelen bağlantı) anlamına gelir.

Anasayfa Çalışmaları Nasıl Yapılır?

SEO'yu artırma açısından, doğrudan ana sayfaya giren bağlamsal geri bağlantılar, her web sitesinin veya blog'un ölçekte çevrimiçi arama için optimizasyon sürecini yönlendiren en etkili unsurlardır. Önemli olan şey, SEO'daki verimliliği ile ilgili her şey oldukça basittir - içeriğe doğal olarak entegre oldukları ve organik görünmeleri nedeniyle içeriksel geri dönüşümler daima Google'ın yönetim kurulunun üstündedir. Aynı zamanda, bu bağlamsal geri bağlantıların sitenin veya blogun ana web sayfasında yaratılmış olması, onlara daha da fazla ağırlık veriyor. Niye ya? Basitçe ana sayfaya indiğiniz için, bu bağlamsal geri bağlantı size daha fazla web trafiği sürecektir - yalnızca web sitesi ziyaret eden her kullanıcı tarafından geçilen veya bir diğer sayfadaki içeriğe erişmek için blog'tan geçen bir "geçit" olan bir ana sayfa.

Alt satır

Sonunda, ana sayfa bağlantılarıyla ilgili her şeyin yalnızca güçlü yetkili alanlar ve yüksek PR'li web sayfaları için geçerli olacağını unutmayın. Yani, her bağlamsal geri bağlantı, doğrudan ana sayfaya geldiğinden değil, aynı zamanda bütün web sitesinin (veya blog'un) değerli olması nedeniyle de çok daha fazla ağırlık taşıyor demektir. Bağlamsal geri dönüşlerinizden en iyi şekilde yararlanmak için gereken temel değer hangisi? Tek bir ana sayfanın kendisi mi yoksa büyük bir olasılıkla tüm web sitesi ölçekli mi alınmış? Her ikisi de!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport