Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

EDU geri bağlantılarını nasıl alacağınızı bana söyleyebilir misiniz?

Arama Motoru Optimizasyonu endüstrisinde yaklaşık beş yıl zaten oldum. Ve EDU geri bağlantılarının nasıl sağlanacağının iyi bir şekilde anlaşılmasının önemini anlıyorum. İşte bu tartışmada size web sitenize veya blogunuza oldukça önemli ilerleme sağlamak için ölçeklenebilir bir strateji göstereceğim. Bu strateji esas olarak burslara bahis oynuyor ve aslında herkesin en azından doğrudan bir kuruş ödemeden o kadar hassas eğitim bağlantılarını kazanmasına izin vereceğiz. Aşağıda, yaklaşık olarak iki veya üç aylık periyotlarla kendi eğitim web sitelerine 15 bağlantı dizisi kurmak üzere dahili olarak test ettiğim bir adım adım kılavuzla birlikte EDU geri bağlantılarını nasıl alacağınızı göstereceğim. Evet, oldukça zaman alıcı bir görevdi, ancak her zaman emin adımlarla ilerleyecektir.

EDU Backlinkleri Nasıl Alınır - Pratik Rehber

Tier 1: Doğru Hedefi Seçme

Başlamadan önce, doğru hedef kitleyi ve ilgili niş seçmek sadece doğal geri dönmek için değil, aynı zamanda EDU geri bağlantılarının nasıl alınacağı ve baştan doğru yolda ilerlemeye ilişkin doğru anlayış için de önemlidir. Yani, eğitim bağlantısı oluşumunun görünüşte anlaşılabilir kalıpları olması durumunda bile, web sitenizin veya blogun konusuyla son derece alakalı olması gereken hedef kitlenizi bilmek zorundasınız demektir. Düz İngilizceye koyarak, başlamanız gereken tek şey öğrencilerin izleyici sayısını belirlemektir. Siz değerli eğitim geri dönüşleri kazanırken gelecekteki burs programınızla çok ilgileneceklerinden emin olun.

Aşama 2: Burs Türü Oluşturma Sayfası

Daha sonra, burs sayfanızda çalışmanız gerekir. Bu türde bir içerik oluşturmak oldukça basit bir iş olsa da, özel dikkat göstermeniz gereken bazı madde işaretleri aşağıda belirtilmiştir. Aşağıdakiler için her şeye sahip olduğunuzdan emin olun:

  • Şirket açıklaması - "dahili bağlantılar bursu" gibi kısa ama yine de tam olarak tamamlayın. Daha sonra dahili olarak ana sayfanıza bağlayın bağlantı suyu göndermek için diğer önemli bölümler olarak.
  • Uygunluk - Her şeyi, kişisel olarak sizin hedef öğrencilerinize mümkün olduğunca uyarlamalısınız..Tam gün veya yarı zamanlı bir programa, ana konunuzla alakalı belirli derslere, hangi ülkeden (şehir veya yerel) gelip gelme ihtimalinin daha yüksek olduğunu düşünün.)
  • Tutar değeri - Burs miktarı tabii ki bağlantı kurma bütçenize bağlıdır. Ama benim için gelince, bin dolara ayarlamanı öneririm. Aksi takdirde, saygın bir eğitim kurumunu ve çıtçıtlarını da çekmek başarısız olabilir.
  • Uygulama ayrıntıları - burada ihtiyacınız olan şey açık ve anlaşılır bir bölüm oluşturmaktır. Başvuru formunuz her adayın burs programına girmesi için kullanılacaktır. Bu şekilde, son teslim tarihini ve ödül tarihlerini belirttiğinizden emin olun.

Aşama 3: Araştırma Fırsatı

Bana gelince, eğitim bağlantısı kurma Excel elektronik tablosu kullandım. Böylelikle burs listeleri, ilişki durumu, ad, e-posta adresi, etki alanları, açıklamalar vb. Ile tüm görevlerimin doğru şekilde izlenmesini sağlayabilirim. Böylece işleri daha da kolaylaştırabilirim!

Aşama 4: Sosyal Hizmetler Alanını Tamamlama

Sonunda, EDU geri bağlantılarının nasıl edinileceğini tam olarak anlamak için sosyal yardım alanını tamamlamanız gerekecektir. Ve burada yaratıcı davranmanız ve en sonunda doğru kişiyi bulmanız için çok çalışmanız gerekecek. Unutmayın, tüm üniversiteler ve kolejler, sorumlu tutulacak bazı sorumlu elemanlara sahiptir. Yani, tek ihtiyacınız olan sağlam bir e-posta şablonu oluşturmak ve bu insanlara olumlu bir cevap umuduyla sahalar göndermektir. İşlem tamamlandıktan sonra, yalnızca burs programınızın ayrıntılarını göndermeniz veya eğitim kurumu tarafından sağlanan belirli bir formu doldurmanız gerekir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport