Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yahoo'yu geri almak için nasıl kullanabilirim?

Web sitelerini veya blog'u Google'ın kendisi gibi büyük olanlara göndermenin başka yolu yoksa, en sık insanlar geri bağlantı için Yahoo gibi alternatif arama motorlarını kullanıyor. Aşağıda, size geri bağlantıları için Yahoo'yu nasıl kullanacağınızı göstereceğim. Basitçe söylemek gerekirse, karşılığında bu değerli geri dönüşleri getirecek Yahoo cevapları alacağız. Bununla birlikte, bu sorunun cevabı, spam olarak tanımlanamayacağından emin olmak için, bu cevapları mümkün olduğunca doğal hale getirmektir. Ve Yahoo'yu geri bağlantılar için kullanmanın başka yolları da var - aşağıda, size görevi tamamlamak için mümkün olan tüm seçenekleri kapsayan eksiksiz bir liste göstereceğim. Aklınızda tutmanız gereken esas noktalar şunlardır:

  • Başka herhangi bir şeyden önce, Web sitenizi veya blog'unuzu Yahoo'ya göndermek için Bing Web Yöneticisi Araçları'nı kullanabilirsiniz. Unutmayın, Yahoo'nun kendisi şimdi Bing'e aittir. Bu nedenle, gönderme prosedürünü tamamlamak için doğrudan Bing'in web yöneticisi araç kutusu sayfasına yönlendirileceksiniz.
  • Sonuçta, web sitenizin veya blog URL'lerini doğrudan Bing arama motoruna göndermeyi deneyebilirsiniz. Bunu yaptığınızda, Bing'in Web Yöneticisi Araçları'nı doğru şekilde kullanmaya çalışmak için zaman harcamanıza gerek yoktur.

  • Bağlantı kurma çabalarının bir kısmını ele almak için endüstriyle ilgili veya niş tartışmalara başvurabilirsiniz. Geri bağlantı için Yahoo'yu kullanmak istiyorsanız, tek ihtiyacınız olan şey Yahoo Answers servisinde bazı mükemmel mesajlar göndermektir. Bu şekilde, karşılığında sadece değerli bir bağlantı elde etmeyeceksiniz, aynı zamanda ekstra trafik kazanacaksınız.
  • Ve ayrıca, cevizleri ve cıvataları anlamak için Yahoo Cevapları hakkında en sık sorulan soruları aramaya da gidebilir ve hedefinizin güncel ilgi alanındaki popüler konularda bazı ilave mesajlar gönderebilirsiniz. izleyici veya pazar nişi.

Ayrıca, konuyu daha da derinlemesine inceleyebilirsiniz. Her bir vakayı büyük ölçekte düşünmeye çalışın - Dolayısıyla, yavaşlamış olmanız, mümkün olan en iyi yolu yanıtlamanız ve sizinkinin her yararlı cevabı için mutlaka bir bağlantı göndermeden yapmanız gerekir. Elbette, çok zaman alacak ve aslında bir anda görülebilecek çok miktarda ölçülebilir sonuç olmadan. Yine de, ana iş web sitenize veya blogunuza güçlü ve güvenilir bir marka adı oluşturmada iyi çalışmanız önerilir. Bu şekilde, yavaşça güçlü bir arka hat profili oluşturmanın asıl amacına doğru ilerlemelisiniz - ve iyisiniz!

Alt satır

Geri dönüş için Yahoo'da yalnızca mükemmel cevaplar için çalışıyorum - hatırlamanız gereken şey buydu. Evet, çok zaman alacaktır, bu nedenle her cevapta iyice iyiysen iyi olur. Bu şekilde, spam gibi görünmesini istemediğiniz sürece, çok kısa veya çok basit cevaplar göndermeyi kaçının. Nihayetinde hatırlamanız gereken şey şu: Web sitenizi veya blog'unuz hakkında Yahoo'dan gelen yanıtları ne kadar çok kişi öğreniyorsa (postanızdan sonra bağlantı yoksa bile), daha iyi şeyler gelecek. Anahtar burada zamanınızı ödemek ve işiniz bitti!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport