Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri bağlantılar için bir blog yorumu yazmanın doğru yolu nedir?

En yaygın olarak, Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) sürecinde ölçekte çok kişi çok kafası karışır ya da web sitesi veya blog için sesli backlink profili oluşturmakla hayal kırıklığına uğrar. Ama sorun ne? Esas olan, binanın geri döndüğü ve kazandığı şey - aslında iki farklı şey. Geri oluşturmak, yalnızca SEO amaçlı olarak bunları oluşturmak veya satın almak demektir. Eninde sonunda - kendilerini Google'da ilk 10 arama sonucu arasında bulmalarını istersiniz. Bununla birlikte, diğer taraftan, kazançlı geri dönüşler onları hak ettiğiniz anlamına gelir. Geri bağlantılar için sesli bir blog yorumu yazarken biraz zaman ve emek harcamak, tam da hak edenleri kazanmak anlamına gelir. Bu nedenle, gerçekten SEO çaba ölçekli geliştirmek için çalışan arka bağlantıları için doğru blog yorum şekil bilmek gerekir. Peki, "ideal" blog yorumlarını "yüksek" PageRank ile olabildiğince çok HQ geri dönüşü "kazanacaksınız" yapan şey nedir? Hadi kontrol edelim!

Fakat başlamadan önce, karşı karşıya kalalım - geri dönüş kazanmak, güçlü bir şekilde kullanıcı merkezli olmak zorunda olduğunuz anlamına geliyor. SEO açısından, kullanıcıyı mutlu ederseniz, Google arama motorunu da memnun edecektir. Yani, büyük arama algoritmasıyla dolandırıcılık yapmak veya manipüle etmek için herhangi bir boşluk veya hilek aramak için çok fazla vakit harcamanıza gerek yoktur. Keşke zamanımı geri alabilsem iyi olur ama gerçek bir gelir elde eden gerçek bir iş kurmak istiyorsanız, kullanıcıyı memnun etme konusuna yoğunlaşmalısınız. Aslında hepsini tutarlı bir temelden memnun etmek, her birisini pazarlama konusunda kendi küçük yardımcılarına dönüştürebilir; mutlu kullanıcılar sizi daha fazla geri kazanır, içeriğinizi Web'de paylaşır ve geri dönme ve olma ihtimaliniz artar Sonuçta gerçek alıcılarınız.

Sana dönmek - geri bağlantıları için iyi bir blog yorumuna sahip olmanın doğru yolu nedir - size ölçekle işlemi gösterebilirim. İşte yapmanız gerekenler:

Kullanıcı Merkezli Olun

Genel SEO kampanyanızın kullanıcı etrafında dönmesini sağlayın - her şeyden önce - en başta gelen. Tek hatırlamanız gereken şey, Google'ın her geri dönüşü bir "oy" olarak tanımasıdır. Böylece, geri dönüşler için benzersiz her bir blog yorumunun gerçekten faydalı olabilmesi için, daha fazla "kalite" oyu elde etmek yeterlidir.

Miktaya değil, Kaliteye Odaklanma

Herşeyin organik olarak yapılması gerektiğini söylemeye gerek yok, mümkün olduğunca çok mesaj atmak için acele etmeden. Aksi halde, tüm işler Google tarafından spam veya bir tür manipülasyon olarak yorumlanır. Bu şekilde hatırlayın - intihal yapılmasına burada izin verilmiyor, çünkü geri dönüşler için tek bir blog yorumunun internette başka bir yerde hurdaya çıkması potansiyel olarak sıralamanıza zarar verebilir.

İçeriğin Dışarıda Kalın

Daha önce de söylediğim gibi, büyük miktarda çöp içeriği yaratmak asla bir yere varamaz. Yani, web sitenizi veya blog'unuzu büyütmenin tek yolu liderlik etmek ve rekabette kalmamaktır. Geri bağlantılar için "ideal" blog yorumunuzu düşündüğünüzde, ilgisiz veya eskimiş yanıtlarınız olmadığından emin olmanızı öneririm. Bu şekilde, yorum yaparken her zaman tam bir veri araştırması yapmaktan çekinmeyin, böylece hiç kişilik eksikliği ya da yetersiz derinliği olmayacaktır. Ayrıca, yaratıcı olmalısınız ve diğerleri (gerçek rakipleriniz ve niş rakipleriniz de dahil olmak üzere) tarafından hafife alınmış şeyler yapmaya istekli olmalısınız.

Alt çizgi

Sonuçta, blogunuzun yorumlanması dışında içerik ulaştırma alanınız için alternatif yollar düşünmeyi unutmayın. Yani, konuk makaleleri ve yayınları zaman zaman yazma veya hatta ayakta durma zamanlamanız gibi bağlantılar kazanmak için başka birçok seçenek var demek.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport