Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Sitenizin görünürlüğünü iyileştirmek için kaç tane geri gidiyorsunuz?

Optimizasyon açısından bakıldığında, bağlantı oluşturma süreci, blog gönderimi, yorum geri bağlantıları, basın bültenleri ve benzeri gibi farklı bağlantı oluşturma yolları aracılığıyla diğer web kaynaklarından kendinize ait köprüler oluşturmaya hizmet eder. Tüm bu faaliyetler, markanızı vermek üzere hizmet eder güvenilirliğini artırmak ve endüstrinizdeki alan adınızı yükseltmek. Arama motorları, bu noktayı sitenize dijital oy olarak işaret eden bağlantıları ve sahip olduğunuz oyların daha büyük bir miktarını dikkate alırsa, siteniz bir SERP üzerinde yüksek olur.

Ancak gerçekte tüm oylar eşit değildir. Arama motorlarını kandırmaya ve hala düşük kaliteli içeriğe sahip yüksek rütbe elde etmeye hizmet eden çok sayıda spamli teknikler var. Bununla birlikte, alan adınızın etrafında çok sayıda düşük kaliteli gelen bağlantı oluşturduğunuz zamanlar yok oldu. Günümüzde, Google ve diğer büyük arama motorları, bağlantı çiftçiliği, döndürme makaleleri ve spam içerikli blog yorumları gibi sahte bağlantı kurma faaliyetlerine karşı aktif bir şekilde mücadele etmektedir. Kısa süre önce Google, düşük kaliteli geri bağlantıların kaldırılması gereken yeni sıralama algoritmasını kurdu. Aksi takdirde, bir web kaynağı Google tarafından deindexing yapabilir veya derecelendirmelerin düşmesine neden olan yaptırımlar alabilir. Bu nedenle, günümüzde, gelen bağlantıların kalitesinin miktarından daha yüksek olduğu görülüyor. Size bir bağlantı veren bir otoriteyi ve kaynağın alaka düzeyini kontrol etmeniz gerektiğini ifade eder.


Web kaynağınız için PageRank söz konusu olduğunda, bu, sitenize gelen bağlantıların sıralamasına göre belirlenir. Bu, düşük PR ile web sayfalarıyla bağlantılıysanız kendi PageRank'ınızın büyümeyeceği anlamına gelir.

Bu nedenle, ilgili yüksek PR web sitesinden bir kalite geri bağlantısının binlerce düşük kalitedeki web sitesinden daha yüksek maliyete neden olması gerekiyor. Düşük profilli SEO sağlayıcıları tarafından kullanılan sahte bağlantı kurma faaliyetleri tarafından kullanılan düşük kaliteli bağlantılar, sadece olumsuz web sitenizin SEO etkilemez, aynı zamanda kurumsal imaj ve itibar harap.

Yüksek bir PageRank ile niş ilgili web sitelerinin değerli geri size iş daha müreffeh hale getirecek ve arama motorları siteniz hakkında ne deşifre yardımcı olur.

Google'da yüksek sıraya almak için kaç tane geri gidiyorsun?

Bu sorunun cevabının sizin için endüstriye ve marka yaşınıza bağlı olacağından, bu soruyu gündeme getirecek bir nokta yoktur. Bir alanın, arama sonuçları sayfasında yüksek sıralamaya geçmek için yalnızca birkaç yüksek kaliteli geri bağlantıya ihtiyacı vardır; diğer alan, otoritesini yükseltmek ve itibarını artırmak için çok sayıda gelen bağlantılara ihtiyaç duymaktadır. Tabii ki, web sitelerinin arama sonuçlarında yer almasına katkıda bulunan bir dizi diğer sıralama sinyali var.

En iyi geri dönüş nedir?

En iyi geri dönüş türü organik dış bağlantılardır. Sormadan sitenize gelirler ve ummadığınız zamanlar kazanırlar. Bu bağlantılar, içeriğini son derece değerlendiren ve okuyucularıyla paylaşmaya karar veren alakalı ve popüler bloglardan veya web sitelerinden edindi. Kural olarak, bu tür geri bağlantılar ilgili web kaynaklarından edinilir ve bağlantı verilen bir siteye çok fazla trafik getirir.

Bununla birlikte, pazarınızdaki güvenilir web sitelerinden organik bağlantılar elde etmek zor. Web kaynağınız kullanıcılar için çok değerli olmalı ve endüstri liderlerinden gelen bağlantıları alma şansını yüksek bir üne kavuşturmalıdır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport