Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Otel işletme web siteleri SEO için geri bağlantıya nasıl ulaşabilir?

Yüksek rekabet gücü otel pazarının nişini farklılaştırır. Otel web sitesi için kaliteli bağlantılar kurmanın en büyük önceliği budur.

Geri bağlantı, alanınıza işaret eden başka bir web kaynağından gelen köprüdür. Bağlantının kaynağına trafik getirmek için her arka bağlantı, alakalı ve ilgi çekici içerikle çevrelenmelidir. Dahası, bağlantılar, arama motorlarında hedeflemek istediğiniz en alakalı arama terimlerinden biriyle bir çapa metninde gizlenmelidir.

Otelinizin web sitesine işaret eden her gelen bağlantılar size arama motorlarının gözünde bir oy verir. Gelen bağlantılar sitenize ne kadar kaliteli gelirse, arama motorlarından daha fazla yetki alırsınız ve daha sonra SERP'ye sıralamada o kadar yükseksiniz.

Bundan daha fazla karmaşıklık vardır. Arama motorları, tam site sıralamanızı belirlemek için sayısız algoritmayı hesaba katar (aslında 200'den fazla Google sıralama faktörü vardır). Alan adı yetkiniz ve marka itibarınız, geri bağlantınızın ne kadar değerli olduğu konusunda da bir rol oynamaktadır.

Bu kısa yazı, bazı bağlantı kurma sırlarını SEO için geri bağlantıların nasıl elde edileceği ile paylaşmak üzere tasarlanmıştır. Bu yöntemler, otel web sitenizin gücünü artırmanıza ve bir pazarın niş liderliği haline gelmesine yardımcı olacaktır.

Otel web sitesi için geri almak için pratik yollar SEO

  • Online işletme rehberleri inceleme

Bu bağlantı kurma yöntemi yerel performansını artırmak isteyen otel işletmelerinde etkili olacak.

Gelen bağlantıları elde etmek oldukça basit bir yoldur. İhtiyacınız olan her şey, içeriğinizin eklenebileceği ilgili çevrimiçi dizinleri bulmaktır. Sanırım otelin işletme içeriği mahalle web sitelerinde, yerel topluluklarda ve şehir iş dizinlerinde doğal görünecektir. Ayrıca, misafirperverlik ticaret dernekleri ve yerel turizm organizasyonları gibi ticaretle ilgili endüstrileri arayabilirsiniz.

Bu çevrimiçi iş dizinlerini bulmanın iki yolu vardır. İlki, "misafirperverlik dizini + şehir adı", "işyeri + şehir adı", "seyahat toplulukları + şehir adı" gibi sorgular için Google'da arama yapmaktır. Başka bir yol, online profesyonel araçlardan birini (MOZ Pro, Semalt Web Analyzer, vb.) Uygulayan bir pazar niş analizi yapmaktır. 

  • Çevrimiçi bağlantılarınızı çevrimiçi

Geçerli tüm çevrimdışı ticari bağlantılarınızı çevrimiçi dünyaya aktarmaya çalışarak daha kaliteli geri alabilirsiniz. Bir otel işletmeciliği yaparsanız, gıda tedarikçileri, temizlik şirketleri, eğlence hizmetleri ve benzeri diğer yerel işletmelerle çok sayıda iş ortağınız ve iş ilişkiniz var. Muhtemelen bu yerel şirketler işlerini çevrimiçi olarak kurmuşlardır ancak yine de bunu bilmiyorsunuzdur. Bu nedenle bu bilgileri kontrol etmeli ve çevrimiçi çevrim bağlantılarınızı çevrimiçi göstermek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İş ortaklarınız büyük olasılıkla karşılıklı yararlı çapraz teşvik eden ticari ilişkiler kurmaktan mutluluk duyacaklardır.

Üstelik, bayilerinize servisleri hakkında iyi bir referans verebilirsiniz. Önceden, alan URL'nizi öncelikli müşterilerin listesindeki satış sayfalarına koyabilir veya şirketiniz hakkında bir geribildirim yazabilirler.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport