Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

GOV geri bağlantıları satın almak mümkün müdür?

Hükümet web sitelerindeki ve blog sayfalarındaki en güçlü geri bağlantı söz konusu olduğunda, öncelikle anlamanız gereken bir şey var. Aslında GOV geri bağlantıları satın alamazsınız, yalnızca kazanabilirsiniz. Aşağıda, size bu web sitem için son zamanlarda test ettiğim kanıtlanmış yollarla bu değerli geri bağlantıları kazanma sürecini göstereceğim. Ve itiraf etmem gereken kesinlikle zaman alıcı bir görev olacaktır. Ama yine de güçlü otorite faktöründen zevk almak istiyorsun, değil mi? Hükümet bloglarına yorum yapma, bir hükümet kurumu veya ilgili bazı organlar hakkında yazma, bir ajans veya topluluk üyesi ile röportaj yapma, bir kaynak sayfası oluşturma, bir kaynak sayfasını oluşturma, karşılığında hak ettiği geri dönüşleri elde etmek için cesurca gurur verici. Bu nedenle, GOV geri dönüşlerini satın almanıza yardımcı olabilecek her durumu gözden geçirelim - bunun için emek ile ödeme yapın.

Hükümet Blogları Üzerine Yorum

Nokta üzerine yorum bırakma GOV blogları, devlet geri bağlantılarını kazanmanın en yaygın yolları arasındadır. Bununla birlikte, internette başka yerlerde yorum yapmak gibi, ancak, görev ilk bakışta göründüğü kadar basit değildir. Asıl konu, aslanın ilgili web sitelerinin paylaşımına yorum yapma iznine izin verilmemesi veya en azından hiç izlenmeyen geri bağlantı sunma ihtimalinin yüksek olmasıdır. Bu nedenle, yorum bağlantıları elde etmek için doğru adayları bulmak için çok vakit harcamanız gerekecek. Bu, burada en zor görev olacaktır.

Kurum ya da İlgili Birim Hakkında Yazmak

Web sitenize ya da blogunuza daha fazla dikkat gösterin - devlet kurumu ya da ilgili organı hakkında harika bir yazı yazın. Bir politikacı hakkında yazabilirsiniz - bir ajans üyesine röportaj yaparak ya da büyük bir topluluk etkeni de bazı geri bağlantıları kapmak için kanıtlanmış bir yöntemdir..Örneğin, Enerji Sektöründe niş bir makale veya tartışma yaratmak, enerji verimli evler, makineler inşa edenler veya diğer müttefikler ve yüksek oranda ilgili endüstri veya nişlere katılanlar için iyi oluşturulmuş bir karar olacaktır. Örneğin, kimya veya eczacılık ile uğraşanlar, Çevre Koruma organları veya hükümetlerin sahip olduğu Sağlık Kuruluşları ile mükemmel bir uyum bulabilir.

Görüşme Ajansı veya Topluluk Üyesi

Bir önceki metot gibi, bir politikacıyla veya yakın ilişkili bazı etkilenenlerle röportaj yapmak da, devlet siteleri. Burada ihtiyacınız olan şey, görüşülen kişiyi bilgilendirmek ve her şeyin önceden çözülmesini sağlamaktır - o değerli makaleyi üzerinde çalışmaya başlamadan önce ve nihayet web sitenize veya blogunuza geri bağlantı kurmaktır. İpucu: kendi çevrimiçi projenizi veya işletmenizi tamamen etkileyecek yeni önerilen yasa seçmeyi düşünün.

Yapı Kaynak Sayfası

Nişe bağlı olarak, bir kaynak sayfası oluşturmak bazen gerçekten akıllı bir çözüm haline gelebilir. Örneğin, yerel işletmelerle birlikte bazı durumlarda, yerel kullanıcılar için faydalı olacak yerel mevzuat veya resmi düzenlemeler hakkında pratik bilgiler sağlamak için kaynak sayfaları oluşturmayı düşünün. Ayrıca, birçok hükümet web sitesinde ortak olan bazı mevcut kaynak sayfalarında listelenmeyi düşünün.

Cesurca Ufkun

Sonuçta, gurur her zaman hükümet kurumlarından GOV geri almak için garantili ve kanıtlanmış bir yol. İhtiyacınız olan tek şey, en güncel önemin doğru ağrı noktalarını bulmaktır - ve sadece içeriğinizle tam olarak ne duymak istediklerini telaffuz etmektir. Elbette, elbette asıl hissetmeniz gerekir - ve içeriğinizi olabildiğince ısrarlı bir şekilde tanıtın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport