Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri bağlantı için başka bir şeyden önce web sitesi göndermek için dizinlerle bağlantı kurmaya başlamalı mıyım?

Günümüzde, off-page Arama Motoru Optimizasyonu'nun ana faktörleri on-page SEO'nun diğer araçlarından çok daha sofistike hale gelmiştir. Aslında, kalite bağlantı kurma (geri bağlantıları için web sitesi göndermek için gereken eylemleri de içeren) tam olarak arama motoru sıralamasındaki ölçekte tam bulmacanın hayati bir parçası olan off-page SEO ile ilgilidir. Bu, her web sitesinin veya blog'un, yüksek bir otorite oluşturma bağlamındaki genel büyümeye katkıda bulunan güçlü bir geri bağlantı profilinin yanı sıra Google'ın SERP'lerine hakim olma nihai hedefi olması gerektiği anlamına gelir. Elbette aslanın bağlantı kurma stratejilerinin payı genellikle çok zaman gerektirir ve bazen biraz nakit yatırıma ihtiyaç duyulabilir. Bununla birlikte, güçlü bir bağlantı profiline sahip olmak, yine de, özellikle de uzun vadeli bir bakış açısı açısından daima ödeye layık olan layık bir iştir.

Bağlantı Bina Hızlı Kazandı

Daha önce de söylediğim gibi, kaliteli bir bağlantı profili oluşturmak öncelikli öncelikler arasında yer almalıdır. Elbette, eğer geri linkler için web sitesi göndermeye karar verdiyseniz, hatta her şeyi orada yapmış olsaydınız - sizin için iyi! Ancak bu, web sitenizin geri bağlantı profili için güzel bir kickstart'ın tadını çıkarmak için yeterli olmayacaktır. Geri bağlantı için web sitesi göndermek için hem endüstriye özel hem de yerel işletme dizinleri denediniz mi? Ve eğer hala ilk olarak denemek için ne tereddüt ediyorsanız - işte burada. Aşağıda, derhal SEO'nun bazı ölçülebilir sonuçlarını verebilecek üst bağlantı oluşturma taktiklerini listeleyeceğim.

Yerel İşletme Dizinler

Geri bildirim göndermek için yerel dizinleri kullanarak web sitesini göndermenin muhtemelen geri dönüş yapmaya başlamanın en iyi yol olduğunu söylemene gerek yok. Bu temel bilgilerle web sitenizin veya blogunuzun ilk kurulum sonrası başlangıç ​​döneminden önce çalışıyorsanız - zaten doğru yolda ilerliyorsunuz demektir. Tüm önemli yerel dizinlerde listelenmiş olduğundan emin olmak için zaman ve çaba harcamaktan çekinmeyin. İşyeriniz, çalışma saatleri, iletişim bilgileri gibi gerekli tüm bilgileri ekleyin. Böylece, değerli bir geri dönüş elde etmeyeceksiniz, aynı zamanda yerel arama yapanların çevrimiçi görünürlüğünü ve ölçekte genel işletme performansınızı geliştireceksiniz.

Endüstriye Özel Dizinler

Yüzle bakalım - bu tür işletme dizinleri, özellikle genel işletme listeleri ile karşılaştırıldığında zor görünebilir. Bununla birlikte, endüstriye özel dizinler hiçbir zaman ihmal edilmemelidir çünkü web siteniz veya blog'unuz canlı yayınlandıktan sonra bağlantı oluşturma potansiyelinizi güçlendirmenin hala harika bir yoldur. Bununla birlikte, bu dizinlere göndermenin biraz daha zaman alacağına dikkat edin, ancak korkmayın. En yaygın olarak, bu tür girişlerin nihayetinde geri bağlantı için web sitesi göndermeden önce bir kayıt işlemini tamamlamanız gerekecek - ancak öngörülebilir yararlar her çabanın orda geçirilmeye değmeye değecektir. Web dizinleri ile bağlantı kurma fırsatları aramak için, tüm işletme bilgilerinizi sağlam bir şekilde konsolide etmeniz ve başka yerlerde listelenen iş verilerinin tümüyle parçalanmış olması gerektiğini unutmayın.

Bottom Line

Ağ. Aksi takdirde, büyük arama motorlarının tarafında bazı sorunlarla yüzleşmenin yanı sıra uygun bir dizin oluşturma işlemi de yapabilirsiniz. Sonunda, ısrarla çalışın ve karşılığında bu haklı geri dönüşleri elde etmek için her gönderme prosedürünü tamamlamadan önce sağda ve tamamen ilgili yerde çift bir kontrol yapmaya dikkat edin.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport