Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yorum bağlantıları SERP'deki sitemin sıralamasını nasıl geliştirebilir?

Yorum geri bağlantıları oluşturma ve bu tekniğe olumsuz bir şekilde yatkınlık hakkında muhtemelen çok fazla korkunç bilgiyi duymuşsundur. Bununla birlikte, biraz zaman ayırıp bu stratejiye açık bir zihinle yaklaşmanızı istiyorum. Bu stratejinin kötü şöhretine rağmen, blog'u bir geri bağlantı stratejisi olarak yorumlamayı kullanmanız, potansiyel müşterilerinizle iyi ilişkiler kurmanıza ve pazar nişinizde marka yetkinizi kurmanıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte, iyi bir SEO sonucu elde etmek için yorum geri bağlantıları oluşturmak için doğru bir yaklaşıma sahip olmanız gerekir. Aksi takdirde, arama motorlarının gözünde kuşkulu görünürsünüz ve spam içerikli bağlantı kurma teknikleri için cezalar bile alabilirsiniz.

Bu yazıda, yorumlardan bağlantı suyu elde etmenin yeni yollarını tartışacağız. Daha önce okuduğunuz her şeyi unutabilirsiniz. Sizinle paylaşacağımız yaklaşım, dofollow, nofollow, arama terimleri veya duyduğunuz diğer şeyler kullanmayı gerektiren diğer bağlantı kurma tekniklerine benzemiyor.

Yorumların geri getirilmesinin yeni yolu

Kısa bir süre içinde kaliteli geribildirim elde etmek için hangi aşamaları takip etmeniz gerektiğini tartışalım.

  • Doğru blogları bulun

Bağlantı kurma kampanyanızın ilk aşamasında, bağlantılarınızı orada oluşturmak için doğru blogları bulmanız gerekir. Pazar araştırmalarınızı yapmanız ve bazı mükemmel trafik ve etkileşim alan web kaynakları bulmanız gerekir. En iyi endüstri bloglarını aramak açık değildir. Bunun yerine, orta PR blog'larını veya forumlarında önemli miktarda aktif yorumcuyu bulabilirsin.

İhtiyacınız olanı bulmak için, Google'a yalnızca belirli bir sorgu ekleyebilirsiniz. Örneğin, işyeriniz tıbbi alanda sunuluyorsa, "TOP tıbbi bloglar" veya "doktorlar için forumlar" sorgusu için bir arama motoru isteyebilirsiniz. Bunun sonucunda, TOP blogların bir listesini sağlayacaksınız. bu blogların aldığı bazı sosyal paylaşımlar ve yorumlar.

İş ihtiyaçlarınız için web kaynakları için uygun bulduğunuzda, yorumcudan bloglarına aşağıdaki linklerle şubeye devam edebilirsiniz. Ortak sitelerinizin tabanını artırmanıza yardımcı olacaktır.

  • Bloglarınızı organize etme

Endüstrideki blogları takip etmek için Google Reader'daki RSS aboneliklerini kullanın. Her konu web sitesi için farklı klasörler oluşturun. Bu işlemi daha verimli hale getirmek için hangi kategorilerin yakın zamanda güncellenen yayınları bulunduğunu göreceksiniz.

  • İlk olmaya çalışın

İlgisiz, spam içeren yorumlar yazarak sinir bozucu forum biçiminde yorum geri bağlantıları oluşturmak önerilmez. Görevin altında bir yorum bırakan ilk kişi olabilirsiniz, ancak bunu yalnızca kapsamlı bir şekilde okur ve esprili ve mantıklı tepkiler üzerine düşünürdükten sonra. Birincil bağlantınızı çekici ve noktaya bağlıyorsa, diğer yorumcular büyük olasılıkla kendinizi kontrol etmek için onu tıklar. Bu nedenle ilk sizseniz, değişiklikleriniz, sayısız yorumcudan sonra partiye gitmekten daha yüksektir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport