Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO için iyi geri bağlantılar nelerdir?

Emlak işleri, yalnızca mükemmel bir üne sahip en büyük acentelerin SERP'ye yüksek rütbeme şansına sahip olduğu son derece rekabetçi çevrimiçi bir alandır. Bununla birlikte, bireysel emlakçılar da liderlik için savaşabilir. En büyük pazar niş rakiplerinizi abartmak için sitenizi akılda bir kullanıcıyla oluşturmanız ve arama motoru kurallarına göre optimize etmeniz gerekir. Sonuçlandırıcı bir optimizasyon kampanyasının temel unsuru bağlantı kurmaktır. Linkler oluşturma, otoriter niş ile ilgili web kaynakları arasında gelen bağlantılar oluşturma sürecidir. Tüm saha içi öğelerin geliştirilmesinden sonra yapılması gereken, saha dışı optimizasyon prosedürünün bir parçasıdır. Geri bağlantılar, web sitesi trafiğini artırmaya ve marka yetkisini artırmaya yardımcı olur. Ancak, daha önce de belirttiğim gibi, emlak piyasasında lider olmak çok zaman ve yatırım gerektirir. Bu nedenle, kaliteli gelen bağlantıları edinme sürecinin zorlu ve zaman alıcı olacağı konusunda hazır olmanız gerekir. Üstelik, SEO için iyi geri alabileceğiniz kaynakları bilmeniz gerekir. Bu yazıda, bağlantı kurma kampanyanızı basitleştirebilecek ve SEO çabalarınıza katkıda bulunabilecek gayrimenkul SEO geri bağlantı kaynaklarını tartışacağız.

Gayrimenkul için iyi geri bağlantıları olan kaynaklar SEO

Gayrimenkul SEO geri bağlantıları, diğer ilgili sitelerden web sitenize bağlantılar almak için kullanılan bir süreçtir. Dijital pazar, en fazla oyu alan katılımcıların (geri linkler) en yüksek pozisyondan geçtiği önemli eski popülerlik yarışması olarak görev yapıyor. Google'ın tüm işletme modeli, araştırmacılara en kaliteli ve alakalı bilgileri vermeye dayanır. İçeriğin popülerliğini üstlenmenin tek yolu, bu içeriğin ürettiği tüm gelen trafiği ve hak ettiği paylaşım sayısını ve bağlantı sayısını saymaktır. Örneğin, popüler sosyal ağ Facebook, 32.348.008.110'un üzerinde geri bağlantıya sahiptir. SERP'nin, yetkili bir web kaynağı için olduğu gibi, birçok kullanıcı tarafından oy kullandığı için, sorguların sayısıyla mutlak bir liderdir..

Ancak, gerçekte, daha az popüler ve dar odaklanmış web kaynakları söz konusu olduğunda, geri bağlantıları edinmek bir sorun olabilir. Dahası, tüm geri bağlantılar eşit şekilde oluşturulmaz ve bazıları gayrimenkul web sitenizi olumlu sinyallere göre daha olumsuz gösterebilir. Google çok akıllıdır ve yalnızca spam ve gelen gelen bağlantıları ayırt edebilmektedir. Google botlar, yalnızca bağlantının bulunduğu içeriğin önemini değil, aynı zamanda hangi Web sitesinin geldiğini de analiz eder.

Bu makalede, sadece emlak sitenize kaliteli geri dönüşler alabileceğiniz yetkili web kaynakları hakkında konuşacağım.

  • Stratejik iş ortaklarınızdan gelen bağlantılar

Bu stratejinin önemli bir kısmı, diğer işletme sahiplerine öfkeli bir şekilde değer katmak üzerine kuruludur. Örneğin, ortak olduğunuz yerel kuruluşlara kupon vererek e-posta listenizdeki kişilere değer sağlayabilirsiniz. İşletmeniz arasındaki değişimin bir kısmı emlak sitenize bir geri dönüş içermelidir. Bunu yaparak, ortaklarımızla karşılıklı yararlı ilişkiler kurarsınız ve sitenize kaliteli bir bağlantı suyu elde edersiniz. İş ortaklarınız, topluluğunuza dayalı bir siteden gelen bir bağlantıya bir anahtar kelime bile ekleyebilir. Önemli ölçüde sitenize katkıda bulunacaktır SEO.

  • Bir gayrimenkul referansları verin SEO backlinks

Basit bir arama motoru araştırması, endüstrinizde onlara referansları olan web sitelerinin bir listesini verecektir. Bu web kaynaklarının çoğu incelemeyi bırakan kişiyle bağlantılıdır. Böyle bir sayfanız yok hâlâ mevcutsa, bir tane oluşturmak ve insanlardan incelemelerini orada bırakmalarını istemek öneririz. Bu, daha alakalı geri bağlantıları almanıza ve yetkilerinizi Google'ın gözünde yükseltmenize yardımcı olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport