Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

2018'de geri dönüş almak kolay mı?

Bağlantılar her zaman arama motoru optimizasyonunda birincil bir rol oynamıştır. Bununla birlikte, bina bağlantıları yöntemleri her yıl değiştirildi. En büyüğü, Google'ın Penguin güncellemesini yarattığı 2013 yılında ortaya çıktı. Bu güncelleme, tüm noktaları açıkça görerek, gelen bağlantıların kalitesini yükseltti ve tüm spam içerikli bağlantıları devalüe etti.

Günümüzde, bağlantı kurma çok tartışmalı bir konudur. Bir uzman, dış bağlantıların değerinin düştüğünü iddia ederken, bazıları öneminin yıllar içinde sürekli arttığını iddia ediyor. Bu yanlış anlaşılmalar, bağlantıların spam değerlerini devalüasyon ve bu alandaki öncelikleri değiştiren sürekli Google güncellemelerinden kaynaklanmaktadır.


Ancak, bağlantı kurma hakkında ne duyarsanız yapın, sitenizin sıralamalarını doğrudan etkiler. Hiçbir web sitesi, kaliteli ve ilgili gelen bağlantılar olmaksızın SERP'yi yüksek derecelendirmeye sahip değildir.

Halen 2017 yılı sona ermektedir ve 2018 yılbaşı tatili öncesinde biziz. Google spam içerikli bağlantı kurma tekniklerine karşı hala mücadele etmekte ve ilgili gelen bağlantıları ödüllendirmektedir. Spam bağlantı kurma teknikleri unutulmaya başladı. Daha fazla webmaster kaliteli içerik hazırlama ve bağlantı oluşturma yatırım yapmaya karar verirler. Bu alanda yüksek rekabete neden olur.

Biri yardımcı olamaz, ancak 2018'de bağlantı kurma alanında deneyimleyebileceğimiz yeni değişikliklerden ne olacağını merak ediyoruz. Müreffeh bir web sitesi sahibi olarak, neyin işe yarayacağının ve nelerin işe yaradığının farkında olmalısınız. değil.

Bu yazıda arama motoru optimizasyonunun en üstünde kalmanızı sağlayacak bazı geleceğe yönelik yollar bulacaksınız.

2018'de geri almak ne kadar kolay?

  • Her şeyi manuel yapın

Tamamen otomatik hale getirilmiş dünyada yaşıyoruz, burada manuel olarak oluşturulan şeylerin, özellikle bağlantı kurma küresinde yüksek bir değeri vardır. Daha kaliteli geri almak için pazar niş liderlerinize danışdığınızdan emin olun. E-postaları, alıcı tarafından spam olarak cezbedildiğinden otomatikleştirilmeye çalışmayın.

Ayrıca, site bağlantılarınızı ve marka itibarınızı olumsuz şekilde etkileyebileceği için, otomatik bağlantı kurma yazılımı için düşmeyin. Sitenize el ile bağlantılar kurabilen profesyonel SEO uzmanlarına atıfta bulunmanızı önemle tavsiye ederim. 

  • Gökdelen bağlantı kurma tekniği

SEO uzmanları tarafından bir web kaynağına bağlanmak için kullanılan sevilen bir içerik sürme tekniğidir. Zaten saygın bir kaynak olarak kabul edilen ve aynı mesaj içinde daha iyi içerik oluşturmak için fırsatlar arayan nişinizde kaliteli bir içerik bulmaya dayanmaktadır.

Linklerinizi koymak için pazarınızdaki yeni içerik yayınlarını takip etmeniz gerekiyor. Bu içerik saygın bir web kaynağında yayınlanırsa, muhtemelen zaten yüksek bir sıralamaya sahiptir. Bu, otorite kaynağından bağlantı suyu elde etmek için mükemmel bir fırsattır. Araştırma tabanlı içeriği oluşturarak, orijinal içerikten daha üstün olabilirsiniz ve ona iyi yanıt verebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport