Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri bağlantı sayacı aracı nasıl çalışır?

Bir bağlantı kurma kampanyası oluştururken oluşturduğunuz bağın değerini bilmeniz gerekir. Bir geri bağlantı değerinin ne kadar olduğunu biliyorsanız, paranıza, zamana ve çabaya değer olup olmadığınızı analiz edebilirsiniz. Gelen bağlantıları manuel olarak değerlendirebilir veya geri çevirme sayacı aracını kullanabilirsiniz. Bu makale, harici bağlantılar değer hesaplamalarına ayrılmıştır ve umarım bağ oluşturma kampanyanızı güçlendirmenize yardımcı olacaktır. Bu değerlendirme yöntemlerine daha yakından bir göz atalım.

Backlink sayaç yöntemleri

  • Onlara bağlantı veren bağlantılar

Sitenize link oluştururken dikkat etmeniz gereken ilk faktördür. Bir siteye bağlanan web kaynakları yetkisini ve gücünü belirler. Yüksek PR web siteleri bir alana bağlarsa, Google'da sıralamaya ne kadar iyi gelirse. Google arama sonucu sayfasında sitenizin görünürlüğünü artırmak için, yalnızca bu türden web kaynaklarına gelen bağlantıları almaya çalışmalısınız.

Birçok üçüncü parti araç, gelen bağlantıların kalitesini ölçmeye yardımcı olur. Muhtemelen bazılarını duymuşsundur. Semalt Web Analyzer veya Ahrefs gibi araçların uygulanmasını öneriyorum. Bu araçlar, bağlantı oluşturma kaynaklarına doğru en doğru veriyi sağlayabilir. İster DA, DR, TF, CF kullanarak ölçün isterse manuel bir şekilde bulursanız da, bu yine de bir bağın gücünü belirleme konusunda bir numaralı faktördür (alaka düzeyi değil).

  • Gelen bağlantıların trafiğini ölçün

Gelen bağlantıları oluşturmanın birincil amacı, onlardan hedefli trafik elde etmektir. Bu nedenle, gelen bağlantıların trafik ölçümünün yapılması ZORUNLUDUR. Bir web kaynağı çok fazla gelen trafik içeriyorsa, büyük olasılıkla kullanıcılara harika bir içerik sunan saygın bir sitedir. Bu, arama motorlarının muhtemelen onu daha çok derecelendirmesi, daha fazla tıklama oranı, trafik ve daha sonra dönüşüm getirmesi anlamına geliyor.

Genel olarak, çok sayıda kaliteli trafik üreten web kaynakları, aşağıdaki sebeplerden ötürü daha yetkili sayılır:

  •  Sıralama faktörü olarak trafik  

Trafik, Google'da sıralamaya yararlıdır; çünkü bu arama motoru bir web kaynağı yetkisini ve ilgili ziyaretçilerin organik aramalardan bir web sitesine. Bu, aldığınız bir sitenin kalitesini artırabileceği ve dolayısıyla daha fazla bağlantı oluşturabileceği, dolayısıyla gelen bağlantınızı daha güçlü hale getirdiği anlamına geliyor.

  •  Sitenize gelen trafik 

Çok fazla trafiğe sahip siteler, web sitenize geri dönüşler yoluyla trafik üretecektir. Dönüşümünüzü olumlu şekilde etkileyecek ve Google'ın gözünde otoritesini artıracaktır. Ne kadar güçlü olmasına rağmen halen tartışılıyor. Bununla birlikte, sayfalarınıza trafik getirebilecek sitelere gittiğinizden emin olmanız gerekir.

  •  Alaka düzeyi 

Bağlantı kurduğunuz her seferinde, hedeflediğiniz yere benzer veya aynı niş web kaynakları üzerine yerleştirdiğinizden emin olmanız gerekir bir site. Ayrıca, kullanıcıların gelen linklerinizi takip ederek karşılaşacakları şeyleri net bir şekilde anlayabilmesi için bağlantıların ilgili bir içeriğe entegre edilmesi gerekir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport