Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ücretsiz HQ listesiyle dofollow geri almak mümkün müdür?

Bu makale, webmasterlara, yüksek kalitede geri dönüşleri takip etmenin en kolay yollarını göstermek için tasarlanmıştır. Eski numaralar var, ancak daha alakalı ve hedefli trafik elde etmek için yüksek yetkili dofollow geri oluşturmak isteyen her web sitesi sahipleri için hala büyü gibi çalışmalar var. Bağlantı kurma konusunda bazı temel teori ile başlayalım.

SEO geri bağlantıları nelerdir?

Geri bağlantılar, sitenizi diğer web kaynaklarından farklı kanallar yoluyla yönlendiren bağlantılardır. Daha otoriter bloglar sitenizin URL'sinden bahsederken veya takip ediyorsa, sitenize kaliteyi o kadar kazandırır. Backlinks, yüksek veya en az orta kalite geri bağlantı kurarsanız, hedeflediğiniz herhangi bir arama terimini hızla derecelendirebileceğiniz bir SEO sıralama faktörü görevi görür. Gelen bağlantıların iki alt kategorisi vardır: dofollow ve nofollow geri bağlantıları. Kazanan bir bağlantı kurma kampanyası oluşturmak için bu iki kategori arasındaki farkı anlamak önemlidir. 

Dofollow geri bağlantıları

Dofollow geri bağlantıları, sitenizin URL bağlantısını belirli bir etikete sahip olan bağlantılardır, ör. (rel = "dofollow") veya basit bağlantı ile dofollow backlink anlamına gelir. Bu tür geri bağlantılar, web sayfalarına yönlendirilen tüm trafiği aktaran bağlı bir web kaynağına belirli bir değere sahiptir.

  • Nofollow geri bağlantılar

Nofollow geri bağlantıları, web kaynak URL'si bağlantınızı no-following etiketi ile verenlerdir, ör. (Rel =”no-follow”). Birisini izlemek istemiyorsanız, rel etiketi eklemek önemlidir.

Şimdi, dofollow ile nofollow bağlantılarının farkını öğrendiğinizde, dofollow geri bağlantı listesi oluşturmak için en iyi fırsatları tartışmanın zamanı geldi.

Dofollow geri bağlantı listeleri oluşturma yolları

Gelen bağlantıları paketlemek ve sitenizin sayfa sıralamasını iyileştirmek için bazı pratik ve ücretsiz yollar vardır.

  • Facebook

Gözardı edemeyeceğiniz bağlantıları oluşturmak için etkili bir yöntem. Facebook, sitenizin Google'dan daha fazla yetki almasına yardımcı olabilecek bir PR9 (neredeyse en yüksek olanı) sitesidir.

Facebook'ta geri almak için bir sayfaya statik HTML eklemeniz gerekir. Harika özel iframe sekmeleri oluşturmanıza yardımcı olur. Bunu yaparak, Facebook sayfanızı seçmeniz gereken bir sayfa sekmesi açarsınız. Bundan sonra, Kurulum Sekmesine tıklamanız ve statik HTML uygulamanızı index.html bölümüne göre yeniden yönlendirmeniz gerekecektir. Burada, sitenize alakalı URL'yi ekleyerek HTML kodu eklemeniz gerekiyor. Bu işlemi bitirmek için Kaydet ve Yayımla düğmesini tıklatmanız gerekir. Dolayısıyla, en popüler sosyal medya platformundan uygun bir dofollow geri bağlantınız var.

  • YouTube

Kural olarak, YouTube nofollow geri bağlantı verir. Bununla birlikte, dofollow geri bağlantı listenize bir daha yüksek PR gelen bağlantıyla ulaşmanıza yardımcı olacak bazı durumlar hala var. Web sitenizin içeriğiyle alakalı bazı en üst sıralarda yer alan YouTube videolarını bulmanız ve daha sonra bu linklerin yorumlarını vermeniz gerekmektedir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport