Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

İyi geri dönüşler nasıl oluşturulur?

Günlerimizde, web sitesi sahipleri, rekabetin yüzdesi çok yüksek olduğu için arama sonuçları sayfasındaki TOP sıralamaları için mücadele etmek zorunda kalıyorlar. Sayısız niş ile ilgili siteler arasında görülebilmek için, kazanan bir optimizasyon kampanyası oluşturmalı ve kaliteli bir bağlantı profili oluşturmalısınız. Son Google sıralamaları güncelleme zamanı geldiğinden beri, sitenize bağlantılar kurmak biraz zor oldu. Günümüzde Google, gelen bağlantıların kalitesini kesinlikle değerlendirmekte ve yalnızca yetkili web kaynaklarından gelen geri bağlantıları ödüllendirmektedir. Bu nedenle, ileriye dönük webmasterların hepsi, en yüksek verimliliği elde etmek için geri bağlantıları nerede inşa edeceğinin farkında olmalıdır. Bu makalede, kaliteli geri almak için etkili teknikleri ve gelen bağlantılar sayısını artırmanıza yardımcı olabilecek faktörleri tartışacağız.

Kaliteli geri almak için yollar

  • Güvenilir web kaynaklarından gelen bağlantılar

Gelen bağlantıların kalitesini belirleyen ilk ve en önemli faktör, bu bağlantıların geldiği kaynakların bir otoritesidir. Örneğin, yüksek yetkili web kaynaklarından en azından birkaç geri aldığınızda, düşük kaliteli web sitelerinden daha çok sayıda gelen bağlantıları daha fazla bağlantı suyu getirecektir. İçerik kalitesi veya bu saygın sitelerden gelen giden bağlantıların farkında olarak Google tarafından açıklanabilir. Ayrıca, iki Google sıralama faktörü, web kaynakları kalitesini belirler - Sayfa Yetkisi ve Alan Yetkisi. Bir web kaynağı yüksek bir KA ve DG metriğine sahipse, Google daha yüksek bir güven vererek onu SERP'de daha üst sıraya koyacaktır. Gelen bağlantılarınız bu tür sitelerde görünüyorsa, web sayfalarınıza çok sayıda kaliteli bağlantı suyu getirecektir. Bağlantınızın yetkili web kaynaklarında yer alıp kullanmadığını kontrol etmek için Semalt Web Analyzer aracı uygulayabilirsiniz.

  • Yüksek PR sayfalardan geri bağlantılar

PageRank (PR), her web sitesinin Google tarafından gösterilen arama motorları sıralamasını değerlendirmek için bir kıyaslama görevi görür. TOP'da sıralanan sitelerin en az 9 PR olması ve kullanıcılar için çok fazla kalitesine sahip olması gerekir. 2012'den bu yana PageRank önceden olduğu gibi o kadar etkili değil, fakat yine de kullanıcıların ve endüstri ortaklarının gözünde bir web kaynağının kalitesini ve itibarını değerlendirmek için bir standart olarak hizmet ediyor. Varsayılan olarak, Wikipedia, YouTube, Facebook ve benzeri gibi 9 veya 10PR web sitelerinden gelen geri bağlantı, sitenizin sayfalarına kaliteli bir bağlantı suyu getirebilir. Bununla birlikte, bu türden web kaynaklarından gelen bağlantıları almak her zaman kolay değildir. Bununla birlikte, uygulayabileceğiniz bazı zorlu teknikler vardır (önceki makalemizdeki "Dofollow Geri Bağlantılarının Bedeli Nasıl Elde Edilir?" Başlıklı bölümde okuyabilirsiniz). Yeni N / A PR web sitelerinde bağlantı oluşturmaya çalışmak için zamanınızı boşa harcamamanızı veya niş düşük PR siteleriniz ile alâkalı olmamanızı öneririm. Bundan olumlu sonuçlar almazsınız ve hatta Google'ın alanınıza doğru hazırlıksız kalmasını sağlayacaksınız.

  • Aynı içerik sayfalarındaki geri bağlantılar

Yüksek PR web sitelerindeki bağlantılarınızı oluşturamazsanız, en azından aynı içerik konusuyla ilgili niş sitelerinde oluşturmanız gerekir. Örneğin, blogunuz arama motoru optimizasyonu ile ilgili ise, pazarlama bloglarındaki bağlantılar doğal görünür. Bir blog orta yetkiye sahip olsa bile, geri bağlantılarınız alakalı ve kaliteli olarak değerlendirilecektir. Bu nedenle, diğer web siteleri veya bloglar ile iş ortağı ilişkileri kurmadan önce endüstrinize en azından biraz bakın emin olmanız gerekir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport