Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri bağlantılar için .edu sitelerinin listesini nasıl elde edersiniz?

Yüksek otoritedeki web sitelerinden link almak, .edu sitelerinden arama motorları elde etmekle aynı şeydir; bu siteleri saygın, kullanıcılar için değerli ve yüksek otoriter olarak cezbetmektedir. Çoğu durumda, küçük veya yakın zamanda kurulmuş bir alan iseniz, geri bağlantılar için .edu siteleri listesi hazırlamak zor. Ayrıca, eğitim veya devlet sektöründe değil, çevrimiçi işinizi geliştiriyorsanız .edy siteleri okuyanlara ilginç olabilecek içerik sunmak sorunlu olacaktır.

Bağlantı kurarken, Etki Alanı Yetkisi ve Alan Adı Değerlendirmesine dikkat etmeniz gerekir. Bu iki web sitesi kalite değerlendirme metriği benzerdir ve belirli bir siteden ne kadar hayati bir bağın olacağını belirlemek için kullanılır. Bağlantınızı yüksek yetkili .edu üzerine yerleştirerek, web siteleri çok sayıda fayda sağlar. Her şeyden önce, .edu web siteleri aracılığıyla içeriğinizi kolaylıkla sıralayabilirsiniz ve büyük olasılıkla, nispeten kısa bir sürede daha üst sıraya yerleşir. Dahası, bu harici bağlantılar aracılığıyla değerli bağlantı suyu elde edersiniz.

Bu makale, geri bağlantıları için .edu sitelerinin bir listesini oluşturmak için hizmet veren bağlantı oluşturma tekniklerine ayrılmıştır. Sizi nasıl yükselteceğinizi ve kendi alan adı yetkisini daha üst seviyeye çıkaracağınızı öğreteceğim.


Yüksek PR.edu web sitelerinden geri bağlantılar elde edin

Daha alakalı gelen bağlantılar edinmek istiyorsanız öncelikle kendi web sitenizi geliştirmeniz gerekir kod hataları, iyi birbirine bağlı sistem kurma, meta verileri optimize etme ve değerli içerik oluşturma).

Bağlantı kurma fırsatları için en değerli ve arzu edilen web kaynakları arasında Wikipedia, .gov ve .edu alanları bulunur. Bu siteler Google ile farklı bir ağırlık taşıyor. Bu web kaynakları, kullanıcılar için çok değer taşır ve sayfalarına yerleştirilen geri bağlantılara da güvenilebilir.

Edinme yollarını daha ayrıntılı olarak tartışalım. edu ve .gov backlink:

  • Blog yorumu

.Edu ve .gov web sitelerinin yazıların araştırmaya dayalı ve eğitimsel içeriği çeşitlendirdiği bloglar var. Bu bağlantı kurma fırsatını yoksayabilirsiniz. Bu nedenle, bağlantı kurma stratejinizi izleyebilir ve akılda kalmaya başlarsanız üzerine inşa etmeyi düşündüğünüz bazı içeriğe .gov veya .edu siteleri işaret edebilir. Bu bağlantı kurma tekniğini uygulayarak içeriğinizde bağlamsal gelen bağlantılar edinebilirsiniz.

  • Nişinizde burs sağlayın

Çeşitli eğitim kurumlarına, özellikle de en azından bir şekilde sektörünüzle alakalı olanlara burs sağlamak makul. Örneğin, tıbbi malzemeleri satıyorsanız, tıp üniversiteleri ile işbirliği yaparak öğrencilerine indirimler, hediye çeki veya burslar verin. Nişinizi geri vermenize ve yüksek PR.edu web kaynaklarından ilgili bağlantı suyu elde etmenize yardımcı olacaktır. Üstelik, öğrencilerin size içerik sunabileceği bir çalışma sunmalarını sağlayabilirsiniz. Ve iyi bir yazar bulursanız, onu düzenli olarak şirketiniz için bir içerik yazarı olarak işe alabilirsin.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport