Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

2018'de dofollow geri nasıl görünür?

Arama motorları sürekli olarak sıralama algoritmalarını değiştirdikçe ve yeni sıralama güncelleştirmeleri sunarken, webmasterların birçoğu dofollow geri verme yatırımlarına ihtiyaç duyup duymadığını merak ediyorlar. Son Google Penguin ve Panda güncellemeleri ışığında, web sitesi sahipleri, 2018'de dofollow gelen bağlantıların gücü hakkında bazı şüpheler duyarlar. Bu makale, geri bağlantıların gücü hakkındaki tüm yanlış anlamaları ortadan kaldırmak ve size bu konuda nasıl kaliteli geri dönüşler inşa etmeyi öğretmek için tasarlanmıştır ve gelen yıl.

Arama motorlarının gözünde geri bağlantı

Arama motorlarının tarihinin başlangıcından bu yana, geri bağlantı algoritmalarının ayrılmaz bir parçası olmuştur. Her şeyden önce, yeni içerikler keşfetmeye ve bir belgenin yetkisini hesaplamaya hizmet ettiler. Bununla birlikte, ilk başta, Google, gelen kaynakların kalitesine hiç dikkat etmeden sadece geri bağlantı sayısını değerlendirdi. Bir web kaynağının elde ettiği referanslar ne kadar yüksek olursa, otoritesi arama motorlarının gözünde o kadar yüksek olur. Şu anda, geri bağlantılar, yeni veya güncellenmiş içeriğin keşfedilmesi ve taramanın önceliği için kullanılmaktadır.

Tüm spam etkinliklerini ve arama motoru kurallarını ihlal etmekten kaçınmak için Google, en iyi bağlantı kurma uygulamalarını içeren Web Yöneticisi Yönergeleri'ni kurdu. Bu kurallar zamanla fazla değişmedi. Yine de, sitenin sıralamalarını değiştirmeye yönelik herhangi bir webmaster aktivitesinin Google'ın ağır cezaları ile cezalandırılması haktır.

Arama motoru optimizasyonu geliştikçe, giderek artan sayıda işletme, geri alma yollarının farklı yollarını arıyorlardı. Web yöneticileri, Google SERP'de daha yüksek pozisyonlar elde etmek için kısa kazanç bulmaya çalıştı. Sonuç olarak, yüksek sıralamayı hak etmeyen web siteleri Google Web Yöneticisi Yönergeleri ihlallerine katılarak TOP Google konumlarını elde etti. Dijital pazarda büyük bir bağlantı satma ve satın alma kampanyası başlattı. Sonuç olarak, arama motoru optimizasyonu endüstrisi, misafir gönderme, basın bültenleri, makale pazarlaması, blog yorumları, sosyal medya mesajları, forum mesajları vb. Gibi bazı etkili bağlantı kurma tekniklerini ihlal etti.

Halen, Google yine de site sahibinin kefedilmesi için geri bağlantıları gerektiriyor veya PageRank'i geçemiyor.

Google, 2012 yılında tüm spam içerikli geri bağlantıların değer düşüklüğüne uğradığı ve bunları oluşturan web sitelerinin cezalandırıldığı Penguin algoritmasını kurdu. Aynı yıl Google, web sitesi sahiplerinin düşük kaliteli spam içerikli bağlantılarından tek bir tıklamayla kurtulmalarını sağlamak için Google Search Console'da reddedilen aracı oluşturdu.

Başından beri görebileceğiniz üzere Google'ın bakış açısı, arama motorlarında sıralamayı artırmak için bağlantılar kurmaktan kaçınmaktır. Deneyimsiz bir çok web yöneticisi bu politikayı yanlış bir şekilde yorumladı ve bu politikadan kaynaklanan bağlantı cezaları "Google bağlantı kurma veya bağlantı oluşturma konusundaki görüşleri artık yatırıma değer değil" olarak yorumladı. Bir şeyler sıralamak için Google arka bağlantılara karşı değildir. Aksine, Google, diğer 200 ölçüt için bir sıralama kriteri olarak geri bağlantıları kullanır. Bununla birlikte, Google, kullanıcıların arama deneyimini iyileştirmek için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Bu nedenle, Google, sıralamada manipülasyonlara karşı sürekli mücadele ederek, yalnızca sorgular içeriğiyle alakalı değerli web sitelerini arar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport