Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bağlantı satan şirketlerden yüksek geri bildirim linkleri alabilir miyim?

Kalite geri bağlantıları ve arama optimizasyonu hakkında oldukça yaygın bir tartışma söz konusu olduğunda, bugün birçok SEO ve profesyonel web geliştiricisi için korkunç görünebilir. Niye ya? Çok sıklıkla, web sitesine veya bloga zarar vermeden yüksek PR geri bağlantıları elde etme görevi kesinlikle zor bir iştir. En yaygın olarak, SEO'nun ana hedefi TO oranını artırmak, trafiği artırmak ve web sitesinin dönüşümlerini yükseltmektir. Ve eğer bağlantı satan şirketlerden yüksek PR geri bağlantıları almak istiyorsanız - bu adamların birçoğu "hizmetleri" ni İnternet üzerinden zorluyor - burada ücretli bağlantı kurma konusunda sadece bazı soğuk gerçekler var. Google, web sitenizde veya blogunuzda meydana gelen şüpheli etkinliklerin zaman zaman tespit edilebilmesidir (örn., Gizli bağlayıcıları, spam içeriği ve kötü niyetli Kara Şapka ve Gri'nin diğer gerekçelerini veya zorlu planlarını kullanarak, düşük kaliteli ücretli geri bağlantıların büyük miktarda ortaya çıkması). 

Çok vicdansız sağlayıcılardan (örneğin düşük kaliteli dizinler, otomatik forum abonelikleri, bağlantı grupları ve bağlantı birlikleri - bağlantı alışverişleri) yüksek geri bildirim aldığınızda en kötü durum senaryosunu göz önüne alındığında, her şey imha ile sonuçlanabilir. Yani web sitenize bir kerelik ve daima çevrimiçi arama yasaklanabilir. Dolayısıyla, aşağıdaki ciddi bir risk göz önüne alındığında, ücretli geri bağlantıları, sıralamadaki ceza türlerini ve bunlardan en iyi kaçınılması gereken en azından en sık karşılaşılanları öğrenmeniz gereken her şey gelir.

Sıralama Cezaları Başlıca Türleri

Her şeyden önce, karşı karşıya kalalım - bazı sıralama cezaları, web trafiğinin yalnızca bir bölümünü sakatlayabilir ve geri kalanlar Bunlar genellikle bir site genelinde dayatılmıştır. Geri alımı veya satımı ile en standart ihlalleri göz önüne alarak, üç farklı sıralama cezası türü vardır: kısmi eşleme, site çapında ceza ve tamamen eleme.

  • Kısmi Eşleşme - web sitesini kullanan veya arama sonuçlarında blog yazan manuel ceza anlamına gelir. Google genellikle daha çok trafiği pompalamak için ve sayfa içeriğiyle gerçek bir değer vermeden, çok fazla sayıda anahtar kelimeyle ve anahtar sözcüklerle uğraşmakla kesinlikle ilgili spam nitelikli garip bir etkinlik tespit ettiğinde olur.

  • Site-Geniş Cezalama - Bu ciddi sonuçlar doğuran çok ciddi bir etki olacaktır. Web trafiğinizin yarısına kadar kesim yapma potansiyeliniz varsa, bu tip sıralama cezası, Gray-Hat geri bağlantılarını kullanırken, örneğin gizli çapalar, tamamen ilgisiz veya eczane gibi tamamen yasal gereksiz içerik gibi durumlarda uygulanır; zina veya kumar Web sitenize yüksek geri bildirim geri almak için vaat eden düşük kaliteli bir bağlantı satıcısı ile uğraşıyorsanız - neredeyse hiç zaman kazanırsanız - tedirgin olmaya başlamanın vakti gelmiş demektir. Muhtemelen Google ile kırmızı bayrak kaldırıp ceza talebinde bulunacaksın.
  • Komple Kaldırma - kendisi için konuşuyor.Ben sömürücü geri bağlantı ticareti yapmak, bir şeyi daha da kötüleştirebileceği anlamına geliyor. Web sitenizin veya blog'unuzun bu etik olmayan bağlantı kurma hileleriyle veya ticaret planlarında aşırı derecede kötüye kullanıldığından şüphelenince ve yalnızca arama dizininden çıkarılırsa, olayların en talihsiz seyri demek isterim. Çoğunlukla, böyle mutsuz bir sonuç, hem "düşük kaliteli" bağlantı satan "şirketler" hem de umutsuz "müşterileri" üzerine yaklaşıyor.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport