Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Zorlayıcı bir backlink profili nasıl oluşturulur?

Dijital pazarlama endüstrisi için oldukça sıradan olan bir bağlantı kurma endüstrisinde birçok yanılgı var. Bu alandaki kaç yıllık deneyime sahip olursanız olun, Google'ın sitenizi nasıl kabul ettiğini ve bu arama sisteminin gelecekte ne yapacağını asla bilemezsiniz. Yalnızca Google geliştiricileri ve web yöneticileri bunu kesinlikle anlayabilirler. Sadece sahip olduğumuz verileri ve deneyimlerimizi sitemizin sıralamalarını etkilemek için kullanmamız gerekiyor.

Backlink profilleri ve geri bağlantıları hakkında düzenli beyanlar ve nispeten yeni fikirler var. Onlardan en yaygın olanı tartışalım:

"Rel = nofollow" bağlantıları herhangi bir değer sağlamaz

"Rel = nofollow", arama botlarına böyle bir indekslemediğini bildiren özel bir geri bağlantı etiketidir bağlantılar kurar ve onlardan herhangi bir bağlantı suyu geçirmeyin. Nofollow bağlantılarının değeri hakkında bir çok tartışma var. Bazı web yöneticileri, bu tür bağlantıların yaratılmasına gerek olmadığını iddia ederken, bazıları dofollow geri bağlantılarının değerinin küçümsenebileceğini savunuyor. Zihnim için, bu sorunun cevabının değeri bağımlı olduğundan açık bir cevap yoktur. Bu gelen linkler tek başına parçalar olarak katkıda bulunmaz. Örneğin, bir web sitesini başlatıp kaliteli PR "nofollow" bağlantı sayısıyla zenginleştirirsek. Sonuç olarak, trafik istatistiklerinde ani bir artış gözlemlemeyeceksiniz. Sanırım Google "nofollow" bağlantısını anlamada iyi bir iş çıkarıyor.

Bununla birlikte, nofollow bağlantılarının site sıralamaları ve genel web sitesi otoritesi üzerinde büyük bir etkisi olduğu bazı alanlardan bahsetmeye değer. Bu alanlar, aşırı optimize edilmiş web sitelerini, "nofollow" bağlantıları ve çapa metinleri aşırı optimize edildiğinde, geri bağlantı profillerini içerir. Aşağıdaki alanların hepsinde garip geri bağlantı profilleri var. Bunun nedeni, spam içerikli etkinlikler veya bağlı programlar gibi çeşitli farklı nedenlerden kaynaklanabilir..

Blog yorumlarını, bağlantıları, editör yerleşimlerini ve diğer bağlantı kurma tekniklerini yüksek kalitede web kaynaklarından almaya çalışarak uygulamamda nofollow geri dönüşüm kullandım. Sonuç olarak, "rel = nofollow" etiketi ile kaliteli bağlantılar elde ettim. Bu bağlantılar, anahtar kelime sıralamasında% 100'den fazla artış sağladı.

Bu yüzden nofollow geri sitenize değer getirebilir söyleyebilirim. Ancak, bunlar nasıl elde edildiği ile ilgilidir. Kaliteli organik nofollow geri bağlantıları, aşırı optimize edilmiş bağlantı oranlarını dengelemek için mükemmel bir şekilde çalışır.

Kalite önemi var mı?

Bu soruyu son Google Penguin güncellemesinden hemen sonra sorsaydınız, o zaman herkesin sadece gelen gelen bağlantıları aradığı için komik görünüyordum. Bununla birlikte, zaman geçtikçe vurgu değiştirildi. Günümüzde, çok sayıda web sitesi, daha az kaliteli bağlantıya sahip olmasına ve sadece yönlendiren sayfalardan sayısız spam içeren bağlantılara sahip olmasına rağmen diğer web kaynaklarını aşmaktadır. Bu nedenle, birden fazla geri bağlantıya sahip sitelerin, diğerlerine göre az sayıda gelen gelen bağlantılarla sınırları olabilir. Geçtiğimiz yıllarda, TOP konumlarındaki en büyük pazar niş oyuncularını etkileyen, sadece nitelikleri değil, geri bağlantı sayısıyla büyük bir ilişki gördük.

Dahası, tuhaf gelebilir, ancak yine de aynı alana ait çok sayıda bağlantının olması size yardımcı olabilir ve Google bile bunu destekliyor. Cezaları almak için risk almıyorsunuz ve bundan fayda görebilirsiniz. Ayrıca, dış geri bağlantıların toplam sayısı SEO çabalarınıza katkıda bulunabilir, çünkü büyük bir bağıntı sıralaması faktörüdür. Webmasterlar ayrıca bu bağlantı kurma olgusunu "bağlantı hızı" olarak adlandırıyorlar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport