Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitesi için geri bağlantıları ücretli olmadan nasıl oluşturabilirim?

Web sitesi için bazı bağlantılı olanları hızla almak yerine geri bağlantı oluşturmak istiyorsanız - belki zaten iyi bir şekilde karar almışsınızdır. Kabul edelim - bağlantı ticaretine başvurmak bazen çok umut vaat eden bir çaba gibi görünebilir. Ancak, trafikte, TO'da, dönüşümde vs. ölçülebilir ve uzun süren bir artışın avantajından ziyade, mevcut sıralama ilerlemenize daha fazla zarar verme şansınız çok yüksektir. Şu an için Google'ın vurguladığı şey şu: Sadece kaliteli ve doğal bağlantı kurma stratejileri verin. Web sitesi için doğru geri bağlantı oluşturmak için yalnızca ilgili üçüncü taraf web sayfalarını ve blogları çekmek için zaman ve çaba harcamanız gerektiği anlamına gelir. Modern kalite ve organik bağlantı kurma kavramı, örneğin iki ya da üç yıl önce olduğu gibi basit ve kolay gitmiyor. O eski güzel zamanlar çoktan geçti.

Günümüzde, başarılı bir şekilde, web siteniz için geri dönüşler oluşturabilir, bu amaçla yalnızca doğru pratik aksiyon planlarını kullanırken genel bir SEO stratejisi doğrultusunda aralıksız olarak gözden geçirip düzeltti. Ancak hala endişelenmenize gerek yok - burada kalite bağlantıları elde etmek için kanıtlanmış birkaç yol var. Burada ihtiyacınız olan tek şey elinizin altında olmayan adamlardan biri olmadığınız için biraz zaman ve emek harcamaktır - ve bağlantı profiliniz doğru bir şekilde oluşturulmuştur. Aşağıdaki adımlardan bazıları, yerinde her şeye sahip olmak için sadece birkaç dakikanızı alacak gibi görünse de, SEO'yu iyileştirmenin geniş potansiyelleri asla göz ardı edilmemelidir. Aşağıda, web sitesi için geri bağlantı oluşturmak için benim en iyi özellikli yollarımdan bazıları - doğal olarak, verimli ve elbette bir kuruş ödemeden.

Değer Artıran Kalite İçeriği Alın

Anlaşılan gerçek değeri olan benzersiz, kaliteli ve özgür bir bilgi ile daha fazla canlı ziyaretçi çekmek muhtemelen web sitesi için organik olarak geri dönüşümü oluşturmak için en iyi yoldur. Sıralama cezası alma riski..İhtiyacınız olan tek şey, daha fazla insanın paylaşmasını, bağlantısını kılmak ve Web'de başka yerlerde bahsetmek için çekici bir sayfa içeriği (katı makaleler, vaka analizi, vb.) Sağlamaktır. Bu yolla, düz metin yazılarınızın bir bölümünü, daha kullanışlı bilgi grafikleri, elektronik tablolar, kısa vaka incelemeleri, çizelgeler vb. Gibi daha algılanabilir ve dikkat çekici hale getirmeye çalışın.

Rakiplerden En Fazlasını Yaranın

Eh, niş rakiplerinizde casusluk yapmakla zamanınızı bağlantılı bina başarısı hakkında daha fazla öğrenme zamanı gelmiş geçmiş en iyi çabayı mümkün olan en iyi şekilde ayarlamanın yanlış bir yanı yoktur. Açık erişimde kullanılan geri bağlantı araştırma ve analizleri için bu popüler çevrimiçi araçlardan birini denemekten çekinmeyin. Bana gelince, Moz'un Açık Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Screaming Frog SEO Spider gibi paha biçilmez bir rekabet anlayışı elde etmek için aşağıdaki çerçeveleri daha kullanışlı buldum. Orada her şey mükemmel şekilde çalışabilir. Kendi web siteniz veya blogunuz için geri bağlantı oluşturmak için, keşfedilen en yüksek PageRank ve yetkili kaynaklara giden yolları düşünün.

Alt satır

Doğal olarak geri kaliteli bağlantılar oluşturmak ve kendi avantajınız için en iyi kazanımı çoğaltmak için niş rakiplerinizi kullanmak için sağlam bir içeriğe sahip olmak harika, ancak hala yeterli olmayacaktır. Bu şekilde, geri bağlantıları kendiniz inşa etmek için değil, aynı zamanda daha güçlü otoriteniz ve halkın farkındalığını sağlamak için de sıkı çalışmaya özen gösterin. Sektörünüzdeki en etkili kullanıcılarla röportaj yapmayı, popüler Sosyal Medyada daha geniş bir kitleyi cezbetmeyi, misafir blog yazıları ve makaleleri aracılığıyla en iyi başyapıtlarını genişletmeyi ve bunun karşılığında bu haklı geri dönüşlerin tadını çıkarmak için akıllı ve anlayışlı yorumlar yapmayı düşünün.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport