Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

E-ticaret geri oluşturan trafiği yaratmanın yolları nelerdir?

Sitenize tüm arama motoru optimizasyonu teknikleri uygun bir şekilde uygulandığında, arama sonuç sayfasında işletmenizin daha üst sıralarda bulunmasına ve hedeflenmiş trafik akışının düzenli bir şekilde akışına yardımcı olacaktır. Arama motoru optimizasyonunu e-ticaret web siteleri için son derece değerli yapar. Sosyal medya pazarlaması, e-posta pazarlaması ve diğer tanıtım kampanyaları ile kompleks yapılırsa, herhangi bir çevrimiçi işletmeyi zenginleştirir.

Temel formundaki SEO, off-on-page optimizasyona bölünebilir. Sayfa içi optimizasyon, web kaynağınızla kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yarayan tüm yerinde teknikleri ifade eder. Dahası, arama motorlarının sitenizin neyin uygun bir kullanıcı sorgusu için göstermelerini sağlamaya çalıştıklarını anlamalarına yardımcı olur. Sayfa dışı optimizasyon, arama motorlarının tam olarak web sayfanızı kullanıcının sorgusuyla en alakalı olarak seçmesini sağlar. Bunun bir temel kısmı geri bağlantılardan gelir. Sitenizi hedef kitleniz tarafından görünür kılmak için diğer nişlerle ilgili web kaynaklarından kaliteli geri almalısınız.

Dönemindeki geri bağlantıları, dofollow ve nofollow olarak ikiye bölünmüştür. Dofollow geri web sitenize SEO katkıda bulunmaktadır. Bu tür bağlantılar, diğer kaynaklardan oylar işlevi görür.

Alternatif olarak, nofollow geri bağlantıları, bir kişi, bağlantı verilen bir siteye herhangi bir değer aktarmayan bir geri bağlantı veriyor olduğunda bağlantılardır. Bir bağlantıyı nofollow olarak yapmak için, bir yazarın bağlantı HTML'sine fazladan bir metin eklemesi yeterlidir. HTML kodunu kontrol ederek, bir bağlantıyı izle veya nofollow olarak da bildirebilirsiniz. Örneğin, YouTube, Facebook, bloglar ve forumlardan gelen en büyük bağlantılar neredeyse her zaman hayır amaçlıdır. Marka yetkiniz için hala harika, ancak size arama motoru sıralamasında herhangi bir artış yapamaz.

Gelen bağlantıların değerini nasıl belirleyebilirim?

Geri bağlantıların değerini ve etkisini belirlerken dikkate alınması gereken birkaç önemli faktör vardır.

Bazı önemli backlink kalite belirleyicilerini tartışalım:

  • Yüksek kaliteli sitelerden gelen dış bağlantılar, web sitesi optimizasyonu için alakasız ve düşük kaliteli sitelerden gelenlerden daha yararlıdır;
  • Benzersiz alanlardan gelen bağlantılar, sitenize daha önce sizinle bağlantılı olan sitelerden daha fazla değer katmaktadır;
  • İçerik bağlantılarıyla alakalı olanlar, konuyla ilgisiz konulardan daha iyi kabul edilir;
  • Bağlantılı ve optimize edilmiş çapa metinlerine sahip bağlantılar, özellikle marka adınız gibi konuşuyorsa, daha fazla anahtar kelime odaklı değer taşır.

Nasıl trafik üreten geri oluşturmak için?

  • Kullanıcılar tarafından paylaşılacak içeriği oluşturun

E-ticaret sitenize organik geri dönüş almak için en kolay yol, yazılı videolarda harika ve çekici bir içerik oluşturmaktır. veya kullanıcıların istekleri doğrultusunda paylaşacakları ses formu.

  • Ürün incelememizi ekleyin

Başka basit ama kullanışlı bağlantı kurma tekniği, ürünlerinizin iyi değerlendirmelerini oluşturmak için blog yazarlarına ulaşmaktır. Sitenize doğal olarak bir bağlantı kazandıracaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport