Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Nofollow geri bağlantılarının gizli gücü nedir?

Tüm web yöneticileri aynı şeyleri talep ediyorlar. Nofollow faydasız ise Dofollow bağlantıları web sitesi optimizasyonu için yararlıdır. Ancak, durum böyle değildir. Bir davada, derhal bağlantılı eşitlikten endişe duyduğunuzda doğru gibi gelebilir. Uzun sürede, bu yaklaşım, nofollow geri bağlantılarından elde edebileceğiniz çok sayıda bağlantı kurma potansiyelinin boşa harcanması anlamına geliyor.

Bu, birkaç sıralama faktörü tarafından açıklanabilir. Her şeyden önce, Google yine de nofollow bağlantıları önemser ve bunları marka itibar iyileştirme için önemli bulur. Sağlıklı ve kaliteli bir bağlantı profiliniz olsun veya olmasın, özetlemeye çalışırken bir web sitesine nofollow geri bildirimde bulunur. Ayrıca, nofollow geri bağlantıları dizine eklenebilir, bu da bir web kaynağının hayatta kalmasına yardımcı olur. Nofollow geri bağlantıları daha geniş pazarlama avantajlarında önemli bir rol oynamaktadır.

Google, nofollow geri bağlantılarına nasıl tepki verir?

Doğrusunu söylemek gerekirse, Google hem dofollow hem de nofollow geri ayrıştırıyor. Bağlantı suyu kalitesinde tek farkla, nofollow geri bağlantıları geçer. Google, nofollow bağlantıları sağlıklı geri bağlantı profilinin bir parçası olarak görüyor. Bir geri bağlantı profili yalnızca dofollow geri bağlantılardan oluşuyorsa, arama motorları için şüpheli görünür. Bu gibi doğal olmayan profiller ceza alabilir. Dolayısıyla, hiçbir bağlantının olmaması değerli bir güvenlik ağıdır.

nofollow geri bağlantılarının bir diğer yararı, arama motorlarının sitenizi taramasına ve dizine eklemelerine yardımcı olmasıdır. Nofollow bağlantılar, Google'dan önce trafik almayan web sayfalarınızdan birini ayrıştırmasını isteyebilir. Burada önemli olan nofollow bağlantılarının, arama motorlarının sitenizi bulmasını, taramasını ve dizine eklemesini sağlamaktır, bununla birlikte eşitlik geçmemekte veya çapraz metin anahtar kelimeleri not etmemektedir.


Ayrıca nofollow bağlantılarının bir vuruş olabileceğini de belirtmek gerekir. Birçok web yöneticisi, iş geliştirme için etkili olamayacağını düşündükleri için nofollow backlink platformlarıyla çalışmayı reddeder. Sorun şu ki nofollow bağlantılarının arkasında gerçek bir değer görmüyorlar. Yalnızca nofollow bağlantı sağlayan harika bir içerik yayınlarsanız, içeriğinizi alakalı ve kaliteli bulan kullanıcılar küçük platformlarında paylaşacakları için sizin için yararlı olabilir. Dolayısıyla, sonuçta hala çok sayıda organik dofollow geri alabilirsiniz.

Bu yüzden nofollow linklerin çoğumuzun anlayacağı şekilde link sermayesi geçmeyebilir, ancak sitelerimiz arama motoru optimizasyonu için halen değerlidir. Hiç şüphe yok ki, nofollow geri bağlantıları SERP'deki web sitelerini iyileştirmektedir. Ve pozlama, kendi döneminde, daha fazla dofollow trafik sitenize oluşturulan bağlantılar getirebilir.

Sonuç olarak, dofollow geri bağlantılarının en yüksek önceliğiniz olması gerektiğini söylemek isterim, ancak nofollow etiketi ile bir bağlantı fırsatlarını geri çevirmemelisiniz. Bu bağlantıların ayrıca dizin oluşturma ve daha fazla bağlantı oluşturmada yardımcı olma potansiyeli vardır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport