Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri dönüşümü mümkün olduğunca eklemeyi bana kimse öğretebilir mi?

Aslında, web sitenize veya blogunuza başka bir bağlantı oluşturmanın işlemi, düşündüğünüz kadar zor değildir. Düz İngilizce, SEO bağlantı kurma, karşılıklı yarar sağlayan bir anlaşma anlamına geliyor. Basit bir ifadeyle, kendi sayfalarınıza yerleştirilen geri dönüşlerin alınması ve onlara karşılık olarak verilmesi anlamına gelir. Aslında, kaliteli bir bağlantı kurma stratejisi için başvurmak muhtemelen SEO genel stratejinizi ölçekte artırmanın en iyi yoludur. Ancak geri bağlantıları nasıl ekleyeceğinizi göstermeden önce - sade ve kolay - size dikkatli bir söz vereyim. Şu bağlantı oluşturma ipuçlarının şu anda% 100 geçerli olduğunu unutmayın. Ancak bugün bizi iyi yapan şeyin yarın için aynı kalacağı garantisi yok. Aşağıda, sadece şu an geçerli olan pratik adımlar bulunmaktadır. Umarım web sitenize veya blogunuza nasıl geri dönüş yapacağınızı anlamanıza yardımcı olur - zaman ve emeğinizi ödemeden önemli nakit harcamalara gerek kalmadan.

Blog Gönderme Programı

Planlanmış blog gönderileri oluşturan değerli bazı geri kazanma kazanmak konusunda olağandışı bir şey yoktur. Tek ihtiyacınız olan şey çok yazmak ve sık sık yapmaktır. Büyük arama motorlarının varlığını başarıyla farkedeceğinden emin olun - blog içeriğinizle yinelenen güncellemeleri sunmayı unutmayın. Şahsen miktardan ziyade kaliteye bahis öneririm. Demek istediğim, iki ya da üç öldürme makalesi yazmak, ilerlemenize hizmet eden ekstra bazı geri bağlantıları eklemek için yapılması gereken şey. Ve unutmayın - her blog yazısı için ana hedef anahtar kelimelerinizi kullanmak için oldukça iyi bir fırsat var. Yazılarınız spam gibi görünmesini istemediğiniz sürece elbette, anahtar kelimelerle aşırıya kaçmamaya çalışın. Bunu yaparken, en azından işletme endüstriniz veya konu tartışmalarınızla alakalı üçüncü taraf kaynaklarına konuk blog yazma, ürün incelemeleri yazma ve akıllı yorumlar yoluyla bağlantı kurma sürecine biraz zaman ayırmayı düşünün.


Çapa Metni ve Anahtar Kelime Araştırma

Doğru bir anahtar kelime araştırması yapmanın, büyük bir olasılıkla SEO'yu ölçekte geliştirmeye başlamak için ilk sırada olduğunu söylemeye gerek yok. Bağlantı kurma özelliğine gelince, doğru bağlantı metni ile geri bağlantıları nasıl ekleyeceğinizi bilmelisiniz. Her şeyi yerine getirmek için, tam bir anahtar kelime analizini çalıştırmak için Google AdWords'ü veya başka bir aracı kullanmaktan çekinmeyin - bu sefer kesinlikle bağlantı oluşturma amaçları için. Cidden, mükemmel şekilde uydurulmuş bir çapa metnini şekillendirmeye gelince, semantik mantıklı olur. Örneğin, "sosyal medya pazarlama maliyeti" gibi yaygın kullanılan terimler, görünüşte benzer bir anlam ifade edebilir. Yine de, trafik artırmak için kapı her zaman açıktır - sadece tek bir kelimeyi değiştirerek veya ideal biçimde uyan bir kelimeyi alarak.

Katı Web Mimarisi ve Bağlantılar

Web sitenizin veya blogunuzun farklı bölümleri boyunca yol gösteren bazı iç bağlantılar bırakın. En çok ziyaret edilen sayfalara bağlantılar eklemeniz ve ana sayfanızla veya açılış sayfalarınızla makul bir bağlantı kurmanız önerilir. Elbette bu tür bağlantıların, Google'ın arama sıralamalarıyla hiçbir ilgisi yok, en azından doğrudan. Yine de, sadece ekstra bağlantılar kurmanın yanı sıra güçlü bir web sitesi mimarisine katkıda bulunmak için hala çok iyi bir fırsat. Her neyse, web sitenizi veya blogunuzu oldukça erişilebilir ve kullanıcı dostu bir yere dönüştürmek iyi oluşturulmuş bir karar olacaktır. Sonuçta, web sitenizin mimarisinin kullanışlı olması ve orada her kullanıcının hoş geldiniz derken, daha uzun bir sürede ödüllendirilecek üst sıralardan yararlanabilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport