Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Backlink'ler ile PageRank'imi fırlatmak için nihai bir yaklaşım var mı?

Her web sitesinin veya blog'un PageRank'ini geri döndürmek için kullanılabilecek geçerli birkaç geçerli stratejisi vardır. Ve başlamadan önce, karşı karşıya kalalım - ne kadar zor ya da iyi olursa olsun, mevcut PageRank'ınızı geri dönüşlerle tam anlamıyla "havaya uçuramazsınız". Elbette, web sitenizin sayfa sıralamasını belirleyen ölçülebilir bir etki söz konusu olduğunda backlink profiliniz, en önemli faktörlerden biridir. Google gibi büyük arama motorları tarafından düşünülen diğer faktörler arasında şunlar var: kendileri, temel hedef anahtar kelimeler, benzersiz kalite içeriği ve SEO'da daha kararlı kalan web sitesi özelliklerinin kalanı permalink'ler. Tekrar noktaya gelindiğinde, PageRank'inizi geri bağlantılarla anında iyileştirmek olanaksızdır. Ancak, uzun vadeli genel strateji üzerinde sabırlı çalışmaya istekli ve hazır olduğunuz düşünüldüğünde, görev yine de başarılabilir. Aşağıda, muhtemelen Google'daki yüksek sayfa sıralamanıza katkıda bulunabilecek bina bağlantı kurmak için en mantıklı yaklaşımlar bulunmaktadır.

Sana dikkatli olunmanın son sözünü vereyim - asla geri çevirme otomasyonu ile PageRank'i yükseltmeye çalışmayınız. Öncelikle düşünülmesi gereken şey şudur:

Miktar değil, Kaliteye daha fazla odaklanın

Aslanın SEO stratejilerinden aldığı temel kavram, yalnızca kalite üzerine oynuyor. Basitçe belirtmek gerekirse, SEO'nun küresel amacı SERP'lerde çevrimiçi tanıtım için istikrarlı ve uzun süreli bir sonuç elde etmektir. Maalesef, çok sayıda blog yazarı ve acemi webmaster, bağlantı oluşturma konusunda standart bir sorunla karşı karşıyadır. Demek istediğim, sıklıkla sayıya öncelik verdiklerini, sırt çevriminin büyük bir kısmını atarak genel sıralamalarının büyümesine neden olacağı umudunu taşıyorlar. Ancak, düşük kaliteli veya alakasız bağlantılara sahip olmak, yalnızca SEO amaçları için kullanışlı değildir, çünkü çok yanlışlar. Aslında, ilerleme yerine kendinize ciddi bir sıralama cezası vermek şansı yüksektir. En kötü senaryoda, her şey de arama kalıcı bir yasakla sonuçlanabilir..

Yıllar önce geçirmiş olduğum gibi bu korkunç hatayı asla yapmayınız.

Aslında, bloguma geri dönüş almak için yanlış yola başvurmuştum - sadece uğraşmaya değer bulduğum her görünüşte güvenilir web sitesine bağlanıyordu. Bunu yaparak, yeni oluşturulan geri bağlarımın çoğunun tamamıyla alakalı olmaması - hepsi doğru niş içinde oluşturulmadı. Sonuç olarak, büyük bir zaman ve emek harcamıştım - yalnızca geri döndüğüm PageRank'te fiili kazanç elde etmemekten hayal kırıklığına uğramak. Bu yüzden, yorumlara ve konu tartışmalarına katılmadan önce, hedef kaynakların tamamıyla nişinize ayrıldığını veya aynı iş dünyasında kalacağını bir kez daha kontrol etmenizi öneririm.

Bağlayıcıları Etkin Tutmak İçin Anahtar Kelime Araştırma Araştırması

Şey, içeriğin kral olduğunu söylemeye gerek yok. SEO hakkında her şey tam anlamıyla anahtar kelimelerin doğru seçilmesi ve uygun bir anlamsal analiz etrafında dönmesi demektir. Web sitenizin profilindeki her geri bağlantı da öyle, ya da daha hassas olması için çapa metni. Ne yazık ki, derinlemesine anahtar kelime araştırmalarına karşı aynı yaklaşım ihmal edilmektedir. Bu nedenle, bağ demirlerini mümkün olduğunca dikkatli bir şekilde yazmayı düşünün - en azından AdWords'ü veya daha sofistike diğer anahtar kelime araştırma araçlarını kullanın. Bu şekilde, arama popülerlik eksikliği nedeniyle yanlış bağlantı karşı güvence altına alacaktır. Güncel olduğunuzdan emin olun ve tüm önemli arama trendlerini ve semantik özelliklerini takip edin. İki görünüşte benzer bağlantı metni, kesinlikle eşit olmayan trafik üretme potansiyeline sahip bir bağlantı sağlayabilir ve bu nedenle PageRank'i kendi yollarıyla kalıcı olarak etkiler.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport