Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ağ blog'larından (PBN'ler) geri bağlantı satın almanızı önerir misiniz?

Benim için gelince, ne önermek, ne de ilk önce nereden yargılanacağını tavsiye etmem. Şahsen Gray-Hat SEO gibi hissetmemem veya Tanrı Black-Hat SEO'yu yasaklamam. Ve özel ağ bloglarındaki geri bağlantıları satın almak Google'ın o kadar nefret ettiği kesinlikle tabuuydu. Ağ blog'larından (PBN'ler) geri bağlantı kazanmanın şu anda ne kadar başarılı olduklarına bakılmaksızın, muhtemelen ağır geri getirilemeyen (bazen geri döndürülemez) sıralama indirgemesinin en kolay yol olduğuna inanıyoruz.

Yine de, özel ağ blogları halen popüler ve ben de birçok acemi yöneticileri anlaşma keyif aldık ve SEO oldukça hızlı ve oldukça ölçülebilir ilerleme yararlanarak gördüm. Ama gerçek nedir? Ağ bloglarından geri bağlantılarla ilgili iyi bir karar nasıl alınır? Her şeyi netleştirmeye çalışalım - artı ve eksiği tartmak için birkaç soğuk gerçekler ve kısa önerilerim var. Sonuçta, karar vermek yalnızca sizin için.

Ağ Bağlantıları Backlinks İyi:

  • SEO kontrole sahip olmak, yani rakiplerinize karşı güçlü bir avantaj elde edebilirsiniz demek. Her şey basittir - PBN'lerden bağlantı satın almak, bağlantıları kendileri ve metin bağlantılarına ilişkin olası seçenekleri test etmek için bağlantılarınızı deli gibi uyarlamak için özgür olduğunuz anlamına gelir. Evet, olağanüstü çekici bir özelliktir - çünkü burada ve şu anda her şeyi kontrol etme özgürlüğünü veren başka bir strateji yoktur.
  • PBN'lerde olduğu gibi anlık olarak daha yüksek makamlardan yararlanarak, mevcut web sitesinin yaşlanmış ve güvenilir otoritesini geciktirmeden kaldırabilirsiniz. Özellikle bu tip linklerin tamamen doğal bir şekilde oluşturulmasının zor olduğu göz önüne alındığında, ağ bloglarından geri satın alma işlemi daha çekici görünebilir.

  • PBN'lere bahis yaptıktan çok fazla zaman ve emek harcadığınızdan, artık sosyal yardımlaşma ile birlikte çalışmanız veya ilişkiler kurmanız gerekmez. Bana gelince, sosyal yardım için doğru fırsatları belirlemek için bu kadar sıkıcı bir iş muhtemelen şimdiye kadar yaşadığım zaman alıcı girişimlerin en kötüsüdür.
  • PBN'ler inanılmaz derecede makul zaman kazandırıcı iken, geleneksel bağlantı kurma işleminde bile eninde sonunda zorlu zorluklarla karşılaşmak için kapıyı açık bırakmaktadırlar. Örneğin, bazen yaşlı ve güvenilen alanlardan gelen bu yüksek PR geri bağlantılarını kazanmak neredeyse imkansızdır. Yapılması, en azından yönergeleri çiğneyip yapmadığınız halde bile, yönetilmesi zor görünür. Sonuçta, zamanınızı ve gayretinizi gerçek ilişki kurma ya da başka büyük boyutta olan yatırımlara yatırım yapmak - asla uzun vadeli bir ortaklıkta garantili ilerleme söylememek için size herhangi bir beklenti veya öngörülebilir sonuç verebilir.

Bottom Line

İşte, bazı şeylerin eksiksiz olması için, ağ bloglarındaki geri bağlantılarla ilgili en kötü şeylerden bazıları. En kötü senaryoda, bağlantı kurmak için PBN'leri kullanmak manuel cezaya neden olabilir - bazen her şey kalıcı arama yasağı ile sonuçlandığında aşırılıklara bile gidebilir. Böyle bir şey olursa, talihsiz web sitenizi veya blogunuzu baştan baştan oluşturmaktan başka yapmanız gereken bir şey olmazdı.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport