Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitenize iyi geri çekmek için yollar nelerdir?

Bu makalede yeni başlayanlar için kısa bir geri dönüş tanımı ile başlamak istiyorum. Geri bağlantı, bir sayfadan diğerine gelen bir köprüdür. Kural olarak, metne bir bağlantı eklenir ve bir bağlantı metni gibi görünür. Bu metni tıklatarak, bu makalede açıklanan makaleye veya bir web sitesine gidersiniz. Bu tür bağlantılar çoğunlukla kullanıcılara yararlı bilgiler verir ve her şey doğru yapılırsa web sitesi sahiplerinin web sitesi sıralamalarını iyileştirmesine yardımcı olur.

Bu yazı, web sitenize iyi geri nasıl ulaşacağınızı öğretmek için tasarlanmıştır. Olası en iyi geri bağlantıları elde etmek ve erişiminizi artırmak için gereken araçlarla sizi kollamak isterim.

Tüm geri bağlantı eşit olarak oluşturulmamıştır. Bu nedenle sitenize bağlantılar oluştururken son derece dikkatli olmanızın nedeni budur. Kural olarak, geri bağlantı iki amaç için kullanılır. Birincisi, bir web sitesinin kaliteli bir bağlantı suyu elde etmesine yardımcı olmak ve web üzerinde marka yetkisini arttırmaktır. İkincisi, kasıtlı olarak rekabetçi sitelere veya bilinçsizce bir sitenize zarar vermektir.

Yüksek kaliteli bir arka plan ayırt etmek nasıl? Genel olarak, yüksek kaliteli geri bağlantılar web sitelerinin en iyilerinden gelen bağlantılardır. Bunlar alakalı ve etik açıdan üretilirler. En kaliteli sitelere bağlanan kişi sayısı arttıkça, sitenin arama motoru sıralaması daha iyi olur. Google bu tür bağlantıları görüntüleyecek ve bağlantı verilen siteyi daha üst rütbe ve daha iyi itibarla ödüllendirecektir. Bağlantı kurmak için tam olarak neye ihtiyacınız var.

Ancak, daha önce de belirttiğim gibi, tüm geri bağlantıların eşit bir şekilde oluşturulmadığı ve daha sonra hepsinden de aynı şekilde yararlandığı görülmektedir. Webmasterlerin neyin yüksek kaliteli bir geri bağlantıyı oluşturduğunu tam olarak bilmeleri nedeni budur.

Organize edilmiş, yüksek kaliteli geri dönüşün bazı temel özelliklerini sıralayalım:

  • terfi edilen web sitesinin nişiyle ilgili;
  • güvenilir web kaynağından gelir;
  • yönlendiren trafikte gönderir;
  • sitenin içeriğine doğru yerleştirilmiş;
  • ödenmeyen veya karşılıklı olmayan;
  • bir reklama benzemez;
  • PageRank'ınıza katkıda bulunur.

Bu tür yüksek kaliteli bağlantılar elde etmek zordur. Bu nedenle arama motorları ve kullanıcılar tarafından çok beğenilmektedir. Üstelik, bir yüksek PR sitesinden gelen 100 geri değil, farklı kaynaklardan bu tür bağlantıları elde etmeniz gerekiyor. Unutmayın ki Google, sistemi dolandırmaya çalıştığınızda kolayca fark edebilirsiniz.

Sitenize kaliteli geri ulaşmanın en basit yolu nedir?

Anlamanız gereken ilk şey, geri bağlantıların satın alınması değil inşa edilmesi gerektiğidir. Mükemmel bağlantı kurma stratejisi sıkı çalışmayla oluşturulacak ve hepsi bu kadar. Elbette, bağlantıları eşit olarak oluşturmak için daha fazla zaman harcarsınız. Bununla birlikte, bu tür bağlantıların size uzun süreli pozitif sonuçlar vereceklerinden emin olabilirsiniz.

Kaliteli geri almak için bazı yollar vardır:

  • İlgili arka bağlantıları elde etmek için, adınızı ve bilgilerinizi yüksek kaliteli, insan tarafından düzenlenmiş dizinlere basitçe yerleştirebilirsiniz. Belki bu dizinlerden bazılarını ödemek zorunda kalabilirsiniz. Bununla birlikte, herhangi bir bağlantı kurma hizmetine yerleşmeden önce, bunun spam olmayan bir web sitesi olmadığından emin olmanız gerekir.
  • Bir başka kullanışlı bağlantı kurma tekniği konuk blog yazıcısı olmaktır. Nişe yönelik hedeflenen blog ile işbirliği yapın ve sitenize yönlendiren gelen bağlantılar içeren bazı heyecan verici ve etkileyici yayınlar yayınlayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport