Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web siteniz için en iyi backlink stratejisini nasıl oluştururum?

Bu makale, en sık sorulan soruların "Bir web sitesine nasıl geri dönülür?" Konulu bir yanıt bulmak üzere tasarlanmıştır. Çok sayıda bağlantı kurma stratejileri, diğer nişlerle ilgili sitelere bir bağlantı oluşturmamızı sağlar. Ancak hepsi organik olarak adlandırılamaz. Gerçekte, yalnızca organik yöntemlere dayanan tek bir nihai bağlantı kurma stratejisi yok. Bazı web siteleri için bir strateji olumlu SEO sonuçlarını verebilir ve iyi bağlantı kurma fırsatları sağlar. Başkaları için aynı yaklaşım, geçerli veya hatta marka itibarına mal olmayabilir.

Zaman geçtikçe, farklı bağlantı kurma stratejileri, az ya da çok etkinlik kazanma eğilimindedir. Bazı bağlantı üreten teknikler bir süre iyi çalışabilir ve ardından kullanıcılar tutumu değişmeye başlar ve bu nedenle strateji değiştirilmelidir.

Bağlantı kurma stratejinizi nasıl planlıyorsunuz?

Bağlantı kurma stratejinizi oluşturmak için, özellikle pazarınızdaki farklı stratejileri araştırmanız gerekir. Hangilerinin çevrimiçi işiniz için en iyi sonucu verdiğini anlamak için hepsini kontrol edin. Neyin işe yaradığına gidin ve yeni fikirler de deneyin. Size daha doğal link profili oluşturmak için bir fırsat verdiği için her zaman bir çok bağlantı kurma stratejisi kazanan bir şeydir. Dijital pazar sürekli değişen bir alan olduğundan, yeni yöntemler denemeye devam etmek mantıklı olacaktır.

Neden bağlantı kurma programlarını kullanmak tehlikeli?

Günümüzde, yalnızca para harcamak için tasarlanmış bağlantı kurma programları var. Web yöneticilerine kısa sürede yüksek yetkili sitelerden yüz binlerce geri dönüş yapmalarını vaat ediyorlar. Arama motoru optimizasyonu alanında deneyime sahip olan insanlar bunun mümkün olmadığını ve gerçek olamayacak kadar iyi ses çıkarıyor olduğunu biliyor. Gerçekte bağlantı kurma süreci aylar alır ve çok fazla çalışma gerektirir. Şimdilik, spam gönderen bir bağlantı kurma planı işe yarasa bile, Google büyük olasılıkla onu algılayacak ve devalüasyon yapacak veya ağır yaptırımlarla sitenizi cezalandıracaktır. Bu nedenle bu tür planlardan kaçınmanız ve organik bağlantı kurma stratejilerine odaklanmanız gerekir.

Organik geri bağlantı gerekir!

Doğal geri bağlantıları, sitenize bir bağlantı koymasını istemeden aldığınız bağlantılardır. Kural olarak, bilginiz olmadan böyle bağlantıları elde edersiniz. Çok kolaydır. Örneğin, beğendiğiniz bir makaleyi sitenizde bulabilirsiniz. Google'ın doğal bağlantıları sevdiğini ve arama sonucu sayfasında üst sıralarda yer alan web sitelerini ödüllendirdiğinin farkında olmalısınız. Bu yüzden bu tür linkler en güvenlidir. Hiçbir zaman Google tarafından devalüe edileceklerinden emin olabilirsiniz.

Kendi başına çalışan Link binası

Her web sitesi sahibi, onun dikkatini çekmeden çalışabilecek bir bağlantı kurma stratejisi arar. Sürekli çalışmalarınızın her bir bağlantıyı almayı gerektirmeyen bir strateji bulmak isterseniz, blog yazmayı sizin için en iyi fırsattır. İhtiyacınız olan her şey, endüstri konunuza dayalı bir blog oluşturmak ve kullanıcılar için yararlı olacak ilgi çekici makaleleri sürekli yayınlamaktır. Kullanıcılara yararlı içerikler sağlayabilirseniz, makalelerinize bağlanır ve sitenize daha fazla organik bağlantı oluştururlar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport