Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Dofollow geri yollarını doğru şekilde nasıl oluştururum?

Geri bağlantıları, herhangi bir çevrimiçi işletme için gereklidir. Webmasterleri SEO çabalarına katkıda bulunabilir ve bir web sitesi sıralamasını yükseltebilir, çünkü web sitelerine geri dönüş yapmak için oldukça endişeli. Son Google sıralama güncellemelerinin ışığı altında, web sitesi sahipleri, düşük sıralamaların düşmesine ve diğer Google yaptırım alt dizelerine neden olabileceğinden düşük kaliteli geri bağlantıları oluşturmaktan korkuyorlar. Bu nedenle, tüm web yöneticileri, üzerinde geri bağlantı kurmak için yüksek PR web kaynakları arıyorlar. Böyle yetkili web kaynakları sayısı sınırlıdır ve onlardan bağlantı kurma fırsatları elde etmek zordur. Bununla birlikte, şirketinizin yüksek PR web siteleri ile iş ilişkileri kurması imkansız ise, spam bağlantı oluşturma teknikleriyle meşgul olmak için bir neden teşkil etmez. Bunun yerine, yüksek geri bildirim geribildirim yapmak için diğer daha zorlu yolları aramalısınız. Bu makalede, PR10 sitesinden Vikipedi'den geri bağlantıları nasıl elde edebileceğimizi tartışacağız.

Yıllardır Google, bu kaynağı aşmak neredeyse olanaksız olduğu için pazarlamacıların çoğu için büyük bir sorun haline geldi. Bununla birlikte, bu sonsuz rakip, işinize kaliteli gelen bağlantılar şeklinde fayda sağlayabilir. Wikipedia içerik pazarlamacılar tarafından arama motoru optimizasyonuyla her iki asiste de kullanılabilir ve dünyanın en büyük eğitim kaynağının misyonuna katkıda bulunur.

İnsanlar genellikle Wikipedia'daki geri bağlantı rolünü yanlış anlarlar. Çoğu, içerik kendi web sitesi endüstrisi ile alakalıysa, bağlantılarını "dış bağlantılar" bölümüne eklemek yeterli olduğunu düşünüyor. Bununla birlikte, gerçekte, hiç bir etkisi yoktur. Wikipedia'ya geri bağlarınızı eklemek için akıllı bir yaklaşımınız varsa, size olumlu sonuçlar verecektir. Aksine, eklediğiniz alan adının spam olarak listelenmesi ve Wikipedia'dan yasaklanması da dahil olmak üzere pek çok soruna neden olabilir.

Bu yazıda, Wikipedia geri bağlantılarıyla ilgili en iyi uygulamaları paylaşacağım. Doğru yapılırsa, yine de sitenizin arama motoru optimizasyonunda büyük yarar olabilir.

Wikipedia'da son on yılda geri nasıl değişti?

Wikipedia, 2001 yılında dünyadaki en büyük eğitim web kaynağı olarak başlatıldı. Bu arada, geri satın alma ve diğer spam gönderen bağlantı teknikleri o kadar popüler değildi. Bu nedenle herkesin Wikipedia'da dofollow geri oluşturmasına izin verildi. Bununla birlikte, Google'ın ağır basılı Wikipedia ve onun geri bağlantıları sayesinde, web yöneticileri SEO etkisi konusunda hızlıydı. O zamandan beri Wikipedia, sayfalarında dofollow geri oluşturma tavrını değiştirdi. Büyük spam saldırılarını ve Google yönergelerini ihlal etmekten kaçınmak için Wikipedia, herhangi bir bağlantı suyu aktarmayan sadece nofollow bağlantıları yerleştirmenize izin verir. Üstelik Wikipedia, spam olarak kabul ettikleri alanların engellenmesi amacıyla bir geri listesi oluşturur.

nofollow geri bağlantıları dofollow olanlar daha SEO üzerinde daha az etkisi olmasına rağmen, Wikipedia backlinks hala bir dijital pazarda en çok talep edilen bazılarıdır. Bu kaynaktan yüksek Sayfa Sırası ve bu kaynaktan gelen Google'a uygun tutumla açıklanabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport