Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

DoFollow geri bağlantılarıyla bana hangi kaynaklardan en iyi faydalanabilirsiniz?

DoFollow geri bağlantıları için en iyi web sitelerini veya blogları mı arıyorsunuz, muhtemelen blog yorumu, misafir postalama, dizin ve işletme girişi gönderme işlemlerini vb. Düşünebilirsiniz. Elbette, orada yüksek kaliteli bağlantı kurma için oldukça iyi çözümler bulabilirsiniz. Ama önemli olan, özellikle DoFollow geri bağlantıları için en iyisi olacak en iyi çözümler var mı? Senin için bazı özellikler var.

Fakat her birini gözden geçirmeden önce, küçük bir brifingle başlayalım. Sonuçta, neden onları web sitenizde veya blogunuzda bulmalısınız? DoFollow geri almak için elinizden gelenin en iyisini yapın, onlardan makul bir şekilde ne gibi avantajlar bekleyebiliriz?

DoFollow Geri En İyi Faydaları Geribildirim

  • Arama Trafiği doğrudan sitenize veya blog sayfalarınıza yönlendirildi;
  • proje performansınıza kalıcı bir katkı sağlayan daha güçlü bir Etki Alanı Yetkilisi;
  • AdSense TBM'nizi yükseltin (tıklama başına maliyet);
  • Google PageRank ile devam eden ilerlemenizi teşvik edin;
  • mevcut Arama Motoru Sıralamalarınızı geliştirin ve daha da yükselişinizi haklı çıkarın.

DoFollow geri bağlantıları için size en uygun yer olması beklenen yaklaşık bir düzine yer var. Diğerleri arasında aşağıdaki çevrimiçi kaynakları muhtemelen DoFollow özelliğiyle bağlantılar oluşturmaya başlamak için ideal yerler olarak anahatlarımı sunmak isterim. Aşağıda, Google Plus, YouTube, LinkedIn ile başlayacağım ve sonuçta Blogger dot com ile sonuçlanacağız. Yani, hadi baş aşağı bu konuda!

Sosyal Medyada en popüler web sitelerinden biri olan Google Plus, aynı zamanda mükemmel bir sosyal platform olarak bilinmelidir. Web sitenize veya blogunuza etkili bir tanıtım yapmak için İnan bana olsun ya da olmasın, ancak bazı nedenlerden dolayı dünyanın arama devi tarafından hazırlanan bu standart hizmet, çoğu acemi webmaster ve site sahipleri tarafından hafife alınmaktadır. Bununla birlikte, kişisel hesabınızı dışarıda denemenizi öneririm. orada - kaliteli DoFollow'un keyfini çıkarmak için, dakikalar içinde yüksek makamla geri dönüşler yapın.

YouTube

Bu inanılmaz derecede popüler video barındırma, yalnızca fazladan geri almak için kullanılabilir - sadece kendi kanalınızı oluşturun ve "doldurun" "Bölümüne bakınız.Ama bu şekilde hareket ederseniz sadece NoFollow geri bağlantılarınız olabilir.Dofollow ile kesinlikle daha değerli bir geri bağlantı elde etmek için gelişmiş kanal ayarlarını kontrol etmeniz gerekecektir.Bu yolla" ilişkili web sitesi "ne tıklayın ve web sitenizin URL. Not, hile yapmak için wo Doğru şekilde, öncelikle Google Web Yöneticisi Araçları'nı kullanarak bir doğrulama prosedürünü geçmeniz gerekecek.

LinkedIn

Mesleki ve ticari ilişkilerin geniş bir ağını şekillendirmek için harika bir yer değil aynı zamanda birkaç yüksek otoriteli geri dönüş için mükemmel bir fırsat - ve dünyanın dört bir yanından ilgilenen kullanıcılar. Ve özlemek istemiyorsun değil mi? LinkedIn'de DoFollow özelliğiyle başka bir geri oluşturmak için - sadece bir kişisel profil oluşturun, gerekli bölümleri doldurmak için iki dakika harcayın ve örneğin blog yazısı, ürün incelemesi vb. Gibi bir link paylaşın. Bu şekilde, muhtemelen paylaştığınız herhangi bir bağlantı değerli biri haline gelecek. Etkileyici, ha?

Blog yazarı dot COM

Bu blog yazma platformu o kadar ünlü değil, ama herhangi bir koşulda kontrol etmenizi ısrarla istiyorum. İşte, orada DoFollow ile bir geri bağlantıyı nasıl elde edebileceğiniz - yeni destekleyici blog'unuzu Blogger dot com'da başlatmanız ve ses içeriği ile doldurmak için biraz zaman ayırmanız yeterlidir. Ana iş web sitenize veya blog'unuza bağlantı verin - işiniz bitti!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport