Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Serbest geri kalıcı bağlantılar kurmak mümkün müdür?

Bu makaleyi okurken, büyük olasılıkla web kaynağınıza, blogunuza, makalenize vb. Daha fazla trafik çekmek istiyorsunuz. Bu makale, herhangi bir kuruş harcamadan kalıcı geri almak isteyenler için özel olarak tasarlanmıştır. Ancak, ücretsiz yüksek PR geri almak, sabır ve zor işi alır bilmeli. Eğer herhangi bir çabayla alakalı ve yüksek geribildirim geri bağlantıları alabilseydiniz, bu içerik parçasına ihtiyacınız olmaz, değil mi?

Önce trafik üretimi için geri bağlantılarla ilgili bazı kelimeler ve bunların önemi hakkında konuşalım. Genel olarak, geri bağlantılar, bir web kaynağı bir başkasına bağlandığında gerçekleşen şeylerdir. Oldukça basit çalışıyor. Her şeyden önce, Google botlar gelen linkin bulunduğu bir kaynağın ayrıştırılmasını sağlarlar. Bu kaynağa dayanan içeriğin alaka düzeyini ve kalitesini değerlendirirler. Dahası, arama motorları, bir Web sitesi PageAuthority ve PageRank'in yanı sıra gelen trafik miktarı ve kalitesine dikkat ediyor. Bu araştırma yapıldıktan sonra, arama tarayıcıları bağlantıların alakalı ve güvenilir olduğundan emin olmak için bağlantılı bir web kaynağına hızlı bir göz atın. Bu verileri varsayarsak, Google bir dahaki sefere taradığı bağlı web sitesi sıralamasını yükseltmek için bir not yapar.

Bu yüzden daha fazla geri dönüş daha fazla trafik anlamına gelir ve ardından daha yüksek web sitesi sıralaması demektir. Döneminde trafik, çevrimiçi işinize para getiren yeni müşteriler anlamına gelir. Yani, geri bağlantıların size para ve yüksek bir yatırım getirisi getirdiğini söyleyebiliriz.

Kalıcı geri almak makul müdür?

Bir çok webmaster, marka iyileştirme sürecini hızlandırmak için geri bağlantı satın almaya karar verir. Bununla birlikte, sitenize değer getirebilecek olan geri bağlantıları tam olarak satın almak için uzman olmalısınız. Aksi takdirde, geri dönüş alamazsınız veya işleri daha da kötüleştirebilirsiniz.

Web'de "yüksek PR" veya "yüksek değerli" geri çevirme sözü veren sahtekâr SEO uzmanları var. Bu tür bağlantıları satın alarak, sadece paranızı boşa harcıyorsunuz. Çünkü geri bağlantıları yüksek bir sayfa sıralamasına sahip web kaynağından gelse bile, sitenizle alakalı değillerse hiçbir şey ifade etmez. Dahası, Google satın alınan bağlantıları kolayca algılayabilir ve hem alıcıyı hem de satıcıyı cezalandırabilir.

Hiç şüphe yok ki bazı hizmetlerin bağlantıları çok yüksek kaliteye sahip olacak. Ödeyeceğiniz kadar çok geri dönüş yapabilirler. Bununla birlikte, hizmetleriniz için ödeme yapmayı bıraktıktan sonra ilginç bir olgu var, sitenize yapılan bağlantılar kaldırılacaktır. Bu ücretli geri arama motorlarından trafik almak için en iyi yol değildir.

Kalıcı bağlantı kurmanın diğer yolları nelerdir?

Kendi başına geri kurabilir, niş ile ilgili web kaynakları ile iyi iş ilişkileri kurabilirsiniz. Veya koştuysan, doğru yolu geri getirmek için tam zamanlı bir SEO elemanı kiralayabilirsiniz. Diğer sitelerde gözlemleyebileceğiniz bu pazarlıklı geri dönüşlerden çok daha pahalıya mal olacak, ancak web sitenizi çok daha uzun süre ilk SERP sayfasında tutacak.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport