Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana EDU web siteleri ile geri bağlantı kurmanın pratik bir yolunu gösterebilir misiniz?

EDU web sitesine tek bir geri dönüş bile, yüksek bir PageRank puanı olan normal paketlerden ziyade web siteniz veya blogunuz için daha değerli olabileceğini söylemene gerek yok. Ne yazık ki, eğitim kaynakları ile bağlantı kurmak aklınıza gelebilecek kadar kolay değildir. Ancak görevimi tamamlamak için çeşitli çalışma yöntemleri var - kalite EDU etki alanından hak ettiği geri dönüşümü elde etmek için nitelikli eğitim içeriği üretmek. Aşağıda, bu şemayı adım adım gözden geçireceğim.


Kalite Eğitim İçeriği Üretmek

  1. EDU web sitesinden bir geri dönüş elde edebilirsiniz - örneğin üniversiteler veya kolejler ile onlara onlara ses içeriği sunun. Bununla birlikte, kendi başınıza yapmanızın zaman alıcı bir görev olacağını unutmayın. Bu nedenle başka hiçbir şeyden önce, yüksek kaliteli bir eğitim içeriği kendiniz yazabiliyorsanız veya profesyonel yazarlara taahhüt etmişseniz, bunu iyi düşünmelisiniz - ya yetenekli serbest çalışanlara dış kaynak sağlayın ya da tam nitelikli bir içerik pazarlamacı seçmeyi düşünün.
  1. Tabii ki, muhtemelen biraz daha az zaman alacak diğer bazı isteğe bağlı yollar var. Ancak, bunların çoğu tam olarak yapılmazsa, çoğu çoğu kolayca spam olarak yorumlanabilir. Öyleyse, EDU web sitesinden, yine de kaliteli içeriğe sahip bir geri dönüş elde etmeyi deneyeceğinize inanıyoruz.
  1. Hedef kitle için oldukça çekici olacak yüksek kaliteli ve eşsiz bir makale oluşturma üzerine odaklanın - bu kez üniversite öğrencileri, öğretmenleri veya çalışanları ilgilendirirsiniz. sorumlu üyeler. Bunu yaptığınızda, eğitim amaçlı olarak kullanabileceğiniz, derinlemesine bir araştırma veya en azından bir dizi değerli yaşam becerisi gerektiren bir uzman içerik sağlamanız gerektiğini unutmayın.


İş dünyasına girmek ve sosyal yardıma başlama zamanı Doğru insanlarla iyi ilişkiler kurmanın birkaç pratik yolu var. Bunları, uzman içeriğini postalamaya ikna edebilecek ve bunları web sitenize veya blogunuza geri bağlayabilirsiniz:

Proje Oluşturma

Her şeyden önce, geliştirilecek karşılıklı yarar sağlayan bir projenin, örneğin üniversite veya kolej profesörleri ile işbirliği içinde .Bu konuyla ilgili ihtiyacınız olan tek şey, her iki eğitici ve yerel saplama olmak üzere, en güncel ilginin ve yüksek değere sahip olacağını bulmaktır. - bunun için onaylanmış sınıf web sitesinde yayınlanacak bir eğitim içeriği yazmaya başlamakta özgürsünüzdür.

Hayırlı Ortaklık

Daha sonra bir hayır işi ortaklığı oluşturmayı deneyin - ciddiye, birçok kolej vardır her zaman istekli ve sponsorlarına kayıt göndermeye hazır. karşılıklı yarar sağlayan bir anlaşma - içeriğinizin devam eden ortaklığınızın kendisi veya geniş bir kamuoyu dikkatine ihtiyacı olan diğer üniversite konulu tartışmalar gibi doğru konulara hitap ettiğinden emin olun.

University Blogging Community

Top üniversite blog yazarlarıyla iletişime geçebilir ve sadece nokta EDU alanından bir geri bağlantı elde etmek için eğitim sayfalarında misafir blog yayınları önermenizi öneririz. Sadece onları içeriğinizi yayınlamayı nasıl mutlu edebileceğinizi düşünün - mesleki uzmanlık, iş arama önerisi, lisansüstü irtibat veya başarı öyküleri vb. Etrafında dolaşmayı düşünün.

Sonuç olarak

Her yeni geri dönüşü takip edin EDU web sitelerinde yayınlanmaya başladıktan sonra. Aynı zamanda, pingmyurl.com veya başka benzer çevrimiçi araçları kullanarak yeni oluşturulan her bağlantı kaynağını "ping" etmenizi öneririm. Bunu yaptığınızda, yeni geri bağlantılarınızın daha hızlı görünmesini sağlamak için arama motorları bot'unu arayacaksınız, dolayısıyla kesinlikle daha hızlı bir sıralama promosyonu talep ediyorsunuz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport