Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yüksek geribildirim geri bağlantılı siteler listesini oluşturmanın yolları nelerdir?

Çevrimiçi olarak kurulan tüm işletmeler birinci veya ikinci arama sonucu sayfasında dizin oluşturmak için güçlü bir pazarlama stratejisine ihtiyaç duymaktadır. Her arama motoru optimizasyonu stratejisi, çeşitli geri bağlantıları gerektirir. Son Google güncellemeleri ışığında, bu geri bağlantıların yüksek kalitede olması ve en popüler PR web sitelerinden gelmesi gerekir. Diğer geri bağlantılar düşük kaliteli ve spam olarak kabul edilir. Bu nedenle her webmaster son derece dikkatli olmak geri bağlantı kalitesini hakkında o gelen linklerin kalitesini sitenizin belirli anahtar kelime öbekleri için arama motorlarında yer alacağını belirlemek gerekir.

Yani soru, çok para ve çabayı israf etmeden yüksek PR backlink siteleri listesi nasıl oluşturulur?

Arama motorlarında web sitesi optimizasyonu söz konusu olduğunda, 4 V'lik kural en iyi şekilde çalışıyor:

  • Hacim

Web kaynağınızı gösteren bağlantı sayısı. Hâlâ önemli bir sıralama faktörüdür. Bununla birlikte, spam sitelerinden gelen sayısız geri bağlantıyı hatırlamanız gerekir; bu size kar sağlamaz.

  • Çeşitlilik

Bağlantı kurma amacıyla kullandığınız kaynak çeşitliliği. Ne kadar çok olursa, Google'a kaç tane web sitesinin etki alanınızı saygın ve değer verici olarak çektiğini de o kadar iyi gösteriyor.

  • Hız

Sitenize bağlanma hızı. Gece boyunca çok sayıda geri bağlantı kurarsanız Google şüpheli bulabilir. Bunun yerine, düzenli olarak kaliteli gelen bağlantılar oluşturmalısınız.

  • Şişirme

Sitenize yapılan bağlantı metni. Bu metnin, iyi tasarlanmış, yakalayan ve hedeflenen arama terimlerinizden birini içermesi gerekiyor.

İnşaat kalitesi geri bağlantıları için yüksek PR siteleri listesi

Aşağıdaki siteler herhangi bir backlink kampanyası için mükemmel bir başlangıç noktasıdır:

  •  Facebook 

Web sitesi sahiplerine çok sayıda iş tanıtım fırsatını sunan yüksek bir PageRank sosyal platformudur. Bu platformun olumsuz yönlerinden biri, "hayır takip" bağlantı kurma politikasına sahip olmalarıdır. Bu, Facebook'tan elde edilen geri bağlantıların etki alanınıza hiçbir bağlantı suyu vermeyeceği anlamına gelir. Bununla birlikte, bu kaynaktan gelen geri bağlantı, bağlantı profilinizi Google'ın gözünde daha güvenilir ve yetkili hale getirebilir.

  •  YouTube 

Bu Google'a ait PR9 web sitesidir. Web yöneticilerine hem dofollow hem de nofollow geri bağlantıları sağlar. İş profilinizde veya video açıklamasında dofollow geri bağlantıları oluşturabilirsiniz. Diğer tüm bağlantılar nofollow olacaktır. İyi haber şu ki, YouTube kanalınızı tek bir PR5'den PR6'ya geri dönüştürebilirsiniz. Sıralamalarınızı olumlu etkileyebilir.

  •  Google+ 

Google+ bir PR8 web kaynağıdır. Facebook için bir Google cevabı. Burada sitenize en az bir dofollow geri oluşturabilirsiniz. Google, bu platformu algoritmalarının bir parçası olarak kullanırken sıralamanızın artırılması için mükemmel bir fırsattır. Bu nedenle, Profil / Hakkında alanında hedeflenen arama teriminizle çapa metni içeren Google+ sayfası oluşturmak önemlidir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport